Višina moškega
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Yazmeen - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 7. 2006
Maychy napisal/-a:Če si ženska želi tipa s katerim bo paradirala po mestu in naredila vse prijateljice zavistne, imate košarkaši očitno prednost.
NOT!
Ne vem, men 2 metra velki tipi res ne sedejo no
Bigboi, ti pa na koncu sploh nis več pisu o tem, da kao mora bit tip višji od ženske, ampak te je zanimal, kaj si mislmo o košarkaših, kašn sloves se jih drži itd. Ane?
-
bigboi - Debatorica
- Na forumu od: 5. 5. 2005
jagodka fuj in fej In si se zagledala v njega ko je stal pokonci in pristopil do tebe al v sedečem položaju, sam to me zanima
Yazmeen jp, sm vprašal za sloves... 2 m ti ne sedejo, zdej si rekla ko da jih poznaš najmanj 50, poznaš sploh kerga? Js mam malce več kot 2m, pa vsaka reče da sm simpatičen, no vsaj vizualno in to največkrat rečejo najmanjše punce tko 165 cm nekje, ki nevem iz kakega razloga pecajo visoke. Zgleda da male hočejo velike, velike hočejo isto visoke kot one... Verjetno ma kaj veze s potomstvom v podzavesti, da ne želijo prevelkih otrok haha Sj če bi js mel hčerko visko 2m mi tut nebi blo fajn za njo, ker bi jo vsi čudno gledali... Upam da bo fantek To pa je lahk 210, da ga kaj naučimo pa prodamo v nba, bo služu dolarje
Yazmeen jp, sm vprašal za sloves... 2 m ti ne sedejo, zdej si rekla ko da jih poznaš najmanj 50, poznaš sploh kerga? Js mam malce več kot 2m, pa vsaka reče da sm simpatičen, no vsaj vizualno in to največkrat rečejo najmanjše punce tko 165 cm nekje, ki nevem iz kakega razloga pecajo visoke. Zgleda da male hočejo velike, velike hočejo isto visoke kot one... Verjetno ma kaj veze s potomstvom v podzavesti, da ne želijo prevelkih otrok haha Sj če bi js mel hčerko visko 2m mi tut nebi blo fajn za njo, ker bi jo vsi čudno gledali... Upam da bo fantek To pa je lahk 210, da ga kaj naučimo pa prodamo v nba, bo služu dolarje
-
jagodka85 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2006
bigboi napisal/-a:jagodka fuj in fej In si se zagledala v njega ko je stal pokonci in pristopil do tebe al v sedečem položaju, sam to me zanima
Na začetku me je ravn zarad tega odbijal (sm vedno govorila, da z manjšim pa jst že ne bom ... očitno se zarečenega kruha največ poje), k sm ga pa počas spoznavala, sm se pa počas, nevede v njega zaljubila, kljub temu, da je pač mal manjši. Me ne mot. Je tak, kakršn je in tazga sm sprejela, on je pa mene sprejel tako.
- metron(temporary)
- Debatorica
- Na forumu od: 8. 8. 2007
Wau, bigboi je pa celebrity. Kako srečo mamo
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
oh ta čuveni občutek varnosti.... a se ene ženske res 24/7 počutite tako ogrožene, da potrebujete eno gorilo, ki vas lahko skrije v svoj objem, kjer ste varne pred vsemi hudobijami sveta? wtf
itak, da je lepo, ko te fant objame, ampak zakaj tako visoko med prioritete postavljate občutek varnosti, ki je pogojen z velikostjo tipa? sej ne živimo več v džungli.
itak, da je lepo, ko te fant objame, ampak zakaj tako visoko med prioritete postavljate občutek varnosti, ki je pogojen z velikostjo tipa? sej ne živimo več v džungli.
-
exdancer - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 11. 2006
- Kraj: Ljubljana
p.s.: bigboi....ne vem zakaj ampak košarkaši pač mate/majo tak sloves. verjetno je že blo neki na tem da ste/so si ga sami ustvarl. mal pa tud pride iz tega, da lahko dobite marsikatero punco in potem pač malo bolj pogosto menjate
pa ne me zdj napast da ti nisi tak
ste mi košarkaši ful simpatični...no seveda tisti k so vizualno po mojem okusu
sam bi blo pa fajn zravn tebe petke nost...še vedno bi se mejhno počutila
pa ne me zdj napast da ti nisi tak
ste mi košarkaši ful simpatični...no seveda tisti k so vizualno po mojem okusu
sam bi blo pa fajn zravn tebe petke nost...še vedno bi se mejhno počutila
Ja sam onaj što uvek uči na greškama svojim!!!
-
Precious Blondy - Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 9. 2007
Manjšega tipa od sebe sicer ne bi imela, prav tako pa ne bi imela pretirano visokega, ker bi že optično izgledalo too much razlike, pa tudi kako bi ga poljubila kdaj bi ga hotela, če niti ko bi stala na prstih ali pa bi imela 10 cm štikle ne bi dosegala njegove brade. Skratka... pravite, da se v postelji vse pogliha... ja to že, ampak več časa sta sigurno na nogah kot v postelji. Vedno sem imela tipa, ki je bil od mene večji največ za kakšnih 15 cm in to mi čisto ugaja. Nikoli pa nisem palila na neke visoke tipe, četudi so bili simpatični. Nekateri so še okorni ali sključeni, ker imajo za družbo večinoma manjše ljudi okoli sebe.
- lady bug
- Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 10. 2006
- Kraj: Bratislava
Jaz pa sem bila enkrat s tipom, ki je bil visok 195, jaz pa jih imam le 161. In me je brat nekje videl, ko sva hodila po cesti, pa je reku, da je zgledal too much smešno;) Tako nekako kot palček poleg drevesa;)
Ampak kaj češ, ljubezen dela svoje.. no, moj sedanji ni tako visok in moram priznat, da mi to bolj ustreza
Ampak kaj češ, ljubezen dela svoje.. no, moj sedanji ni tako visok in moram priznat, da mi to bolj ustreza
-
PurpleBitch - Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 8. 2007
definitivno more bit fant malo višji od mene, ampak spet ne preveč...poudarek je tudi na tem, da rada nosim špičake...in zato more bit fant skoraj obvezno večji verjetno bi me motlo če bi mela manjšega fanta od mene...no sicer pa s tem nimam ravno problemov, ker niti sama nisem ravno fejst visoka
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov