Višina moškega
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
_ninchyka_ - Debatorica
- Na forumu od: 8. 7. 2008
- Kraj: *paradiž*
Moj je višji od mene za približno 10 cm in mi prav ugaja da je tk
Kdor išče nebesa na zemlji je med zemljepisom spal
- Gost
lolika11 napisal/-a:A mislte, da tipi še kj rastejo po 18em letu? Kr mene bi kr motl č bi samo 17o ostau...
Kakor kateri. Možno je. Ljudje se različno hitro razvijamo.
-
Lady_T - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 4. 2008
Moj je približn tok veli kot jst, al pa morda za kak cm več (tko si nabija ego ). Glede na to, da sm jst velika 179cm, potem on za fanta niti ni tako majhen. Sicer me ne moti, ker ni večji od mene, edino na vsake toliko, bi mi pasal, da bi bil mal večji, da bi se bolj počutla v petkah
je pa tako mogoče tud bolj k mi ni treba njegovih ustnc iskat tam v višavah :bussi:
je pa tako mogoče tud bolj k mi ni treba njegovih ustnc iskat tam v višavah :bussi:
-
rammsteingirl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Gorenjska
moj je 183 cm, jaz pa 164 cm.
-
MilkyWay - Cosmopsiho
- Na forumu od: 1. 3. 2007
- Kraj: ...en tu corazón..
spermij napisal/-a:Kolko kg pa ima na to višino?MilkyWay napisal/-a:Js sm 172, on pa 175 cm, pa nama je lih prav... Nikoli naju ni zmotla ta majhna razlika v cm... Bi mu pa z veseljem dala še par kilogramčkov več
68kg... Je pa tko suhcan, da se ob njem vedno počutim cel pujs
-
star* - Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 12. 2007
med nama je nekje 15 cm razlike...on je 1,90 cm in moram rečt, da mi je prav všeč to nikoli nebi mogla bit z manjšim od sebe, ker me to preprosto ne privlači mi je fajn, ker je večji, ker mam vedno tisti fajni filing varnost ko me objame
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov