Vaš oče & vi

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Enschede
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 5. 5. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Enschede » 05. Maj. 2005 13:58

Moj fotr pa nima pojma o računalnikih, edino zna pogledat kakšno sliko pa moje ocene na el. redovalnici - nevem, kdo ga je to nauču, jz že ne :D
Drugače se zelo dobro razumeva, ko sem bil še v OŠ mi je pomagal pri učenju, vsako nedeljo šli na potep s kolesi...

Sedaj pa kakšno rečeva o avtih, šoli alpa puncah :razz:
*˙KiM˙*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 11. 2004
Kraj: Earth

Neprebrana objavaNapisal/-a *˙KiM˙* » 05. Maj. 2005 18:52

z mami sem se zadnjih nekaj let v redu razumela,.. do marca,.. potem pa sva prenehali s komuniciranjem, ker so vedno vse besede vodile v prepir. Nisem si mislila da je taka.
pred priblizno letom dni, ko sem se še razumela z njo, sem opazila, da sva se s fotrom nekako oddaljila. To je potem mami uredila,.. in spet je bilo vse v redu.
Sedaj ko pa se z njo ne razumem vec,.. ker se niti nocem, ker sem ji zaupala prevec stvari, ki jih je potem ona zlajala naokoli ter razlagala mojim znankam, da sem razvajena, zapravljivka, ter da me cele dni ni doma,... ne da bi pomislila, da je ona se hujsa. Tako sem pri fotru nasla neko uteho, pa ceprav ga ona na nek nacin izsiljuje da bi ga dobila na njeno stran. kao mi fotr daje potuho,.. ker grem ponavadi k njemu oddat svojo jezo, ko se skregam z mami. s fotrom se sedaj res dobro razumem,.. veliko se pogovarjava,.. uposteva moje mnenje,..pokaze zanimanje zame,.ki ga vcasih ni. Morda bi ga potrebovala vec, saj se kdaj ne vidiva tudi po nekaj dni, ker sta se z mami preselila in zivim sama z bratom. A vendar fotru ne morem zaupati mojih osebnih stvari, saj ga nocem obremenjevati se s tem,.. pac ima prevec svojih stvari. A si cetudi ni ravno vesel da imam tako starejsega tipa, zelim, da bi ostala ockova puncka :D :D
Follow your feelings, trust the emotions, gravitation is useless tonight, fly, let the electric techno melody blow your mind out into space! EnJoY*
Uporabniški avatar
porcelain
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 2. 2005
Kraj: maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a porcelain » 06. Maj. 2005 8:25

z fotrom se razumema ... včasih bolj včasih manj .. jaz ne prebavljam ko mi teži glede česa , tak da ko začne je ogenj v bajti .. drugače pa ... poskušam met čim boljši odnos :) :biggthumpup:
.perfect soul, perfect mind, perfect face.. a perfect lie.
Uporabniški avatar
bubyka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 9. 2. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a bubyka » 06. Maj. 2005 23:22

Moj oci je pa sel... :cry: sluzbeno za eno leto v Jordanijo..no ga za 3 mesce in ga ze tok mocno pogresam, da imam pod poustrom njegovo malo slikico in z njo v rokah zaspim..sej se lah zdi neumno, sam sva full povezana in ga full spostujem in ga imam najraj na svetu...vsak vecer pa upam da se mu nebi zgodil kaj hudega... :(
Uporabniški avatar
*ka!a*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 16. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *ka!a* » 31. Maj. 2007 9:45

suhica napisal/-a:moj oci je pa najbolsi oci na svetu!!! :D

Podpis :D
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *hox* » 31. Maj. 2007 11:45

Ninica napisal/-a:Mame in hčerke rade nakupujejo skupaj,se družijo več kot pa hčerke z očeti! Kaj pa vi počnete z očeti?mu pomagate v delavnici,skupaj kosita travo ali kako izkoristita čas z očetom?

