Višina moškega
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Christianne - Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 8. 2007
Meni tud manjši niso....sej če bi bla ful zaljubljena vanj, mogoče ja, se ne bi ozirala na to, ampak na splošno, imam rajši prevelike kot pa premajhne.
- katka15
- Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 5. 2006
Chuxsta napisal/-a:Mene pa zanima kjra bi bla še ok z 2metrašem za fanta ?
Al se vam zdi mal preveč ?
Pa dejte resno odgovorit prosim :>
Jst sm čist ok. z njim pa je velik 205cm...je res da se more dol sklonit pa jst gor stegnat..ker je 40 cm večji..sam tut to gre...edino postla je nmal prekratka pr nas pa ga pozim v noge zebe..
-
črnamamba - Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 12. 2007
meni so fuul privlačni visoki tipi...ampak vaaaaalda vedno spoznam nižje...
bivši je bil 180..jaz sem 173...pa mi je bil prenizek
ena je že napisala...da se še s kolegicami, ki so nižje od nje počuti ko en velikan...jaz se strinjam..ko ena možača sem zravem...( kar je sicer popolnoma neumno-vem)...in pol mi normalno bolj sedejo veeelik tip..ki jih ni al pa so že zasedeni
bivši je bil 180..jaz sem 173...pa mi je bil prenizek
ena je že napisala...da se še s kolegicami, ki so nižje od nje počuti ko en velikan...jaz se strinjam..ko ena možača sem zravem...( kar je sicer popolnoma neumno-vem)...in pol mi normalno bolj sedejo veeelik tip..ki jih ni al pa so že zasedeni
-
čivava - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 11. 2007
Jaz sem velika 163 pa mam fanta ki je velik 185cm in mi je čist cool, nikoli nisem gledala velikost moških, kakšen naj bi bil pa to, vedno sem imela v glavi, da mi je usojen nekdo ki me ima rad takšna kot sem injaz njega takšnega kot je...
Nekdo ki je hodil nekaj za mano, je bil kake 5 cm manji, samo jaz nisem hotla nič met z njim, ni bila razlog velikost...... sam če bi pa zdaj kaj govorila glede velikosti, mam pa raje višjega kot pa nižjega od mene.
Nekdo ki je hodil nekaj za mano, je bil kake 5 cm manji, samo jaz nisem hotla nič met z njim, ni bila razlog velikost...... sam če bi pa zdaj kaj govorila glede velikosti, mam pa raje višjega kot pa nižjega od mene.
- suspicious_
- Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 3. 2008
jaz sem 173 moj pa je 175... včasih mi je hecno ker njega skoraj nič ni skupaj, no saj mene tudi ne sam vseeno...se navadiš
-
small_star - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 3. 2008
- Kraj: made & heaven
čivava napisal/-a:Jaz sem velika 163 pa mam fanta ki je velik 185cm in mi je čist cool, nikoli nisem gledala velikost moških, kakšen naj bi bil pa to, vedno sem imela v glavi.
Nekako tako je pri nama . Jaz malo nad 160cm, on nad 180cm... Ko si dava lupčka, moram jaz na prste stopit, on pa se nižje spustit. Načeloma pa mi je res vseeno, koliko je fant večji od mene. Bi pa se smešno počutila, če bi bil manjši od 170cm. Sem že jaz tam obtičala...
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi
-
Tamarra* - Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 8. 2008
star* napisal/-a: mi je fajn, ker je večji, ker mam vedno tisti fajni filing varnost ko me objame
mhm, jaz tudi
midva sva ene 10cm razlike in ko petke obujem sem še vedno malo manjša od njega.. in si ne znam predstavljat biti z nekom, ki je manjši
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
-
hruška :) - Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 5. 2008
- Kraj: lj
MilkyWay napisal/-a:spermij napisal/-a:Kolko kg pa ima na to višino?MilkyWay napisal/-a:Js sm 172, on pa 175 cm, pa nama je lih prav... Nikoli naju ni zmotla ta majhna razlika v cm... Bi mu pa z veseljem dala še par kilogramčkov več
68kg... Je pa tko suhcan, da se ob njem vedno počutim cel pujs
fijuuu, tvoj je še uredu moj je visok 188cm in ma 68kg..ampak sej pravi da se bo zredil...že 2 leti haha...
no, drugač so mi pa všeč bolj visoki moški
- katrin21
- Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 6. 2005
Super, mam ravno problem okrog tega, tako da ni ravno super.
Namreč spoznala sem nekega fanta s katerim se super ujameva...pameten ,prijazen, mava podoben način razmišljanja ampak mam en mičken problem...fant je manjši od mene. Ok, sej pri svojih letih bi že nekak mogla vedt, da to ne bi smela bit glavna stvar..sploh, ker so se zadnje čase okrog mene smukale same cvetke ampak men se zdi res čudno, da bi ga gledala navzdol. In zdej sm čist razdvojena...po eni strani mi je simpatičen v nulo in med obema klika ampak mene moti višina...njega več kot očitno ne,ker je kar zainteresiran, ne morem pa direktno debatirat z njim o tem,ker me je strah, da bi ga užalila. Naj vse pustim al nej vseen poizkusim?
Namreč spoznala sem nekega fanta s katerim se super ujameva...pameten ,prijazen, mava podoben način razmišljanja ampak mam en mičken problem...fant je manjši od mene. Ok, sej pri svojih letih bi že nekak mogla vedt, da to ne bi smela bit glavna stvar..sploh, ker so se zadnje čase okrog mene smukale same cvetke ampak men se zdi res čudno, da bi ga gledala navzdol. In zdej sm čist razdvojena...po eni strani mi je simpatičen v nulo in med obema klika ampak mene moti višina...njega več kot očitno ne,ker je kar zainteresiran, ne morem pa direktno debatirat z njim o tem,ker me je strah, da bi ga užalila. Naj vse pustim al nej vseen poizkusim?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov