Višina moškega
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Chuxsta
- Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 5. 2008
Jochie napisal/-a:eh, verjetno mu je utež na glavo padla, ko take piše!
hehe ne mi ni ^^ ..... sm sam namigoval da sta ti in ta moj prjatelj z fitnesa enaka..... oba neki namigujeta da sm tle (oz. tam) zarad punc.... eko ...razloženo....
Glede pa Exdancer-ke.... zapelji se malo do Ajdovščine pa ti bo takoj kapnilo skje tle neki W-ji ....(tudi če ni v slovenski abecedi ), večina narečij (usaj vipavski del ---ne nism z Vipave in ne z Ajdovščine) vsebuje w-je
Ehh spet neki OffTopic tle ...se opravičujem
Back to topic : brat (starejsi, okrog 194cm visok) ima pupo ki mi ne pride do rame.....skupaj sta že ene 4 leta ....moram pa rečti da izpadesta čudno in srčkano hkrati....
Tko da ja .... visoki imajo lahko komot manjšo pupo (sam izpade čudno) :knuddel:
P.s. Ja vem moja namigovanja so mal preveč čudna ^^
-
OrangeLady - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 5. 2008
men je najbl ql imet tipa okol 180..najbl gadno pa če je kšn 2m velk k se počutm zravn ko en kaktus k sm tko mejhna (160 )
-
bigboi - Debatorica
- Na forumu od: 5. 5. 2005
Chuxsta Model, beži vija s pisanjem tu, ki se ti bodo obesle za vsako vejco... Glej moje poste par km. strani nazaj...
Drugače pa odbojkašice pejdi gledat, tm maš višje al pa manekenske piste...
Je pa tudi dost punc tu gor... Ne pusti se motit
Aloha vidim, da sem ti ostal v spominu
Drugače pa odbojkašice pejdi gledat, tm maš višje al pa manekenske piste...
Je pa tudi dost punc tu gor... Ne pusti se motit
Aloha vidim, da sem ti ostal v spominu
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
Odbojkašice pojdi gledat, ja, tu na forumu ne boš nič dobil! Poslušaj bigboi-a, on že ve!
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Haha, ja, to je biu zdej pomembn podatek - odkar nisem več samski.
No, pa se je končno najdla 185 cm velka možača, k se je ne da spregledat, ane, veliki fant?
No, pa se je končno najdla 185 cm velka možača, k se je ne da spregledat, ane, veliki fant?
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
- metuljcica46
- Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 11. 2007
jaz sem velika 178, moja sestra 180, in ja obstajajo visoke punce...
sicer pa glede sterotipa da mora biti fant večji, jaz sem imela že fanta ki je bil kar manjši od mene, fanta ki je bil enako velik kot jaz...
sedaj pa je moj tipček visok 192 in mi je ful dobr res...tut prej me pri noben ni motila višina....ne razumem žensk ki jim je višina tako pomeembna, ciljam na take ki so mi naravnsot smešne ki majo prou določeno število cm kolikor MORA biti fant večji..pa dejte se skulirat no...
sicer pa glede sterotipa da mora biti fant večji, jaz sem imela že fanta ki je bil kar manjši od mene, fanta ki je bil enako velik kot jaz...
sedaj pa je moj tipček visok 192 in mi je ful dobr res...tut prej me pri noben ni motila višina....ne razumem žensk ki jim je višina tako pomeembna, ciljam na take ki so mi naravnsot smešne ki majo prou določeno število cm kolikor MORA biti fant večji..pa dejte se skulirat no...
-
bigboi - Debatorica
- Na forumu od: 5. 5. 2005
aloha tvoji posti so večinoma enaki... Če ti obrekovanje in žaljenje ljudi polepša dan potem... Izvoli. Mogoče beseda "odrasti" kaj pomaga vsaj meni je. Naj omenim da je moja "možača" manjša od tebe pa najlepša zame in me dopolnjuje, kar je najbolj pomembno. In upam da me ne omenjaš več, če te toliko motim! Otročje je gledat kako se povsod spotikaš čez mene. Raje pomagaj puncam s pravimi nasveti...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov