Višina moškega
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
katrin21- če si res želiš probat, probaj. Če maš pa kakšne pomisleke, pa ne (to bi bil nasvet neglede na višino).
Višina pa res ni pomembna. Kolk drugih stvari je pomembnejših. In dokler je višina edina stvar ki te moti, ni problema. Oz. bi te moralo nehat motit.
Moj je manjši od mene. Js sm mela iste pomisleke. Eno leto sem govorila frendi, da bi bla takoj z njim, če bi bil manjši. Enkrat se je pa kar zgodilo. Kliklno je v meni, kak trapasta sem bla in zdej me višina niti mal ne moti veš. Mi čist vseeno, če najo vsi čudno gledajo, meni je lepše kot mi je blo kadarkoli v življenju. In to traja že 6 mesecev in mislim da bo še trajalo in trajalo...
Višina pa res ni pomembna. Kolk drugih stvari je pomembnejših. In dokler je višina edina stvar ki te moti, ni problema. Oz. bi te moralo nehat motit.
Moj je manjši od mene. Js sm mela iste pomisleke. Eno leto sem govorila frendi, da bi bla takoj z njim, če bi bil manjši. Enkrat se je pa kar zgodilo. Kliklno je v meni, kak trapasta sem bla in zdej me višina niti mal ne moti veš. Mi čist vseeno, če najo vsi čudno gledajo, meni je lepše kot mi je blo kadarkoli v življenju. In to traja že 6 mesecev in mislim da bo še trajalo in trajalo...
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- katrin21
- Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 6. 2005
Hvala za odgovor.
No, manjši je nekje 3-4cm. Direktno ga nekak ne upam vprašat kolk je velik.
Sej konec koncev je res...višina res ni pomembna, ker je še tolk drugih stvari, ki med nama štimajo...no vsaj zaenkrat. Bom pa gotov še malo počakala pa bla kolegica z njim. Da ne bova skupaj pa bi pol enkrat ugotovila, da pa je to neki kar me grozno moti in da ne morem mimo tega. Mam v bistvu samo probleme,ko zraven njega hodim po cesti....ker se kar sklanjam, da bi naju nekak oba spravla vsaj na isto višino.
Joooj....bom pametna punca pa razmisnla vse s trezno glavo. 

- carrera
- Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 12. 2007
js sm tut mela kompleks d tip ne sme bit manjši od mene
pa sm srečala mojga lubija, k je ene 8cm manjši(če ne še mau več), pa sva že 1let pa pou zdej skupi
na začetku se mi je zdel d usi gledajo, ampak sm se čist navadla
supr mi je z njim, ne glede na višino, k je tok drugih stvari dbest
tko d sej boš vidla, če ti je res tok kul, pol boš tut čez to pršla
pa sm srečala mojga lubija, k je ene 8cm manjši(če ne še mau več), pa sva že 1let pa pou zdej skupi
na začetku se mi je zdel d usi gledajo, ampak sm se čist navadla
supr mi je z njim, ne glede na višino, k je tok drugih stvari dbest

tko d sej boš vidla, če ti je res tok kul, pol boš tut čez to pršla

-
ŽuŽa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 11. 2006
Jst sm itak bolj mejhna(163cm) tko da je bolj mal tipov sploh manjših od mene.
Nikol nisem glih palila na ful velike tipčke, ne da se men glave k eni žirafi stegvat haha
. Moj je velik 175cm in to mi je glih fajn, lahko mam petke pa sem še zmer manjša oz. enako velika kot on.
Nikol nisem glih palila na ful velike tipčke, ne da se men glave k eni žirafi stegvat haha

-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
pepelčica napisal/-a:Ko vidiš Slavico in Berniea Ecclestona se hitro potolažiš
Al pa Sarkozy-a in njegovo Carlo, Tom Cruise in Katie Holmes (včasih Nicole Kidman). Na splošno ma kar veliko slavnih igralcev manjše.
carrera- pri meni čisto isto (le skupaj sva pol leta in ne tolk k vidva).
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
andrejav88 - Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 3. 2008
Jaz sem 164 cm, moj je pa 182 cm, tko je čist kul, tud ko mam jaz obute petke. 

- stevens
- Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 3. 2008
- Kraj: maribor
bigboi napisal/-a:hm kokr js vem sm spoznal kr dosti tu gorene 15 prijaznih punc zihr, nekaj sem jih pa že od prej poznal.
well done don juan.. zdaj razumem kaj je aloha mislila s fukfehterjem..čeprav,te ne poznam se mi zdi,da te je aloha odlično opisala v parih komentarjih..lp virtualni macho

- barbika_444
- Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 2. 2006
Midva sva 180 (jst) in 183 (on)....tko da kšnih ogromnih štikl zravn njega lih ne nosm ..... mene sicer ne moti, njega pa.
Drgač pa ne bi mela nikol manjšga tipa ... sm jih kr neki zarad tega zavrnila.....nekak mi ne zgleda .......mogoče če bi bla jst mal manjša bi še šlo, tko pa ne (da mam enga drobižka zravn sebe)
Drgač pa ne bi mela nikol manjšga tipa ... sm jih kr neki zarad tega zavrnila.....nekak mi ne zgleda .......mogoče če bi bla jst mal manjša bi še šlo, tko pa ne (da mam enga drobižka zravn sebe)
- PIKApolonica15
- Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 9. 2008
Jaz sem mela od 3 cm manjšega do 30 cm višjega...
In tist mali je bil čist vredi; na srečo je mel hudo postavco in široka ramena, tako da nisem zgledala k orjak zdraven..
Pri ful višjih je pa včasih težko se uskladit pri 69!

In tist mali je bil čist vredi; na srečo je mel hudo postavco in široka ramena, tako da nisem zgledala k orjak zdraven..
Pri ful višjih je pa včasih težko se uskladit pri 69!

-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
[quote="~NIA~"]ma v postli se vse pogliha
[/quote
Tale bedast "rek" mi še dons ni jasn. Jst bi raj vidla, da se zgliha kje drgje, ne (sam) u pojsl.

Tale bedast "rek" mi še dons ni jasn. Jst bi raj vidla, da se zgliha kje drgje, ne (sam) u pojsl.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
cukr8 - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 9. 2005
Aloha napisal/-a:~NIA~ napisal/-a:ma v postli se vse pogliha
Ja, pa pomoje je bil v tej temi zapisan že tolikokrat, da podira vse rekorde

No, ene 28-krat pa res

Drugače pa - jaz pri ljudeh niti nisem preveč pozorna na zunanjo embalažo, tako da takole na pamet ne bi znala natančno povedat.. Odvisno od konkretne osebe

Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov