Višina moškega
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Slatka Mala - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 5. 2005
- Kraj: Göteborg,Sweden
Sonchek1 napisal/-a:No, velike punce, pa da slišimo
jst sm zase že povedala,mam 1.85,fant 2.12m.je čist kul.bivši je mev 1.94m.všeč so mi visoki pa ne suhcani tipi.
aja pa tiasha mi treba iskat ker te v večini primerov sami najdejo se najbrž"vohamo" medsabo
U prolazu tjelo pripijena,bez imena samo bez uspomena..
-
Slatka Mala - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 5. 2005
- Kraj: Göteborg,Sweden
LyLa napisal/-a:Ojoj jst bi mogla met 20cm petke pa še vam neb bla "prov" kok sm vam fouš
hehe prednosti in slabosti vedno,sam če smo "tavelki"skupi saj križ ne boli
U prolazu tjelo pripijena,bez imena samo bez uspomena..
-
*ange|* - Debatorica
- Na forumu od: 16. 8. 2005
- Kraj: Tam nekje =)
Hmmm...js se pa ob lubiju kt škratek počutim...velika sm...oz. majhna sm 159 cm on pa 190
učasih mau vrat buba, ko morem gor gledat,ko stojiva & se pogovarjava...ampak ockej...sm se navadla
učasih mau vrat buba, ko morem gor gledat,ko stojiva & se pogovarjava...ampak ockej...sm se navadla
Nema me vise u tvom krevetu na to nisi racunao i da si konacno u srcu mom mesto izgubio...
- el bou
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 7. 2005
- Kraj: ljubljana
*ange|* napisal/-a:Hmmm...js se pa ob lubiju kt škratek počutim...velika sm...oz. majhna sm 159 cm on pa 190
pomoje full sweet zgledata...
moj brat ma tocno 2metra njegova zena pa 165, in sta cist srckana
did i dissapoint u - or leave a bad taste in ur mouth...
-
saint* - Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 8. 2005
- Kraj: Celje
moj je tud 15 večji pa mi je tk fajn do zdej sm mela sam enga isto vlkega ko js (sm bol med majhnimi) pa mi je blo mal hecno...ka pa vem...mam tist tradicionaln način razmišlanja da me more lubi zaščitit že z velikostjo tko da....večje je zakon
Paint it black
-
S*c*O*r*P*i*C g*I*r*L - Kofetarica
- Na forumu od: 21. 5. 2005
- Kraj: kjerkoli kadarkoli
moj pa neke 12,13 cm...al pa malo več...in je lih popoln
Ko se rodiš,so vsi veseli,
Ko umreš,so vsi žalostni,
Ko živiš,jim je VSEENO!
Ko umreš,so vsi žalostni,
Ko živiš,jim je VSEENO!
- Lumpyka
- Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 7. 2004
- Kraj: LJ city
ja itak da morjo bit večji...
če bi bil tip manjši od mene bi me kr fajn motil... jst mam namreč sam 162cm
aja drugač pa v anketi ne morm odgovort kolk večji naj bi bil, nima veze, sam da je večji!!!
če bi bil tip manjši od mene bi me kr fajn motil... jst mam namreč sam 162cm
aja drugač pa v anketi ne morm odgovort kolk večji naj bi bil, nima veze, sam da je večji!!!
Svet se ne vrti zaradi ljubezni, se je pa zaradi nje vredno vrteti z njim...
- Nadine
- Kofetarica
- Na forumu od: 3. 7. 2005
mene bi mogoče mal motl če bi bil manši, najboljš je če je mal večji(no loh tud mal več ), ker se počutm bl varno pol
tud pr men je bl tko!
mam tist tradicionaln način razmišlanja da me more lubi zaščitit že z velikostjo tko da....večje je zakon
tud pr men je bl tko!
-
Sonchek1 - Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 9. 2005
Slatka Mala napisal/-a:LyLa napisal/-a:Ojoj jst bi mogla met 20cm petke pa še vam neb bla "prov" kok sm vam fouš
hehe prednosti in slabosti vedno,sam če smo "tavelki"skupi saj križ ne boli
Ufff... maš prav. Sem hodil enkrat s punco, k je bla neki čez 20cm manjša od mene. Še zdaj se spomnim bolečega vrata in križa.
-
violet - Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 11. 2005
- Kraj: Dolenjska
Hm, moj najvišji je bil okol 25 cm višji od mene... Hja, groza za hrbet, sam sva se znašla, pa šla včasih kam kjer so ble klopce in sm jst gor stopila Pa je bil problem rešen Sicer pa me ne bi motilo tut če bi bil manjši od mene, sam ne preveč drgač pa s tem niti nimam problemov, sama mam 176,tako da so večinoma tipi tam ene 10, 15 cm višji od mene...
you destroy the things you love...No, it's the other way around... what you love destroys you, you keep on thinking it's your fault...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov