Višina moškega
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
exdancer - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 11. 2006
- Kraj: Ljubljana
^^smeh
mala, nič te niso veliko naredil, ne sekiraj se. marsikatera je še tok velika verjemi
glede tega, če ga boš zavrnila....družba okoli tebe bo samo bolj pozorna na razliko v velikosti, če boš ti opominjala na to... plus, fant se ne bo dobro počutil, če bo tebe to toliko motilo.
tako da, če preceniš, da nisi sposobna imeti fanta manjšega od sebe, potem ga ne imej. je pa skrajno neumno zavrniti nekoga samo zato, ker je manjši. če se v vseh drugih pogledih ujemata, to ne bi smel biti problem.
mala, nič te niso veliko naredil, ne sekiraj se. marsikatera je še tok velika verjemi
glede tega, če ga boš zavrnila....družba okoli tebe bo samo bolj pozorna na razliko v velikosti, če boš ti opominjala na to... plus, fant se ne bo dobro počutil, če bo tebe to toliko motilo.
tako da, če preceniš, da nisi sposobna imeti fanta manjšega od sebe, potem ga ne imej. je pa skrajno neumno zavrniti nekoga samo zato, ker je manjši. če se v vseh drugih pogledih ujemata, to ne bi smel biti problem.
Ja sam onaj što uvek uči na greškama svojim!!!
-
Sp3lca - Kofetarica
- Na forumu od: 15. 7. 2004
Moj fant je tolko velik kot jst, pa vseeno obuvam pete. Ponam veliko velikih punc, kar z dosti manjšimi fanti. Sej prvo je lahko smešno, ampak, če se ujameš se pač ujameš.
*mala* če je to ovira mimo katere ne moreš, pol se ne sili. Ampak, če ti je tip všeč, kaj te briga vse ostalo?
*mala* če je to ovira mimo katere ne moreš, pol se ne sili. Ampak, če ti je tip všeč, kaj te briga vse ostalo?
And if your head explodes with dark forebodings too
I'll see you on the dark side of the moon.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Hvala za odgovor. Sem pa še zmeri zmedena. Se zavedam da pretiravam glede velikosti. Je pa res super poba, sva že kako leto ful dobra kolega. Bomo vidl. Pa kot da ni dost, da je manjši, je še razlika v letih (on 10 let starejši), pa še moj bivše je njegov bratranc. Zajeban
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Mala, če je tip kokrtok proporcionalno grajen, tistih par centimetrou mnj ne bo pokvarl njegouga izgleda.
Se mi zdijo ti centimetri res postranskega pomena, ni lih med ta visokimi, med čevapčiči pa lih tko ne ...
Se mi zdijo ti centimetri res postranskega pomena, ni lih med ta visokimi, med čevapčiči pa lih tko ne ...
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
- Gost
Aloha napisal/-a:Mala, če je tip kokrtok proporcionalno grajen, tistih par centimetrou mnj ne bo pokvarl njegouga izgleda.
Vidis, pri meni pa ravno obratno ... lahko je ne vem kako grajen, me ne gane, ce je majhen ... in res me odbijajo majhni moski, zal, saj vem, da niso oni krivi in si mislim, da more biti moskemu, ki ni ravno velik, precej velik kompleks tole, ampak tako pac je ... se dobro, da drugih punc ne moti in se v populaciji vse pogliha
-
Sp3lca - Kofetarica
- Na forumu od: 15. 7. 2004
Če te to sekira in te prizadanejo tuji pogledi. Meni je vseeno, s petami sem višja od fanta (drugače sva tam nekje) in če mi paše obut pete jih tudi bom. Ne vem zakaj se morajo vsi držat nekega klišeja, da smo punce majše.
And if your head explodes with dark forebodings too
- _me_
- Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 5. 2008
mene pa mejhni moski ne ganejo sploh sej mogoce sm nesramna ampak..lahko je brad pitt pa ce je manjsi..je bedn
do tega zakljucka sm pršla ko sm dala šanso tipu k je biu manjši od mene.pač..sm rekla da bom šla na pijaco.. sm si misnla sej me ne bo pobral pa sva stopila u lokal in u tistem trenutku se mi je zdel da naju USII ampak ČIST USIIII gledajo in se nama posmehujejo čeprov vrjamem da u resnici sploh ni blo tko..
uglavnem..takrt sm se prepričala..da ne..manjsi tip definitivno odpade:) sploh pa ker tut sama nism glih mejhna (178) mi je totalno bedno da se počutim ko GIGANT zravn mejhnega fanta ko da se on op men počuti varno ne jst ob njemu
LP[/b]
do tega zakljucka sm pršla ko sm dala šanso tipu k je biu manjši od mene.pač..sm rekla da bom šla na pijaco.. sm si misnla sej me ne bo pobral pa sva stopila u lokal in u tistem trenutku se mi je zdel da naju USII ampak ČIST USIIII gledajo in se nama posmehujejo čeprov vrjamem da u resnici sploh ni blo tko..
uglavnem..takrt sm se prepričala..da ne..manjsi tip definitivno odpade:) sploh pa ker tut sama nism glih mejhna (178) mi je totalno bedno da se počutim ko GIGANT zravn mejhnega fanta ko da se on op men počuti varno ne jst ob njemu
LP[/b]
- Fant123
- Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 8. 2007
Tudi jaz ne bi mogel imet punco, višjo od sebe. Lahko je še tako luštna, fajn kot oseba, ne bi prišla v poštev, če bi bila višja oz. enako visoka. Mora biti najmanj malce manjša, toliko da se razlika opazi. Ne bi mi bilo fajn že zaradi občutka, da je ona moj bodyguard in ne jaz njen.
-
°°Inchee°° - Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 6. 2008
Moj fant je približno 10 cm višji. idealno:) ne bi pa imela fanta manšega od sebe. no way! ravno učeraj sem videla tak par. Tip zravn ženske,manjši okol 10 cm. Izgledalo je kot bi biu njen mlajši brat
-
°°Inchee°° - Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 6. 2008
kikiriki napisal/-a:Kokr vidm je bolj problem v predsodkih, ne pa toliko na vizualnosti. Vsem je nerodno, če je fant manjši in vsi mislijo, da ga bo večja partnerica pohrustala.
No sej sam mam tut take butaste predsodke. Pa če hočm al pa ne.
ja sej u bistvu maš prou glede predsodkou. sam neveem jst ne pravim d je to kej resno narobe in nevem kaj. sam pač. smešno mi je videt
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov