Vaš oče & vi
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
princesss - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 10. 2004
Moj oči je res najboljši.. Super se razumeva, vedno se potrud da mi lahko vse ustreže, me podpira. Na sploh je full faca (to mamo zgleda v familji ), dost se mu nasmejimo. Nikol se ne skregava, lahko mu zaupam (čeprou določene stvari mi je pač čudn njemu govort, zato mu jih ne ) in tud zjokam se včasih pr njemu, k me kej muč. Number one daddy.
Perhaps we all give the best of our hearts uncritically.. to those who hardly think about us in return. /T. H. White/
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
Jaz imam očeta najraje. Saj se tudi kdaj spričkava, ampak nikoli zares. Pogosto greva kam skupaj (obiski, shopping) in lahko rečem, da sem si z njim bliže kot z mamo.
Všeč mi je, da se razume z mojim fantom in da sta si tudi značajsko podobna ( in ne, to ni bilo merilo pri ''iskanju'' fanta)
No, mogoče sem pa do neke mere res očetova punčka
Všeč mi je, da se razume z mojim fantom in da sta si tudi značajsko podobna ( in ne, to ni bilo merilo pri ''iskanju'' fanta)
No, mogoče sem pa do neke mere res očetova punčka
-
inaa - Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 11. 2005
- Kraj: tu pa tam
midva sva si vizualno podobna, iste kretnje mava, po karakterju in obnasanju
'na zunej in na notr,..cisti fotr' - prav mami
drugac se pa bols razumem z mami, ker s fotrom sva res tolk ista in oba tok trmasta da nama ne znese ucasih, ceprou je pa res, da k sm bla mejhna pa je sou fotr za 2 mesca potvt sm bla js bouna in sm bla u bolnc skorej, poj k j prsu nazaj sm ozdravela...jah...sm navezana ja
'na zunej in na notr,..cisti fotr' - prav mami
drugac se pa bols razumem z mami, ker s fotrom sva res tolk ista in oba tok trmasta da nama ne znese ucasih, ceprou je pa res, da k sm bla mejhna pa je sou fotr za 2 mesca potvt sm bla js bouna in sm bla u bolnc skorej, poj k j prsu nazaj sm ozdravela...jah...sm navezana ja
Zivljenje je piskotek!
-
softTouch - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 16. 2. 2007
midva s fotrom mava prov fleten odnos.sicer se ne pogovarjava o kakšnih intimnih stvareh,ampak vem da me ma oče zelo rad. v bistvu sva si precej podobna po značaju, drugače mi je pa všeč da je tak sproščen človek,nikoli mi ne teži glede faksa,skupaj se ga občasno tudi napijeva,včasih mi prinese kakšno malenkost iz trgovine itd.mam pa občutek da mojega fanta ne mara preveč,ampak samo zato ker sm pač njegova punčka mislim sej nima nič konkretno proti njemu in nikoli ni nič rekel glede njega ampak se vidi,da je malo ljubosumen
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Z atijam se velikokrat skregava sva pa zato tudi prijatelja...vsačih me zmerej une njegove pametne ane...
No midva tako preživljava čas kadar ga, da skupaj gledava F1 potem ko dela v garaži ko popravlja avtomobile mu pomagam, v vikendu tudi skupaj kaj čarava...imava veliko skupnih stvari in hobijev saj imam jaz zelo rada avtomobile pa tako naprej...
Se kar zastopiva...ni kej...
No midva tako preživljava čas kadar ga, da skupaj gledava F1 potem ko dela v garaži ko popravlja avtomobile mu pomagam, v vikendu tudi skupaj kaj čarava...imava veliko skupnih stvari in hobijev saj imam jaz zelo rada avtomobile pa tako naprej...
Se kar zastopiva...ni kej...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
Dead_kid - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 11. 2006
Medva z očijam sva se full dobr razumela, se nisva preveč kregla. Sam takrt, ko sm jst kej hotla, pa mi ni pustu, pa sm itak pol ugotovila, da je blo bolš, da mi ni. Če odkrit povem, sm ga mogoče mela clo rajš kt mami. Všeč mi je blo tud, ker se je on zanimal za velik stvari in je skor use, kar sm ga vprašala vedu, ko je kuhov, pa me je razganal, sva šla plesat na govejo muzko itn ( I miss him! )
You migt think i ain't worth a dollar, but i feel like a millionare.
-
mary-kate and ashley bigg - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 5. 2006
jst nimam mame, tako da sva z očijem precej navezana drug na druzga. včasih se tut skregava, ker sva oba trmasta, ampak večinoma mava lep odnos ...
-
rdeče vrtnice - Kofetarica
- Na forumu od: 18. 5. 2007
ja js tud rečmo če kj popravla rad prškočm pogledat mogoč celo pomagat če znam. drugače pa povem kešna stvar ja tk d kdaj se režimo drug drugmu kda se pa sam kregamo drug čez druzga. jah večina zarad manjše sestrce. ejej
ℓινє...ℓαυgн...ℓσνє...
ℓυкα<3
ℓυкα<3
-
**SiMoN@** - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 6. 2005
xxxxxxxx
Zadnjič spremenil **SiMoN@**, dne 03. Mar. 2008 11:18, skupaj popravljeno 1 krat.
- Rebook#3
- Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 3. 2006
Moj atek je superman! Res ga mam rada in ga spoštujem, čeprav mu to premalokrat pokažem. Redkokdaj se skregava, navadno zaradi moje lenobe ... No, sj tut on me kdej raz* ... Drgač pa skupi športama, gladama šport, debatirava o športu, knjigah, znanosti itd. Lahko sem ponosna, da ga imam! Ker je dober in mi vse preveč odnaša rit!
-
MIGRENA - Cosmofrik
- Na forumu od: 6. 5. 2005
Uf to je pa težko odgovorit. Moj fotr je itak čist en poseben človek s posebnimi zahtevami, mišljenjem, odnosom. Kot otrok sem bila seveda razvajena očkova punčka pol proti koncu OŠ so se pa začele težave, ker je mojemu očetu pač šola nekaj najbolj pomembnega na svetu in se je začelo teženje kakšna moram bit, na kakšno šolo bi blo pametno it, kaj je dobro zame itd. tut tko si nisva bila nikoli blizu, ker on pač dela po cele dneve. Pol so ble še težave, ker sta bla z mami v fazi ločitve, ampak smo šli zdej narazen živet in je VELIKO bolje... tut midva se bolj zastopiva, odkar mi je šlo na faxu vse super je blo tut med nama vse super... zdej ubistvu vodiva skupaj podjetje on na terenu jest pa kar se papirologije tiče in tut vem, da bi marsikaj zame naredil in mi dal... tut čustva ne zna izražat, ampak to pokaže skozi materialnih stvari, ampak sem ga že poštekala tko, da vem kaj misli. Je pa res, da mam še vedno tak občutek, da nikoli ne bom dosegla njegovih pričakovanj in, da karkoli jest nardim ni nikoli dovolj dobro... pomoje, če bi me kdaj v življenju pohvalil bi kr skup padla od presenečenja
Sem pa karakterno isti fotr ... lih tko čudne fore pa izpade mam kokr on.
Sem pa karakterno isti fotr ... lih tko čudne fore pa izpade mam kokr on.
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
-
Leann - Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 8. 2006
- Kraj: Ljubljana
Moj oče je zgodba zase, najin odnos pa prav tako. Pravzaprav sploh že od nekdaj nimava kakšnega posebnega odnosa. Spominjam se bolj kot ne njegovega tiranizma, občasnega pijančevanja in nasilja... Sedaj pa že nekaj let sploh nimava stikov.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Tale tema me je pa spomnila na tisto reklamo za Merci, kjer kaže eno punco/žensko z njenim očetom v različnih fazah življenja..vedno dobim solzne oči ob tej reklami, tolk mi je lepa..
Enivej, jz mam mojga očkata res rada, je ful faca, se še kar dobr razumeva, razen ko sem pač lena za kej narest, al pa ko mi pride ob 2h zjutri težit naj se že spokam z računalnika .nekih globokih in zaupnih debat žal glih nimava, bolj o tem kaj je treba iz trgovine prinest, kje je mami al pa sestra..dostkrat kakšne vice pove, al pa kakšne zanimivosti..največkrat pa skupi preživljava čas ob gledanju F1 al pa na bowlingu.
Men se je tud včasih zdel bolj strog, kot sem vidla, da je ena tud napisala, sem mela dejansko straho-spoštovalen odnos do lastnega očeta (mja, jz sem na sploh ena boječka ), deluje tko zaprt, nedostopen, ampak je taka dušca od človeka! Me je tud že prijetno presenetil, ko sem mela svoje "krize" in podobno..pa dostikrat mi kakšno čokoladico prinese iz trgovine!:D
Uglavnem, je faca, res ga spoštujem in ga mam rada.
Enivej, jz mam mojga očkata res rada, je ful faca, se še kar dobr razumeva, razen ko sem pač lena za kej narest, al pa ko mi pride ob 2h zjutri težit naj se že spokam z računalnika .nekih globokih in zaupnih debat žal glih nimava, bolj o tem kaj je treba iz trgovine prinest, kje je mami al pa sestra..dostkrat kakšne vice pove, al pa kakšne zanimivosti..največkrat pa skupi preživljava čas ob gledanju F1 al pa na bowlingu.
Men se je tud včasih zdel bolj strog, kot sem vidla, da je ena tud napisala, sem mela dejansko straho-spoštovalen odnos do lastnega očeta (mja, jz sem na sploh ena boječka ), deluje tko zaprt, nedostopen, ampak je taka dušca od človeka! Me je tud že prijetno presenetil, ko sem mela svoje "krize" in podobno..pa dostikrat mi kakšno čokoladico prinese iz trgovine!:D
Uglavnem, je faca, res ga spoštujem in ga mam rada.
-
*_nincy_* - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 2. 2006
ja lepo je brati da ste vse nekako očkove punčke....
No jaz nisem bila nikoli...v otroštvu se očeta sploh ne spominjam,ker je cele dneve delal...sedaj ko sem pa starejša nama pa v odnosu nikakor ne funkcjonira, sva si karakterno tako podobna da se ne moreva minuto pogovarjati.
Je pa res da sva genjalca v kreganju v tem pa iz dneva v dan podirava rekorde...Rezultat tega pa je da že leto in pol ne govoriva.
Skratka tako slabega odnosa resnično nisem pričakovala!!!!
No jaz nisem bila nikoli...v otroštvu se očeta sploh ne spominjam,ker je cele dneve delal...sedaj ko sem pa starejša nama pa v odnosu nikakor ne funkcjonira, sva si karakterno tako podobna da se ne moreva minuto pogovarjati.
Je pa res da sva genjalca v kreganju v tem pa iz dneva v dan podirava rekorde...Rezultat tega pa je da že leto in pol ne govoriva.
Skratka tako slabega odnosa resnično nisem pričakovala!!!!
najprej imej sebe rad in potem te bodo imeli tudi drugi
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]