Mi2 z očkotom skupaj popravljava računalnik. :lach: Se mi pa zdi, da sem si že od nekdaj bližje z njim kot pa z mami. Drugače mam oba full rada, in ju ne bi zamenjala za nič na svetu, ampak očija loh skos kej zafrkavam, pa se mu smejim, on mene kajla... :rofl: Pomoje je zato tako, ker je oči full veliko službeno od doma, mami pa je vedno z nami. :)
Uporabniški avatar
cotkica
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 23. 7. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a cotkica » 31. Maj. 2007 11:57

Midva z mojmu atijem imava en tak lušten odnos. Saj se skregava kdaj pa kdaj, ampak pol že vse poštimava, da se razumeva. Ni še prišlo do kakšnega večjega konflikta in tut upam, da nikoli ne bo.
Uporabniški avatar
*SweetGirl*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *SweetGirl* » 31. Maj. 2007 13:31

..
Zadnjič spremenil *SweetGirl*, dne 19. Mar. 2009 12:53, skupaj popravljeno 1 krat.
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
Uporabniški avatar
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 1. 3. 2007
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objavaNapisal/-a MilkyWay » 31. Maj. 2007 14:35

moj tata je ful delaven in ful prijazen do ljudi...ma z mano se ne zna pogovarjat...u bistvu sem mela ful lep odnos z njim, ampak sva ga nekako zgubila...oddaljila sem se od njega, odkar sem pršla u srednjo šolo...in odkar sm dobila sedanjega tipa...takrat je biu ful čudn, ker se ni mogu sprijaznit, da me počasi zgublja...in zdej sva na takem odnosu, kot sva...čudnem!! ponavadi čez dan ne rečeva sploh besede, ponavadi nimm volje se sploh z njim pogovarjat, lahko rečem, da se bol pogovarja z mojim fantom, kot pa z mano...
bujši odnos mam z mamo...use si poveva...prou lepo mi je z njo...
ampak kukr sm rekla...s tatom je prou drugače...teži mi, ker žveči ku pujs :? , na živce mi gre, ker sprašuje 100x eno in isto...take reči, k zgubim žiuce...
ni napačen človek...samo js ga ne štekam :?
Trubadurka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 25. 12. 2005
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a Trubadurka » 31. Maj. 2007 15:43

ne govoriva. oz. tistih par besed 1x na mesec :roll:
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 31. Maj. 2007 15:45

rrrr
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 02. Dec. 2010 20:56, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
little bee
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 19. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a little bee » 31. Maj. 2007 20:56

moj oči je tud med superdrupa očiti!!! :ja: vsi so oz. še zmir govorijo, da sm njegova punčka :D

enkrat je celo moj dragi reku, da ne ve kok bo moj oči prenesu to, ko/če se bom enkrat odselila od doma... :D
Maudisa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 29. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Maudisa » 01. Jun. 2007 3:57

No ja midva mava kar zanimiv odnos.Se vredu razumeva,sam zaupat pa mu ravno ne bi mogla.Pa ne zato,da to ne bi znal zadržat zase pač pa to,da bi me razumel,da se bi znal pogovarjat z menoj.Druživa se tak no pač ko je doma se spregovori kaka beseda,se gre kdaj na sladoled skup..sej je fajn.Vedno pa pravi,da ne glede kolk sem oz.bom stara bom zanj vedno njegova mala punčka :P
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 01. Jun. 2007 9:53

Js mam s fotrom čist drug odnos k z mami. Mamici loh zaupam use, lahko se tut pogovarjam use, medtem k s fotrom redko kdaj govorim o osebnih zadevah. Me je pa do zdej parkrat presenetu. Enkrat mi je biuši spet (kt vedno) neki zamoriu s svojim nesprejemanjem mene in mojga mnenja, pa sm bla ceu dan na robu joka in je pršu pozn zvečer u sobo in mi dou par nasvetou, mislm, da sva se kr ene pou ure menla, js sm se itak zjokala, kr on ne pove tko po ovinkih, on pove direkt in vedno najbl kruto verzijo, k je pol itak točn taka, kt je on reku. Takrat ga nism poslušala in dons mi je žou. :(

Drgač pa midva najbl uživava skupi na kšnih nautičnih sejmih, tm sva čis not in se nikol ne kregava. :)

Kljub temu, da ni čustven, da so mu moje osebne zadeve (pre)večkrat ena navadna bedarija, da mam učasih feeling, da zanj itak ne bom nikol dost dobra, vem, da kadarkol ga bom rabla, mi bo vedno probu pomagat in zato ga mam rada.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
CorfuGirl
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 9. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a CorfuGirl » 01. Jun. 2007 10:09

Jaz se svojim ful štekam...zelo dosti se pogovarjava,se smejiva.Hodimo skupaj na piknike,pijače in še kam...Lahko pijem z njim :D pa še bi se kaj našlo!Ma res je super oče!!!
"Vsaka ženska je lahko lepa, le če zna pravilno poudariti svoje prednosti".

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov