Višina moškega

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

kolk visji so lahko moski ?

5 cm
58
8%
5-15
398
52%
nad 15 cm
304
40%
Skupaj glasov : 760

Uporabniški avatar
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Yazmeen » 17. Sep. 2007 10:19

Maychy napisal/-a:Če si ženska želi tipa s katerim bo paradirala po mestu in naredila vse prijateljice zavistne, imate košarkaši očitno prednost.

NOT!

Ne vem, men 2 metra velki tipi res ne sedejo no :?

Bigboi, ti pa na koncu sploh nis več pisu o tem, da kao mora bit tip višji od ženske, ampak te je zanimal, kaj si mislmo o košarkaših, kašn sloves se jih drži itd. Ane?
Uporabniški avatar
bigboi
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 5. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a bigboi » 17. Sep. 2007 11:40

jagodka fuj in fej :D In si se zagledala v njega ko je stal pokonci in pristopil do tebe al v sedečem položaju, sam to me zanima ;)
Yazmeen jp, sm vprašal za sloves... 2 m ti ne sedejo, zdej si rekla ko da jih poznaš najmanj 50, poznaš sploh kerga? Js mam malce več kot 2m, pa vsaka reče da sm simpatičen, no vsaj vizualno :lol: in to največkrat rečejo najmanjše punce tko 165 cm nekje, ki nevem iz kakega razloga pecajo visoke. Zgleda da male hočejo velike, velike hočejo isto visoke kot one... Verjetno ma kaj veze s potomstvom v podzavesti, da ne želijo prevelkih otrok haha :D Sj če bi js mel hčerko visko 2m mi tut nebi blo fajn za njo, ker bi jo vsi čudno gledali... Upam da bo fantek :P To pa je lahk 210, da ga kaj naučimo pa prodamo v nba, bo služu dolarje :D
Uporabniški avatar
Melani
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 14. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Melani » 17. Sep. 2007 11:42

mogoče bi pol naši košarkaši prilezli kam dlje, s tem tvojim "bodočim" sinom :)
Uporabniški avatar
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jagodka85 » 17. Sep. 2007 11:51

bigboi napisal/-a:jagodka fuj in fej :D In si se zagledala v njega ko je stal pokonci in pristopil do tebe al v sedečem položaju, sam to me zanima ;)

Na začetku me je ravn zarad tega odbijal (sm vedno govorila, da z manjšim pa jst že ne bom ... očitno se zarečenega kruha največ poje), k sm ga pa počas spoznavala, sm se pa počas, nevede v njega zaljubila, kljub temu, da je pač mal manjši. Me ne mot. Je tak, kakršn je in tazga sm sprejela, on je pa mene sprejel tako.
metron(temporary)
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 8. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a metron(temporary) » 17. Sep. 2007 11:54

Wau, bigboi je pa celebrity. Kako srečo mamo :D
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 17. Sep. 2007 15:20

oh ta čuveni občutek varnosti.... a se ene ženske res 24/7 počutite tako ogrožene, da potrebujete eno gorilo, ki vas lahko skrije v svoj objem, kjer ste varne pred vsemi hudobijami sveta? wtf

itak, da je lepo, ko te fant objame, ampak zakaj tako visoko med prioritete postavljate občutek varnosti, ki je pogojen z velikostjo tipa? sej ne živimo več v džungli.
Uporabniški avatar
Melani
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 14. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Melani » 17. Sep. 2007 16:19

sj ni važno če ne živimo več v džungli, vseeno je še nekje v nas, da nam more moški dat kao nek občutek varnosti.. sj ni važno da je zdj nevem kolk večji, sam ene (vključno z mano) pač moti, če je manjši
Uporabniški avatar
exdancer
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 8. 11. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a exdancer » 20. Sep. 2007 8:54

ni boljšga občutka kokr to k te dragi stisne k seb, te objame s svojimi močnimi rokami in te popolnoma skrije v svoj objem :love:
sori sam to pr manjših tipih pač ne gre :oops:
Ja sam onaj što uvek uči na greškama svojim!!!
Uporabniški avatar
exdancer
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a exdancer » 20. Sep. 2007 9:13

p.s.: bigboi....ne vem zakaj ampak košarkaši pač mate/majo tak sloves. verjetno je že blo neki na tem da ste/so si ga sami ustvarl. mal pa tud pride iz tega, da lahko dobite marsikatero punco in potem pač malo bolj pogosto menjate :lol:
pa ne me zdj napast da ti nisi tak :)
ste mi košarkaši ful simpatični...no seveda tisti k so vizualno po mojem okusu :wink:
sam bi blo pa fajn zravn tebe petke nost...še vedno bi se mejhno počutila :lach:
Uporabniški avatar
bigboi
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a bigboi » 20. Sep. 2007 18:00

hehe, ja ti kr prid s petkami, ki vidim da si ex dancer, js rabim eno za densat ;) Tulim tu gor že kako leto, če gre kera kako salso al kaj v paru plesat...
Uporabniški avatar
exdancer
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a exdancer » 20. Sep. 2007 18:51

ja pa nism taka exdancer :D tk da tahude plese v paru bl mal obvladam...
sm bla cheerleaderka...mislm da ti morjo bit kr dost znane ane :wink:
Uporabniški avatar
bigboi
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a bigboi » 22. Sep. 2007 13:53

:) Niti ne, nismo meli navijaške skupine... Sam navijače :) To si v škl bla? Pol si nas mogoče vidla v final 4 :D Pa sporočila beri, al jih je preveč da ne utegneš ;)
Uporabniški avatar
Precious Blondy
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 20. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Precious Blondy » 22. Sep. 2007 14:19

Manjšega tipa od sebe sicer ne bi imela, prav tako pa ne bi imela pretirano visokega, ker bi že optično izgledalo too much razlike, pa tudi kako bi ga poljubila kdaj bi ga hotela, če niti ko bi stala na prstih ali pa bi imela 10 cm štikle ne bi dosegala njegove brade. :D :eek: Skratka... pravite, da se v postelji vse pogliha... ja to že, ampak več časa sta sigurno na nogah kot v postelji. :wink: Vedno sem imela tipa, ki je bil od mene večji največ za kakšnih 15 cm in to mi čisto ugaja. Nikoli pa nisem palila na neke visoke tipe, četudi so bili simpatični. Nekateri so še okorni ali sključeni, ker imajo za družbo večinoma manjše ljudi okoli sebe. :D
lady bug
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 10. 2006
Kraj: Bratislava

Neprebrana objavaNapisal/-a lady bug » 22. Sep. 2007 14:54

Jaz pa sem bila enkrat s tipom, ki je bil visok 195, jaz pa jih imam le 161. In me je brat nekje videl, ko sva hodila po cesti, pa je reku, da je zgledal too much smešno;) Tako nekako kot palček poleg drevesa;)

Ampak kaj češ, ljubezen dela svoje.. no, moj sedanji ni tako visok in moram priznat, da mi to bolj ustreza :wink:
Uporabniški avatar
PurpleBitch
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a PurpleBitch » 01. Okt. 2007 0:54

definitivno more bit fant malo višji od mene, ampak spet ne preveč...poudarek je tudi na tem, da rada nosim špičake...in zato more bit fant skoraj obvezno večji :D verjetno bi me motlo če bi mela manjšega fanta od mene...no sicer pa s tem nimam ravno problemov, ker niti sama nisem ravno fejst visoka :oops: :D

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov