Višina moškega

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

kolk visji so lahko moski ?

5 cm
58
8%
5-15
398
52%
nad 15 cm
304
40%
Skupaj glasov : 760

Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 27. Nov. 2008 19:16

katrin21- če si res želiš probat, probaj. Če maš pa kakšne pomisleke, pa ne (to bi bil nasvet neglede na višino).

Višina pa res ni pomembna. Kolk drugih stvari je pomembnejših. In dokler je višina edina stvar ki te moti, ni problema. Oz. bi te moralo nehat motit.

Moj je manjši od mene. Js sm mela iste pomisleke. Eno leto sem govorila frendi, da bi bla takoj z njim, če bi bil manjši. Enkrat se je pa kar zgodilo. Kliklno je v meni, kak trapasta sem bla in zdej me višina niti mal ne moti veš. Mi čist vseeno, če najo vsi čudno gledajo, meni je lepše kot mi je blo kadarkoli v življenju. In to traja že 6 mesecev in mislim da bo še trajalo in trajalo...
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
katrin21
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a katrin21 » 27. Nov. 2008 19:25

Hvala za odgovor. :) No, manjši je nekje 3-4cm. Direktno ga nekak ne upam vprašat kolk je velik. :) Sej konec koncev je res...višina res ni pomembna, ker je še tolk drugih stvari, ki med nama štimajo...no vsaj zaenkrat. Bom pa gotov še malo počakala pa bla kolegica z njim. Da ne bova skupaj pa bi pol enkrat ugotovila, da pa je to neki kar me grozno moti in da ne morem mimo tega. Mam v bistvu samo probleme,ko zraven njega hodim po cesti....ker se kar sklanjam, da bi naju nekak oba spravla vsaj na isto višino. :D Joooj....bom pametna punca pa razmisnla vse s trezno glavo. :wink:
carrera
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 17. 12. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a carrera » 28. Nov. 2008 10:57

js sm tut mela kompleks d tip ne sme bit manjši od mene
pa sm srečala mojga lubija, k je ene 8cm manjši(če ne še mau več), pa sva že 1let pa pou zdej skupi
na začetku se mi je zdel d usi gledajo, ampak sm se čist navadla
supr mi je z njim, ne glede na višino, k je tok drugih stvari dbest :love:
tko d sej boš vidla, če ti je res tok kul, pol boš tut čez to pršla :wink:
Uporabniški avatar
pepelčica
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 10. 7. 2007
Kraj: koper

Neprebrana objavaNapisal/-a pepelčica » 28. Nov. 2008 11:02

Ko vidiš Slavico in Berniea Ecclestona se hitro potolažiš :D
Uporabniški avatar
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ŽuŽa » 28. Nov. 2008 11:05

Jst sm itak bolj mejhna(163cm) tko da je bolj mal tipov sploh manjših od mene.
Nikol nisem glih palila na ful velike tipčke, ne da se men glave k eni žirafi stegvat haha :D . Moj je velik 175cm in to mi je glih fajn, lahko mam petke pa sem še zmer manjša oz. enako velika kot on.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 28. Nov. 2008 11:07

pepelčica napisal/-a:Ko vidiš Slavico in Berniea Ecclestona se hitro potolažiš :D

Al pa Sarkozy-a in njegovo Carlo, Tom Cruise in Katie Holmes (včasih Nicole Kidman). Na splošno ma kar veliko slavnih igralcev manjše.

carrera- pri meni čisto isto (le skupaj sva pol leta in ne tolk k vidva).
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
andrejav88
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 29. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a andrejav88 » 28. Nov. 2008 22:10

Jaz sem 164 cm, moj je pa 182 cm, tko je čist kul, tud ko mam jaz obute petke. :)
stevens
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 3. 2008
Kraj: maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a stevens » 29. Nov. 2008 18:58

bigboi napisal/-a:hm kokr js vem sm spoznal kr dosti tu gor ;) ene 15 prijaznih punc zihr, nekaj sem jih pa že od prej poznal.

well done don juan.. zdaj razumem kaj je aloha mislila s fukfehterjem..čeprav,te ne poznam se mi zdi,da te je aloha odlično opisala v parih komentarjih..lp virtualni macho :D
stevens
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 3. 2008
Kraj: maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a stevens » 29. Nov. 2008 19:07

drugače pa sem jaz 186,punca 170 in je idealno.. mam pa taboljšega kolega,ki sta s punco oba okol 170 in tak zanimivo skup delujeta,da se sploh ne opazi..
Mravlca*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Mravlca* » 29. Nov. 2008 19:37

jaz imam 163, fant 178 in mi je čisto prav :) bi me pa motlo, če bi bil manjši, žal :oops:
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 29. Nov. 2008 23:53

ma
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 02. Dec. 2010 20:41, skupaj popravljeno 1 krat.
barbika_444
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 12. 2. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a barbika_444 » 30. Nov. 2008 20:26

Midva sva 180 (jst) in 183 (on)....tko da kšnih ogromnih štikl zravn njega lih ne nosm ..... mene sicer ne moti, njega pa.

Drgač pa ne bi mela nikol manjšga tipa ... sm jih kr neki zarad tega zavrnila.....nekak mi ne zgleda .......mogoče če bi bla jst mal manjša bi še šlo, tko pa ne (da mam enga drobižka zravn sebe)
PIKApolonica15
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 9. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a PIKApolonica15 » 01. Dec. 2008 11:16

Jaz sem mela od 3 cm manjšega do 30 cm višjega...

In tist mali je bil čist vredi; na srečo je mel hudo postavco in široka ramena, tako da nisem zgledala k orjak zdraven..

Pri ful višjih je pa včasih težko se uskladit pri 69! :twisted: :wink:
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 01. Dec. 2008 19:31

[quote="~NIA~"]ma v postli se vse pogliha ;)[/quote

Tale bedast "rek" mi še dons ni jasn. Jst bi raj vidla, da se zgliha kje drgje, ne (sam) u pojsl.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
cukr8
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a cukr8 » 02. Dec. 2008 22:29

Aloha napisal/-a:
~NIA~ napisal/-a:ma v postli se vse pogliha ;)

Tale bedast "rek" mi še dons ni jasn. Jst bi raj vidla, da se zgliha kje drgje, ne (sam) u pojsl.

Ja, pa pomoje je bil v tej temi zapisan že tolikokrat, da podira vse rekorde :D ...
No, ene 28-krat pa res :nixweiss: ...

Drugače pa - jaz pri ljudeh niti nisem preveč pozorna na zunanjo embalažo, tako da takole na pamet ne bi znala natančno povedat.. Odvisno od konkretne osebe :) (je pa vsekakor bolj zaželjen višji oz. vsaj enake višine :P )..

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov