Višina moškega
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
S*c*O*r*P*i*C g*I*r*L - Kofetarica
- Na forumu od: 21. 5. 2005
- Kraj: kjerkoli kadarkoli
če je višji kakih 10 cm,al pa 13 še gre....več pa neeee
Ko se rodiš,so vsi veseli,
Ko umreš,so vsi žalostni,
Ko živiš,jim je VSEENO!
Ko umreš,so vsi žalostni,
Ko živiš,jim je VSEENO!
-
*orange cat* - Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 6. 2005
men je pa čiiiiist useem kok je večji... tko že dva bivša sta bla velika okol 190 (jst pa 168) tko d sm jima bla lih nek do podpajske drgač ta k ga mam zdej je pa 10 cm večji, še ne, tko d mi je kr precej ušeč :angel:
-
Sonchek1 - Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 9. 2005
shy_grl napisal/-a:men se pa zdi da zdj lah use govorimo kok bi biv lah manši al pa večji... sam pol k bo pa tist taprav pršu bo pa pomoje to tazadna stvar k jo bomo gledale
Kaj pa velike punce? Tiste nad 180 oz. 185 (če je sploh tu katera) recimo, kako gledate na to? Mora bit tipček nujno 15 cm večji ali kako že?
-
tiasha - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
Sonchek1 napisal/-a:shy_grl napisal/-a:men se pa zdi da zdj lah use govorimo kok bi biv lah manši al pa večji... sam pol k bo pa tist taprav pršu bo pa pomoje to tazadna stvar k jo bomo gledale
Kaj pa velike punce? Tiste nad 180 oz. 185 (če je sploh tu katera) recimo, kako gledate na to? Mora bit tipček nujno 15 cm večji ali kako že?
Huh sam to da bi bil pa tipček večji 15 cm od bejbike j jih ma 185 cm to bi pa že bla mal kriza ... madonca kje bi pol iskala tega dvometraša ... Pomoje da ni nujno, da je tipček tok večji od nje ... lih tok da je mogoče mal večji ... ma sam da ni manjši no ...
Sicer pa mamo kle kr neki tok velikih punc pa bojo same povedale kako je s tem ...
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
Sonchek1 napisal/-a:Kaj pa velike punce? Tiste nad 180 oz. 185 (če je sploh tu katera) recimo, kako gledate na to? Mora bit tipček nujno 15 cm večji ali kako že?
Hm, mam prjatlco 183-184cm, pa ji je glavn da je večji.. Je sicer fajn, da je tolk večji, da bi mela lah mogoče še kake petke kdaj obute, če pa ne, pa pač ne.. Ve, da je ful mal tipov, ki so v redu (luštni&po karakterju fajn), pa da so večji od nje.. Sploh zdej je rekla, da je mal kriterije znižala, da je verjetn ne bi motil, če bi bil tok velik kot ona..
Valda pa, da če ti je tip un taprav, pol ti je čist vseen kok je velik..
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
- el bou
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 7. 2005
- Kraj: ljubljana
sam en fant je bil visok tok kt jz, in sva se oba obupn pocutla k sva sla ven, ker mam jz ponavad petke in sm bla valda kr velik vecja od njega... no sj ni dolg trajal...
zdejsen je pa 10 cm visji in mi je glih za glih kul...
zdejsen je pa 10 cm visji in mi je glih za glih kul...
did i dissapoint u - or leave a bad taste in ur mouth...
-
Sonchek1 - Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 9. 2005
sofia83 napisal/-a:Hm, očitno sem jst en marsovc , ker sem po mojem edina tle taka, k ji je kar kul, da je tip tok velik k jst al pa maleeeeeenkost višji, tko da sm v petkah višja. Hm, in če pomislim za nazaj, je blo do zdej skor vedno tko ...
jah očitno nisi edina marsovka tukaj...
-
BlueGirl1983 - Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 10. 2004
- Kraj: Maribor
Ooooooooh, mene pa manjši (s tem ne mislim na 20 cm manjše, ampak take moje velikosti) prav prijetno presenečajo! Tako seksi so lahko! Mmmmm...
Ti bodi Zrak in brez tebe jaz, Ogenj, ne morem goreti...
In jaz, jaz naj bom Ogenj in brez mene se ti, Zrak ohladiš.
In jaz, jaz naj bom Ogenj in brez mene se ti, Zrak ohladiš.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov