Vaš oče & vi
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Mark - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 9. 2004
- Kraj: Steiermark
Super to, da si tako ponosna na očeta... Ponavadi se očetje res bolj posvečajo hčerkam, kot sinom, mame pa ravno obratno. To se mi je že večkrat zdelo, drugače pa se jaz tak z obema dobro razumem...
The best way to have a good idea is to have lots of ideas.
- Nataly
- Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 7. 2004
moj oče in jaz?
men ni nikol kej pomagal, npr pri učenju, to pr nas dela mama! v bistvu pr nas je oče tiste vere da on ni nobenmu nč dolžan delat vsi ostali mormo pa po kolenih okoli njega lazit
večino časa se kregava! lahko bi rekle da jaz sploh nimam enga odnosa z očetom. zame je to isto kot da ga ne bi mela, očeta namreč!
da bi hodu v trgovine, kej za otroke kupu al pa kako špecerijo - nikoli.
to se pr nas ne dogaja.
men ni nikol kej pomagal, npr pri učenju, to pr nas dela mama! v bistvu pr nas je oče tiste vere da on ni nobenmu nč dolžan delat vsi ostali mormo pa po kolenih okoli njega lazit
večino časa se kregava! lahko bi rekle da jaz sploh nimam enga odnosa z očetom. zame je to isto kot da ga ne bi mela, očeta namreč!
da bi hodu v trgovine, kej za otroke kupu al pa kako špecerijo - nikoli.
to se pr nas ne dogaja.
-
_ladybird_ - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 11. 2004
- Kraj: .......
jst se pa z atijem bolš razumem kot z mami, to je že skoz, ker mava ful podobna karakterja....
-
tiasha - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
Jst se prou fajn razumem z mojim očijem
... Lahko se zajbavam z njim pa tut resno pogovarjam, vedno skupi gledava šport po tv-ju, skupi greva nakupvat in takrat res največ sladkarij domou prvlečem
pa tut kadar ga zvlečem v šoping mu nikol ni škoda dat denarja za neki kar si njegova punčka zaželi
(no sej ni vedno tko
), vedno mi posoja svojo makino (beri: avto), kadar se mi ne da furat z avtobusom ...
Ampak včasih je pa tut taka driska (ja to pomeni da je tečn
) in takrat mu to tut povem, pa se mal skregava, sam nikol ne za dolg ... 

Ampak včasih je pa tut taka driska (ja to pomeni da je tečn

Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
-
*missy* - Kršitelj/ica 1. stopnje
- Na forumu od: 10. 11. 2004
midva sva s fotrom full skupaj hodla okoli ko sem bla mala...mame se niti ne spomnim tak
vsak vikend sma bla na ribolovu, pa k babici sma skupaj hodla..pa na sprehodih se je igral z mano....
med tem obdobjem se nisem glih najbolje razumela z mamo..
v času pubertete pa se je stvar obrnila...
ampak zdaj je kul...full se štekam z obema...sem celo ugotovila da se s fotrom da pogovarjat, oz.da se mama o čem
drugače pa je on tisti ki skrbi za moje finance v lj

med tem obdobjem se nisem glih najbolje razumela z mamo..
v času pubertete pa se je stvar obrnila...
ampak zdaj je kul...full se štekam z obema...sem celo ugotovila da se s fotrom da pogovarjat, oz.da se mama o čem

drugače pa je on tisti ki skrbi za moje finance v lj
bolje ljubiti in izgubiti, kot nikoli ljubiti
me to you
me to you
-
PlayLejdi - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 3. 2005
Mark napisal/-a:Hm moj foter se pa nič ne spozna na računalnike, zato pa se jaz toliko bolj.
Foter se bolj spozna na strojništvo in vinogradništvo. Pa trgovin sploh nima rad. Ponavadi kakšna živila nakupuje mama. Drugače pa jaz tudi rad hodim po trgovinah (Tudi v avstrijo...) ponavadi čas prehitro mine.
To pa je čisto meni pa mojemu očetu podobno.

-
@ - Kofetarica
- Na forumu od: 2. 11. 2004
Ko sem bila še čisto majhna je bil moj oče zaradi službe veliko odsoten, zato sem bila bolj navezana na mami. Ko pa sem bila stara 8 let je imel moj oče hudo prometno nesrečo. Kar 6 let je bil v bolniški - začel se je zavedati, da je zaradi službe veliko zamudil in v času, ko je okreval sva nadoknadila zamujeno, med nama pa se je spletla posebna vez. Nesreča je zbližala vso družino in danes se zavedamo, kako pomemben je pogovor in čas, ki ga namenimo drug drugemu. Oče pa je danes ne le moj prijatelj, temveč tudi zaupnik.
-
Ninica - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 6. 2004
- Kraj: velenje
LARIKA napisal/-a:trenutno naj ga kurc gleda, ker s takim odnosom pri meni ne bo daleč prišel!!!!!!!!! naj se malo zamisli,star osel in naj se malo v roke vzame
hahahaahhahahaahah

-
LARIKA - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 2. 2005
Ninica napisal/-a:LARIKA napisal/-a:trenutno naj ga kurc gleda, ker s takim odnosom pri meni ne bo daleč prišel!!!!!!!!! naj se malo zamisli,star osel in naj se malo v roke vzame
hahahaahhahahaahah![]()
![]()
![]()
ampak to ni smešno,včasih sva imela čudovit odnos,trenutno pa ni vse tako kot bi moralo bit. odkar sem se odselila mu ni všeč ker nisem več njegova mlaa punčka,ki mu je rada zlezla v naročje. danes raje sedim v naročju mojega dragega moža. danes ne zna razvijat odnosa z mojima sestrama in sta čist podivjane. mene je imel resnično rad hodila sva vsepovsod, v hribe,pomagala sem mu okoli računalnikov-čeprav jih črtim, v vse trgovine sva šla skupaj. odnos z mami pa je bil bolj hladen,danes je obratno. ko sem se odselila sva z mami zelo popravile najin odnos in kar ne morem verjet da se tako zelo razumeva in si zaupava
kolk se čež noč spremeni in to me zelo žalosti
-
Ninica - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 6. 2004
- Kraj: velenje
LARIKA napisal/-a:Ninica napisal/-a:LARIKA napisal/-a:trenutno naj ga kurc gleda, ker s takim odnosom pri meni ne bo daleč prišel!!!!!!!!! naj se malo zamisli,star osel in naj se malo v roke vzame
hahahaahhahahaahah![]()
![]()
![]()
ampak to ni smešno,včasih sva imela čudovit odnos,trenutno pa ni vse tako kot bi moralo bit. odkar sem se odselila mu ni všeč ker nisem več njegova mlaa punčka,ki mu je rada zlezla v naročje. danes raje sedim v naročju mojega dragega moža. danes ne zna razvijat odnosa z mojima sestrama in sta čist podivjane. mene je imel resnično rad hodila sva vsepovsod, v hribe,pomagala sem mu okoli računalnikov-čeprav jih črtim, v vse trgovine sva šla skupaj. odnos z mami pa je bil bolj hladen,danes je obratno. ko sem se odselila sva z mami zelo popravile najin odnos in kar ne morem verjet da se tako zelo razumeva in si zaupava
kolk se čež noč spremeni in to me zelo žalosti
a si mu to povedla?? verjetno je prizadet ker se je njegova mala punčka poročila in trmari v seb...
-
LARIKA - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 2. 2005
pa to mu vsi tupijo pa noče razumet. sej ga imam full rada sam me moti,ker ni sposoben z mojim možekom imet normalnega odnosa.pred njim se dela finega ko pa greva je pa ves trapast. pa sploh noče razumet da me s tem jezi in odbija od sebe,najbolj pa me prizadane. sej bo sčasoma dojel da sem v zakonu srečna,nič mi ne manjka. poročila sem se iz ljubezni do mojega dragega ne zato da bi mu kljubovala. matr sej je moj oče,nihče ga ne bo nikoli nadomestil,vedno bo imel posebno mesto v mojem srcu. fotr rada te imam pa čeprav si včasih blesav
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov