Višina moškega
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
Chuxsta napisal/-a:Glede višine med pari mam pa slabe izkusnje Nevem kdo se je tle že pritioževal (in je imel zelo prow) da imajo vse visoke nekega mini-mana zravn, že tko je malo visokih, pa še oddane so takim ....ma bejž no :S
Haha, podobn je men ena 180cm punca enkrat jamrala, da že tko ni ogromn visokih tipov pa še te jim mejhne punce poberemo.
Drgač jz ne vem, kako ne najdete visokih punc, jz mam tri kolegice visoke 180cm, eno 184cm .. Dost znank nad 175cm. Sej jih ni tok mal, no.
Drgač visoko je kul, ni pa pogoj.
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
-
cukr8 - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 9. 2005
Aloha napisal/-a:Bl k višina in fehtanje na kozmotu nas zmotjo w-ji in pa pomanjkanje šumnikou .
Jah kaj, eni pa veselo uporabljajo u-je, pa je tud vse v najlepšem redu ..
Če se vrnem k temi: manjši vsekakor ni zaželjen, glede na to, da sem sama dokaj majhna .. Prevelika razlika v višini pa ravno tako zaželjena, ker bi potem imela občutek, kot da sem en otroček zraven njega ..
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
bigboi napisal/-a:aloha tvoji posti so večinoma enaki... Če ti obrekovanje in žaljenje ljudi polepša dan potem... Izvoli. Mogoče beseda "odrasti" kaj pomaga vsaj meni je. Naj omenim da je moja "možača" manjša od tebe pa najlepša zame in me dopolnjuje, kar je najbolj pomembno. In upam da me ne omenjaš več, če te toliko motim! Otročje je gledat kako se povsod spotikaš čez mene. Raje pomagaj puncam s pravimi nasveti...
Sploh ne bi verjeu, kaj use mi poleša dan, ampak žaljenje gotou ni ena izmed stvari.
Heh, zanimivo pa je, da o odraslosti govori nekdo, zarad kerga sm mogla zaprost za "podporo", kr se ga ni dal odrest kljub uztrajnemu odklanjanju. Odrasli fantje znajo sprejet "ne", zato -
S kašnimi nasveti nej pa tle pomagam, razen "izogibajte se fukfehtarjeu" na forumih"?
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
bigboi - Debatorica
- Na forumu od: 5. 5. 2005
Poglej svoje odrezavo repliko, res ne znaš brez žaljenja. Prvo kot prvo nisem jaz nikoli nobenega prosil niti nisem tu gor zaradi tega. Si si ustvarila svoje mišljenje ok, ni treba zdej v vsaki stvari povdarjat kako mnenje maš o nekomu temu se reče obrekovanje.... Sem na tej temi tu bil, ker sem pisal da mi je čudno da so višje punce z manjšimi. Druga tema je pa za zabavo bla in vsi so sprejeli edino ti naprej pumpaš... Zdej ko ti nisem nič naredil naprej sikaš svoje... Ne vem kako naj ti razložim da se svet ne vrti okrog tebe. Naj ti narišem... 25 let maš, delaj kariero ubadaj se s tipi. Sej si kraljica virtualnega sveta, ne vem kaj naj ti napišem da mi daš mir.
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
bigboi napisal/-a:Poglej svoje odrezavo repliko, res ne znaš brez žaljenja. Prvo kot prvo nisem jaz nikoli nobenega prosil niti nisem tu gor zaradi tega. Si si ustvarila svoje mišljenje ok, ni treba zdej v vsaki stvari povdarjat kako mnenje maš o nekomu temu se reče obrekovanje.... Sem na tej temi tu bil, ker sem pisal da mi je čudno da so višje punce z manjšimi. Druga tema je pa za zabavo bla in vsi so sprejeli edino ti naprej pumpaš... Zdej ko ti nisem nič naredil naprej sikaš svoje... Ne vem kako naj ti razložim da se svet ne vrti okrog tebe. Naj ti narišem... 25 let maš, delaj kariero ubadaj se s tipi. Sej si kraljica virtualnega sveta, ne vem kaj naj ti napišem da mi daš mir.
In spet, to govori tip, k se ga nikakor ni dal otrest .
Ne da se mi več, kr vem, da znaš u neskončnost tumbat svoje.
In pa, ja, svet se vrti okol mene, doooh .
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
- Gost
Nazaj k temi ...
Jaz priznam, da sem obsedena s tem, da neprestano preverjam, ce je moj fant se vedno vecji od mene (pa nobeden od naju vec ne raste), ceprav naju uradno loci in naju vedno bo okoli 10 cm. Ampak se umirim, ko naju zagledam v izlozbi ali ogledalu in vidim, da je nad mano Pac ... preganjavica pred osebki, ki so manjsi, tudi ob puncah, ki so manjse od mene, mi je cudno, ker se pocutim tako huge, ceprav imam samo okoli 172 cm
Jaz priznam, da sem obsedena s tem, da neprestano preverjam, ce je moj fant se vedno vecji od mene (pa nobeden od naju vec ne raste), ceprav naju uradno loci in naju vedno bo okoli 10 cm. Ampak se umirim, ko naju zagledam v izlozbi ali ogledalu in vidim, da je nad mano Pac ... preganjavica pred osebki, ki so manjsi, tudi ob puncah, ki so manjse od mene, mi je cudno, ker se pocutim tako huge, ceprav imam samo okoli 172 cm
- Chuxsta
- Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 5. 2008
miikena napisal/-a:Chuxsta napisal/-a:Glede višine med pari mam pa slabe izkusnje Nevem kdo se je tle že pritioževal (in je imel zelo prow) da imajo vse visoke nekega mini-mana zravn, že tko je malo visokih, pa še oddane so takim ....ma bejž no :S
Haha, podobn je men ena 180cm punca enkrat jamrala, da že tko ni ogromn visokih tipov pa še te jim mejhne punce poberemo.
Drgač jz ne vem, kako ne najdete visokih punc, jz mam tri kolegice visoke 180cm, eno 184cm .. Dost znank nad 175cm. Sej jih ni tok mal, no.
Drgač visoko je kul, ni pa pogoj.
Ma daj no....pa to je totalno po Murphy-jevem zakonu ....
1) If anything can go wrong, it will
2) All the good ones are taken
Bemti ko vsaj ne bi blo res
- Chuxsta
- Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 5. 2008
MsN napisal/-a:, mi je cudno, ker se pocutim tako huge, ceprav imam samo okoli 172 cm
Jst pa ko sm še bil u gimnaziji sem si nonstop govoril..... One small step for me...One giant leap for normal people ^^
P.s. Aloha....Bigboi....naj eden od vaju odneha....(tisti ko bo, je odrasel )
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Ali je trapasto, da se obremenjujem, ker mi všeč nekdo, ki ene 5 cm manjši od mene? Js sm drgač velika 177 (zakaj so me tak veliko naredl???)
Ali je trapasto, da ga zato skenslam?
I'm so f***** up!
Ali je trapasto, da ga zato skenslam?
I'm so f***** up!
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov