Višina moškega
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
rammsteingirl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Gorenjska
meni so res bogi tisti fantje, ki pač niso zrasli ful velik.
glede na to, da ful čudno zgleda, če je punca večja, a vam pa ni čudno npr. če je tip večji 30, 40 cm (npr. kakšni košarkarji)?
glede na to, da ful čudno zgleda, če je punca večja, a vam pa ni čudno npr. če je tip večji 30, 40 cm (npr. kakšni košarkarji)?
- Ashlee.
- Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 3. 2008
- Kraj: In his song.
marypa napisal/-a:uuuffffff men je tud lušno, da je tip višji.. in te objame in tko......
torej najmanj.. 180, pa še to ni tok velik...
ah pod 170.. je res bedno, brez zamere... js se sm stran obrnem od takih
Odvisno pač, kok je punca visoka..
sma že dve moj je glih 185 in je idealno
So give me your forever.
- tancica2
- Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 4. 2008
- Kraj: ljubljana
jst sm pri 15 hodila s fantom (enako sva stara). on je mel 167 jst pa 175...
sam bil je res cuker... najboljš od vsega je blo da smo bli na morju in sva bila lahko v vodi, kjer se ni vidla razlika
no in čez kakšne 4 leta se spet srečamo... in prva stvar, ki mi jo je rekel je bla... a vidš... sm zrastu!:) men je blo kr mal bed... je dosegel tm nekje 174...
tko, da... dvomim, da tipov to ne moti pa da je lahko zaslubljenost tako močna da preseže vse ovire... če bi blo to res bi me prej vpr npr kaj kej počnem v lajfu
sam bil je res cuker... najboljš od vsega je blo da smo bli na morju in sva bila lahko v vodi, kjer se ni vidla razlika
no in čez kakšne 4 leta se spet srečamo... in prva stvar, ki mi jo je rekel je bla... a vidš... sm zrastu!:) men je blo kr mal bed... je dosegel tm nekje 174...
tko, da... dvomim, da tipov to ne moti pa da je lahko zaslubljenost tako močna da preseže vse ovire... če bi blo to res bi me prej vpr npr kaj kej počnem v lajfu
-
račka - Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 7. 2007
- Kraj: somewhere over the rainbow
mi je useno kok je večji od mene... sm mela tut 30cm večga od sebe... glavno d ni manjši pa če bi biu kšn 5 cm sam večji od mene mi tut neb blo lih fajn k če pete obujem pol bi se znalo zgodit d bi biu manjši
-
Upgrade_me - Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 4. 2008
- Kraj: Maribor
moj pa je sam 5 cm višji od mene in morm res pazit da niam preveč velikih petk tk da pr petkah pune izbiram...
ampak itak mi je kul, kr mam poleti kakšne japonke, jeseni pa to mam pa itak bl teniske...
drgač pa manjšega tipa pa še nism mela...
ampak itak mi je kul, kr mam poleti kakšne japonke, jeseni pa to mam pa itak bl teniske...
drgač pa manjšega tipa pa še nism mela...
-
*frisko* - Debatorica
- Na forumu od: 9. 6. 2008
če se maš res rad, višina niti ni tolk pomembna. sam zase vem, da me že na začetku manjši fant ne bi prvlaču, pa če bi bil še tolk fletn drgač. ker mela sm enga fanta, kt je bil tolk visok kokr jst in mi je blo grozn nerodn z njim okrog hodt še bl smešn je blo pa seksat.. jao jao, rajš ne pomislm
- kikiriki
- Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 4. 2007
*frisko* napisal/-a:če se maš res rad, višina niti ni tolk pomembna. sam zase vem, da me že na začetku manjši fant ne bi prvlaču, pa če bi bil še tolk fletn drgač. ker mela sm enga fanta, kt je bil tolk visok kokr jst in mi je blo grozn nerodn z njim okrog hodt še bl smešn je blo pa seksat.. jao jao, rajš ne pomislm
Haha. Pa valda nisi široka kot "slon", da ti je blo nerodno z njim okol hodit in seksat ? Men se zdi, da mal pretiravate.
-
gaby_ - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 22. 8. 2006
^seveda je višina pomembna lastnost. je prvo kar vidiš, preden sploh spregovoriš z njim. in če se postavi tip polek mene in ga moram gledat dol, definitivno med nama ne bo šlo. oz. me že od začetka ne bi privlačil kot potencialni partner.
tudi če je fant centimeter manjši ali celo enako velik, me to prej odbija kot privlači.
navsezadnje, tudi ko obujem petke, nočem biti večja.
in meni zgleda čudno, ko gresta po cesti drobcen 160cm velik fant in zraven malo močnejša punca 180. no ampak, ljubezen ne pozna meja.
tudi če je fant centimeter manjši ali celo enako velik, me to prej odbija kot privlači.
navsezadnje, tudi ko obujem petke, nočem biti večja.
in meni zgleda čudno, ko gresta po cesti drobcen 160cm velik fant in zraven malo močnejša punca 180. no ampak, ljubezen ne pozna meja.
-
sixty - Debatorica
- Na forumu od: 15. 11. 2006
- Kraj: Bled
18cm višji
Touch me, take me to that other place. Reach me, I know I'm not a hopeless case. It's a beautiful day.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov