Višina moškega
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
bjondina - Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 9. 2007
Fant mora biti višji od mene, ampak ravno prav. Nimam želje po tipu, ki bi bil več kot glavo višji od mene, kaj šele kakšen meter 90 visok tip. Kolikor vidim, si večinoma folk itak zbira sebi primerne (malokrat vidim kakšno majhno punco z ekstremno visokim tipom ). Smešno izgledajo taki primeri, ker jo on mora dvigniti, če jo želi poljubiti (ona pa njega itak ne more, ko ga hoče - verjetno prej vedno naznani ali kako ).
-
bouhica - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 7. 2004
Js sploh se nikol nisem mela tipa, ki bi biu neki vecji od mene V bistvu mi lepo zgleda, da je tip vecji, ampak ocitno me malenkost manjsi in moje velikosti (velika sem 175 cm) bolj privlacijo.
Sicer se pa js bolj varno pocutim ob nekomu, ki obvlada borilne vescine in je manjsi kot pa pri neokretni gorili Hocem sam povedat, da ti ne daje sam visji in mocnejsi tip obcutek varnosti, ker do zdej sem se js se pr vseh tipih pocutla varno (drgac niti ne bi bla z njimi)
Sicer se pa js bolj varno pocutim ob nekomu, ki obvlada borilne vescine in je manjsi kot pa pri neokretni gorili Hocem sam povedat, da ti ne daje sam visji in mocnejsi tip obcutek varnosti, ker do zdej sem se js se pr vseh tipih pocutla varno (drgac niti ne bi bla z njimi)
-
bigboi - Debatorica
- Na forumu od: 5. 5. 2005
bouhica napisal/-a:Sicer se pa js bolj varno pocutim ob nekomu, ki obvlada borilne vescine in je manjsi kot pa pri neokretni gorili
Od kdaj so pa visoki ljuduje neokretne gorile Pa pri borilnih veščinah majo prednost višji ljudje kot manjši... Nisi nikoli čula peresna kategorija ali najtežja kategorija... Je mal razlike če te udari en ki ma 60kg kot en ki ma 115kg V boxu se ti najbolj izkaže, poglej Klitchkota on je tko visok ko js pa je svetovni prvak ma pa 202... Gibljivost je odvisna od posameznika al je športen tip al kavč tip ne od višine... Js poznam npr. dost tipov ki so mali pa bolj nerodni... Zato me mal moti, ko kr vsi rečete da so višji fantje nerodni... Bullshit, js sm visok in sm gibljiv bolj ko keri koli manjši... Za dokaz grem lahko break dencat al plesat step al kak hiter ples ko je ritm ubitačni da dokažem Uno o gorilah pa sploh nebi načenjal...
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
bigboi napisal/-a:bouhica napisal/-a:Sicer se pa js bolj varno pocutim ob nekomu, ki obvlada borilne vescine in je manjsi kot pa pri neokretni gorili
Od kdaj so pa visoki ljuduje neokretne gorile Pa pri borilnih veščinah majo prednost višji ljudje kot manjši... Nisi nikoli čula peresna kategorija ali najtežja kategorija... Je mal razlike če te udari en ki ma 60kg kot en ki ma 115kg V boxu se ti najbolj izkaže, poglej Klitchkota on je tko visok ko js pa je svetovni prvak ma pa 202... Gibljivost je odvisna od posameznika al je športen tip al kavč tip ne od višine... Js poznam npr. dost tipov ki so mali pa bolj nerodni... Zato me mal moti, ko kr vsi rečete da so višji fantje nerodni... Bullshit, js sm visok in sm gibljiv bolj ko keri koli manjši... Za dokaz grem lahko break dencat al plesat step al kak hiter ples ko je ritm ubitačni da dokažem Uno o gorilah pa sploh nebi načenjal...
gibčnost v glavi ti manjka!
- BeLinka
- Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 1. 2007
- Kraj: europa
bigboi-ojoj kakšni so tile tvoji komentarčki. na stopnji enga samovšečnega najstnika, ki se ima preveč rad in ima hkrati probleme oz. komplekse, ki se jih ne zaveda čist povsem. sej si lep pa gibčen pa sexy košarkaš. samo čudno se mi zdi, da si potem ne moreš najdit ene ženske, da tule vsako neki po forumu vabis, da nej gre plesat pa na tekmo pa bla, bla, bla...dolgocajtn si u nulo!
no pa, da še js povem kej na to temo.. mam prvič sedaj fanta, ki je mal manjši od mene. me je na začetku mal motil, ampak zdej sem se navadla, ker mi je kot oseba the best in se ful dobr štekava. tako, da mislim, da to ni noben problem. je pa vseen močnejši kot js in mam občutek, da mam pravga deda zraven sebe in tudi varno se počutim. kaj pa vem. ljudje, ki naju poznajo pa pravijo, da pašema skupaj. energija je pomembna
lp
no pa, da še js povem kej na to temo.. mam prvič sedaj fanta, ki je mal manjši od mene. me je na začetku mal motil, ampak zdej sem se navadla, ker mi je kot oseba the best in se ful dobr štekava. tako, da mislim, da to ni noben problem. je pa vseen močnejši kot js in mam občutek, da mam pravga deda zraven sebe in tudi varno se počutim. kaj pa vem. ljudje, ki naju poznajo pa pravijo, da pašema skupaj. energija je pomembna
lp
-
bigboi - Debatorica
- Na forumu od: 5. 5. 2005
jullia_ napisal/-a:ti pa točno na ta forum spadaš. a naj ne bi bilo za ženske bolj tipično, da začnemo vreščat takoj ko se najdemo v enem splošnem opisu, da me pa že nismo take?
aja, pa boks ni zame nobena borilna veščina.
Kaj pa prime fight, K1... Tam so še hujši velikani ki se šopajo
BeLlinka, če sm pa obupan Morm si eno deklco najdet da se umirim kaj naj... Zato pa jamram, sj če bi mel nebi ane Pa napisal sem komentar, ker mi ni fajn da piše gorila in neokretna... Kaj češ... Če to so neumna mišljenja... Ti bi zihr kaj rekla če bi rekel da so vse babe keš pič*e a ne?
- edo
- Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 12. 2006
bigboi(Bruce Lee wannabee:) sej je logično da so ful visoki tipi manj okretni,manj eksplozivni od manjših.to so po+ač zakoni narave:) pa če si že tko glasen okrog K1.. če mal bolj spremljaš to boš vidu da so ful visoki tipi tm prou leseni,počasnejši,manj eksplozivni so od unih manjših:) to je pač tko,sprjazn se s tem.
-
bouhica - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 7. 2004
bigboi napisal/-a:bouhica napisal/-a:Sicer se pa js bolj varno pocutim ob nekomu, ki obvlada borilne vescine in je manjsi kot pa pri neokretni gorili
Nisem rekla, da so VSI visoki neokretne gorile. Men so pac usec moje velikosti in manjsi. Kwa nej zdej. In mi je tud cist useeno, kolk je visina pomembna pri borilnih vescinah
Hotla sem sam povedat, da pr MEN ni visina tista, ki vpliva na obcutek varnosti.
Pa ne rabis prec uzet use kot osebni napad, ce se v kakem zenskem postu najdes
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
bigboi napisal/-a:hehe, ja ti kr prid s petkami, ki vidim da si ex dancer, js rabim eno za densat Tulim tu gor že kako leto, če gre kera kako salso al kaj v paru plesat...
Mogoče bi bolj zaleglo, če bi ''tulil'' na kakšnem spoznavnem portalu, ker si očitno na napačnem forumu.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov