Višina moškega
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Ah, pa zakaj me Jochie vedno prehiti ...
In ja, obstajamo take, k nas visoki deci odbijajo.
In ja, obstajamo take, k nas visoki deci odbijajo.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
Aloha - Cosmopsiho
Chuxsta napisal/-a:Jochie napisal/-a:ni vse v višini...mora biti še lep, pameten, bogat, itd....ampak vse bi se lahko pogledalo skozi prste, ČE SE NE BI NASTAVLJAL NA FORUMU!
Niso vsi študenti bogati
Pametni tut ne .
Drgač pa si js s svojimi 175 cm nč ne lomm, ampak mi je visoko preprosto neprivlačno.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
hotel sem ti povedati, če boš tako očitno iskal pupe po cosmoforumu, te ne bodo jebale niti takšne, ki so ji velikani všeč...
itak si se pa že zajebal....
pojdi na http://www.planet-lepote.com , mogoče boš imel več sreče!
itak si se pa že zajebal....
pojdi na http://www.planet-lepote.com , mogoče boš imel več sreče!
-
keepsake - Kofetarica
- Na forumu od: 19. 9. 2007
jez se čudno počutim, če tip ni vsaj 20centi višji od mene (jih mam 160)... Višji je, boljše je
Nimam nč proti temu da morm bit na prstih če se hočem lupčkat, pa da ga morm skos gor gledat... Enostavno mi je lepši filing se stisnit k nekomu ki je toliko višji ^^
Nimam nč proti temu da morm bit na prstih če se hočem lupčkat, pa da ga morm skos gor gledat... Enostavno mi je lepši filing se stisnit k nekomu ki je toliko višji ^^
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
-
exdancer - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 11. 2006
- Kraj: Ljubljana
Chuxsta napisal/-a:Jochie napisal/-a:ni vse v višini...mora biti še lep, pameten, bogat, itd....ampak vse bi se lahko pogledalo skozi prste, ČE SE NE BI NASTAVLJAL NA FORUMU!
Niso vsi študenti bogati
pa dobro ni treba, da je bogat... Jochie ne pretiravaj
mora pa biti prijazen očem in skladen s temi svojimi 200 cm. predvsem pa mora imeti v glavi vse poštimano.
in kot je rekel Jochie, ne na forumu iskati punc
p.s.: misliš, da ni logično, da si pupa velika 160 cm lomi vrat, ko te gleda med pogovorom?
spoznaj kakšno večjo, pa bo...pa tudi tu na forumu imamo punce, ki so majhne in imajo čez 190cm visoke tipe, pa se čisto nič ne pritožujejo..
samo pravo punco moraš spoznat....
Ja sam onaj što uvek uči na greškama svojim!!!
- Chuxsta
- Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 5. 2008
To pa je bilo tatalno off, misliš da bi iskal pupo preko cosma ?
Daleč, res ...zelooo daleč od tega ^^.....tle sem samo zaradi dolgcajta.... in seveda širjenja znanja
Glede višine med pari mam pa slabe izkusnje Nevem kdo se je tle že pritioževal (in je imel zelo prow) da imajo vse visoke nekega mini-mana zravn, že tko je malo visokih, pa še oddane so takim ....ma bejž no :S
Daleč, res ...zelooo daleč od tega ^^.....tle sem samo zaradi dolgcajta.... in seveda širjenja znanja
Glede višine med pari mam pa slabe izkusnje Nevem kdo se je tle že pritioževal (in je imel zelo prow) da imajo vse visoke nekega mini-mana zravn, že tko je malo visokih, pa še oddane so takim ....ma bejž no :S
- Chuxsta
- Sramežljivka
Jochie napisal/-a:nemoj ti meni, jaz sem že ženske pecal ko si ti še v plenice lulal...
čudno da nisi napisal: jaz sem visok in samski, punce navalite!!!
menda pa ja znam brat moške misli na cosmo forumu!
Niso usi moški enakih misli, tko da...ja totalno si off ^^ .....
Sam zej si mi pa dal nasmešek ....prow polepšal dan hehe.
Aja...mam sam 2 prjatelci ki so ena 185cm prekmurka, druga 189 sam studira v moskvi zdej.... tko da ...hmm eno vprašanje....
Kolk je približno povprečje slovenk (cm) ? ....mah sm totalno Off topic...sam tko...me zanima
P.s. to sta tudi edini dve ''veliki'' pupi ki sm jih kdaj spoznal.....morm it na kako žensko odbojko kdaj..
-
Aloha - Cosmopsiho
Bl k višina in fehtanje na kozmotu nas zmotjo w-ji in pa pomanjkanje šumnikou .
Predlagam pa navezavo stikou z bigboi-jem, u tandemu je življenje lepše (beri: jamranje ob kofetu nad pomanjkanjem visokih in zainteresiranih deklin).
Jochie, ti pa kr nehi srat, kr si čist off , a veš?
Predlagam pa navezavo stikou z bigboi-jem, u tandemu je življenje lepše (beri: jamranje ob kofetu nad pomanjkanjem visokih in zainteresiranih deklin).
- Chuxsta
- Sramežljivka
Aloha napisal/-a:Bl k višina in fehtanje na kozmotu nas zmotjo w-ji in pa pomanjkanje šumnikou .
Jamranje bi bilo vsekakor lepše v duetu.....sam kaj pa če pride kakšna visoka v isti kafe ? a naj se stepeva ? ^__^
Se pa opravičujem za vse W-je ki sm jih zapisal ....prihajam namreč z najlepše pokrajine, PRIMORSKE !!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov