Vaš oče & vi
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
puma - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 21. 8. 2004
- Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...
zanimivo, kako malo je potrebno, da se starši (ne) jemljejo samoumnevno.
Na očeta sem veliko bolj navezana kot na mamo. v otroštvu je on bil tisti, ki me je vodil v naravo in me učil zvokove živali. nardil mi je prvi lok in naučil igrati šah.
hvaležna sem mu, ker mi je dovolil biti samosvoja.
Na očeta sem veliko bolj navezana kot na mamo. v otroštvu je on bil tisti, ki me je vodil v naravo in me učil zvokove živali. nardil mi je prvi lok in naučil igrati šah.
hvaležna sem mu, ker mi je dovolil biti samosvoja.
-
Kikka23 - Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 6. 2004
- Kraj: Koper
Ko sem se v osnovno solo hodila sva bila z ocetom nerazdruzljiva. Puberteta pa je zal moj odnos z njim obrnila na glavo ... se posebej ko sem mu povedala za prvega fanta. Od takrat je pogovor ostal samo pri kako si in to je to. Ce se pogovarjava o cem drugem se vedno konca s kreganjem saj sva si karakterno prevec podobna ... pa po pravici povedano (grdo a res) fulll mi gre na zivce, ko zacne komplicirat za brezvezne stvari in se bi lahko nastevala.
-
Sabinc - Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 11. 2004
No, z mojim je pa podobno kot ze z oceti nekaterih tule...
Ze odkar pomnem se nisva stekala... Od majhnega se sam spomnem k se je kdaj ujezu pa me po riti z njegovo veliko roko... No, ampak k sm bla mala je blo bols... je z mano smucu in tk...
Zdej pa se stekava vedno manj... Ce se normalno pogovarjava 1x na leto je to super... najbolj mi gre na zivce, ko se kar zapre vase in mi nekaj zameri, js pa se niti ne vem zakaj tocno se spet drzi nad mano...
hudo mi je ful, ker ne odobrava mojega fanta... najprej mi je tezil, kdaj se bom zresnla pa mela kacga fanta in se ne druzla tok sam s puncami.. a zdaj k mam koncno resnega fanta mu spet ni prav... ko ga kdaj pripeljem domov ne spregovori niti besede z njim... in to me resnicno boli...
v bistvu ga po moje sovrazim... naj mi daje se toliko denarja.. raje bi vidla, da bi me mel rad tako, da bi me sprejel z mojimi napakami in da bi sprejel vse, kar pocnem in imam rada...
Ze odkar pomnem se nisva stekala... Od majhnega se sam spomnem k se je kdaj ujezu pa me po riti z njegovo veliko roko... No, ampak k sm bla mala je blo bols... je z mano smucu in tk...
Zdej pa se stekava vedno manj... Ce se normalno pogovarjava 1x na leto je to super... najbolj mi gre na zivce, ko se kar zapre vase in mi nekaj zameri, js pa se niti ne vem zakaj tocno se spet drzi nad mano...
hudo mi je ful, ker ne odobrava mojega fanta... najprej mi je tezil, kdaj se bom zresnla pa mela kacga fanta in se ne druzla tok sam s puncami.. a zdaj k mam koncno resnega fanta mu spet ni prav... ko ga kdaj pripeljem domov ne spregovori niti besede z njim... in to me resnicno boli...
v bistvu ga po moje sovrazim... naj mi daje se toliko denarja.. raje bi vidla, da bi me mel rad tako, da bi me sprejel z mojimi napakami in da bi sprejel vse, kar pocnem in imam rada...
-
D-D - Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 11. 2004
- Kraj: Ljubljana
Sabinc napisal/-a:Zdej pa se stekava vedno manj... Ce se normalno pogovarjava 1x na leto je to super... najbolj mi gre na zivce, ko se kar zapre vase in mi nekaj zameri, js pa se niti ne vem zakaj tocno se spet drzi nad mano...
Z mojim očetom je/blo isto. Razn, da men ni nikol dovolu met fanta. Za mojga fanta je zvedu k sm bla stara 21 (še vedno misl da je to moj prvi), k men domov je lahko pršu šele po 2 letih. Zdej po 4-ih letih, mu je pa ok, k'nm vedno lahko pride na kosilo, nekak se je sprijaznu, da je njegova 'punčka' odrasla, da nebom večno doma živela. In to je pri vseh očetih enako, vedno smo me njihove 'male pinčke' in dokler se ne sprijaznjo stem, da smo velke, in da mamo svoje življenje, bo vedno tko.
Moj se nekak je, čeprav še vedno kdaj pizdi, da me ni nič doma, da sm skoz pr nemu,....
- - - - - - - - - - -
življenje je lepo
življenje je lepo
-
Darkman - Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 11. 2004
Jaz pa z mojim nimam problemov, če kaj rabim mu povem, isto on meni, drugače pa se tud tak pogovarjama, tako da ni sile. Aja pa v lase si tud skočima, če kaj delama skupaj ponavadi že po 5 min. Različna mnenja, ali pa tehnika izdelave.
-
dajcy - Debatorica
- Na forumu od: 28. 12. 2004
- Kraj: wonderland:)
samomojca napisal/-a:Žalostno a vendar resnično je to, da se midva z očetom pogovarjama le toliko, kolikor je nujno potrebno. Najini 'pogovori' so največkrat samo pozdrav, kako si in nič več. Nekako nikoli nisma preveč klapala, sva si preveč podobna in sva hitro skupaj - besedno. ŽAL!
na žalost je pri meni isto včasih ko še nisem imela fanta (pred dvema letoma in pol) sva se veliko bolj razumela. zdaj pa so se najini odnosi nekako skrhali pa tud je vedno jezen ker sem toliko s fantom, kao da sem premalo doma... ko sem pa doma pa itak vsak v svoji sobi gledava tv, tako da ne vem kaj ima od tega. mogoče se pa še ni čisto sprijaznil da sem že 'odrasla'
-
Bulma - Cosmopsiho
- Na forumu od: 16. 11. 2004
- Kraj: BLTNC
Jes pa živim z očimom (+mamo,sestro itd.) in se sploh ne štekava! Za vsakši drek me napada itd. na hipe je kaj bolšje, ampak večino časa je pa bad. Sicer pa mi je že vseeno! Skozi eno uho not, skozi drugo ven
Is sex dirty? Only if it’s done right.
-
Chica Guapa - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 1. 2005
- Kraj: skoraj Ljubljana
Jst pa moj oče se družva skupi ko je po tv šport - oba sva huda športna navdušenca (samo pasivna ).
Drugače pa skupi hodva tud na potovanja, ampak to na kakšen športni dogodek, večinoma na dirke formule 1
Drugače pa skupi hodva tud na potovanja, ampak to na kakšen športni dogodek, večinoma na dirke formule 1
HASTA LUEGO
-
tejch - Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 1. 2005
Jz bi lah rekla, da z fotrom prežvim dost časa. Nasploh familija. Recimo pr ns je vsak dan obvezno na urniku kava in pogovor, ko se vrnemo domov iz službe in šole. Kar me pa s fotrom še posebi druž je pa tehnologija, vse kar je povezan z računalniki in njegovo opremo, TVji, dwx-i, dvd-ji. Pa zelo rada greva skupaj smučat, pa če mat ni doma greva vedno kam na potep, lah tud po štacunah
Drug drugemu smo svetilniki,
v igri prepletanja se ne ugašamo,
da bi se ponovno prižgali,
ampak da postanemo luč.
v igri prepletanja se ne ugašamo,
da bi se ponovno prižgali,
ampak da postanemo luč.
-
fr3ya - Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 1. 2005
midva s fotrom mava pa dost cudn odnos. ful sva si podobna v enih stvareh... v resnic drug drugega precej spostujeva in upostevava drug drugega, samo da se vmes lahko skor pobijeva al neki casa ne govoriva ipd. pol leta lahko samo lajava edn na druzga al pa se se pogledava ne, ampak ko bo kj res narobe, me bo pa on najbl razumu. tko, kadar pride do tega, da ma dan za govorjenje, se lahko ful dobr pogovorim z njim ...druzva se bol mal, ce ze se, se pa pri sportu (greva skup smucat, plezat al pa me v hribe vzame).
-
CommandykA - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 11. 2004
- Kraj: Maribor
jaz se pa s svojim ocetom ful fajn razumem...sem zelo srecna kr se lahko res vse z njim pogovorim!druziva se predvsem pred tvjem ko se gre kaj za avte al pa motore al pa racunalnike, pa ko greva skupaj na tenis!pa nebi mogla rect da mam oceta raje ...sam se mi zdi da sem ful bol na njega navezana in da se dosti manj kregam z njim kot z mamo!pa vedno mam ful v spominu ko sem bla mala, kak mi je lase susil pa frizurce delal!pa tut sem ful ponosna na njega,kr je v zivljenju ogromno nardil za svojo familijo in iz nic ustvaro veliko!ko bom velika bom moj ati
Riba plava in rdeca.Bil je bled in bohinj.Srbela ga je peta in sesta.Znal je brat in sestra.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov