Vaš oče & vi

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Mrs. Smiley
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 26. 7. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Mrs. Smiley » 15. Okt. 2004 9:50

Moja dva sta tudi že od mojega 7. leta ločena. Kar se pa preživnine tiče - mami se je bodla z njim ko sva bila z bratom še prava otroka in se je naveličala, ker ni nič dosegla. Ko pa sem sama dopolnila 18 let, sem se še sama spustila v tožbo... rezultat - nekje dvakrat na leto plača tistih par tisočakov in za sodišče je to urejeno, itak se pa na sojenju ti počutiš kot en idiot - kao, sej si si sama kriva.

Skratka, z "očetom" nisem v najboljših odnosih!
Uporabniški avatar
Beba
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 9. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Beba » 15. Okt. 2004 10:20

Moja dva sta tut locena,pa tut fort ni neki devu za prezivnino......niti nikol nisma mela nekih stikov(ceprav je pr nam zivel......LONG STORY)......ce sma se pa ze menla sma se pa zmiri skregala...velikrat naju je z sestro znal razocarat!ceprav pa zdej ko sem ze mal starejsa in mu nazaj povem kaj si mislim......je vse drugac,pomaga mi glede stanovanja(ce je kej za popravit),da mi denar tu in tam ko ga pac ima....pa tak od kar ne pije je fulll drugacn clovek.....zivi ne vec pri nas ze 2leti in se cujemo tak obcasn.....

nimama neki fullll sitkov...tist usak dan....sma pa ok ko se vidimo in cujemo...in mi tak cist odgovarja! :roll: ima svoje zivljenje mi pa svoje.... :P...niti ne pogresam nekega "ocetovstva"ker ga nikol nisem mela....mi mami dost zna pomagat in svetovat.....ona nama je bla v bistvu oboje!....
ne počni nekomu nekaj,kar ne želiš da bi on počel tebi......
Uporabniški avatar
*melby*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 7. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *melby* » 23. Okt. 2004 16:59

Ninica napisal/-a:no,mene je tut fotr v osnovni šoli fiziko in matematiko naučil..oz. razložil osnove in finte,tk da mi je pol fajn šla...

Pr men je blo isto. Drgač pa vse sorte skupi počneva ..... je ful fajn, pa čeprov ga včasih ne razumem :roll:
Pa sej kdaj se je pa treba mal skregat :wink:
Uporabniški avatar
Naughty grl
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 9. 2004
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a Naughty grl » 23. Okt. 2004 17:24

samomojca napisal/-a:Žalostno a vendar resnično je to, da se midva z očetom pogovarjama le toliko, kolikor je nujno potrebno. Najini 'pogovori' so največkrat samo pozdrav, kako si in nič več. Nekako nikoli nisma preveč klapala, sva si preveč podobna in sva hitro skupaj - besedno. ŽAL!

pr men je tud dost podobno... :?
... se non ti cerco non vuol dire che mi hai perso <3
Uporabniški avatar
Ninica
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 6. 2004
Kraj: velenje

Neprebrana objavaNapisal/-a Ninica » 24. Okt. 2004 1:40

v bistvu pa vsi zamujamo "odnose z našimi starši" ker je težko nadoknadit za nazaj...men bi blo prav ql da bi bil fotr moj najboljši friend in da bi se lahk vse z njim pogovarjala in da bi me vedno upošteval...
seta
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 1. 11. 2004
Kraj: Lj. - severozahod

Neprebrana objavaNapisal/-a seta » 01. Nov. 2004 11:52

Za svojga bi loh rekla da je ene vrste tiha voda. :D Čeprav kadar popeni, je pa prov hecn, ker zapade v en tak koleričen monolog in ga loh sam gledaš :eek: Tko da kadar jst npr. kej v afektu komu izrečem, je ta prva stvar k pomislm una o jabolku k ne pade daleč od drevesa...
Uporabniški avatar
Playgirl
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 9. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Playgirl » 01. Nov. 2004 12:00

Midva z očijem ima poseben odnos. Mislm, da si zaupava celo več kot si jst z mami. Pogovaraja se o vsem-fantih, faksu, avtomobilih, denarju, mal mu zrihtam računalnik vsake tolk časa. Skratka...sva zlo kompatibilna.
Ponavadi greva skupi po nakupih, kadar mami ne utegne. Mogoče se pozan tut to, da oče dela doma. Veliko časa smo skupaj.

Najboljš je a takrat, k mi pomaga pr tehničnih zadevah...ko si jih stvar zamislm, pa rabim kej za zvrtat, popilt, zalepit...ker pač zlo rada ustvarjam kakšne stvari.

Aja, pa tut kakšne fajn fante mi predstav. športnike. :lol:
seta
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a seta » 01. Nov. 2004 12:09

Playgirl napisal/-a:Aja, pa tut kakšne fajn fante mi predstav. :lol:

Opa opa. To je pa čist hudo :respekt:
Uporabniški avatar
Playgirl
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Playgirl » 01. Nov. 2004 12:22

Ja, čist hudo. :cool:

Sam še nikol nism izkoristla.... :?

Mislm, da bom mogla mal an tem začet delat :evil:
seta
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a seta » 01. Nov. 2004 12:28

Ja, človk kr ne ve kaj bi, ne. Ker, če se bo navadu, da ti jih uspešno pedena, se ti loh zgodi kšna una scena... iz ameriške družinske komedije... Ko si starši prizadevajo, da bi omožili svojo princeso :lol: Pa brez zamere, ne :wink:

Moj še pomisl ne po moje, da bi mi kšnga kje predstavu. Me pozna tok dobr, da ve da ne bi glih gut odreagirala :twisted:
Uporabniški avatar
Playgirl
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Playgirl » 01. Nov. 2004 12:31

U bistvu sm si svojga športnika sama našla. :cool:
In očiju je všeč. :twisted:
seta
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a seta » 01. Nov. 2004 12:36

No, pol pa kul :top: :)
Uporabniški avatar
fiona
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 6. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a fiona » 01. Nov. 2004 14:21

uau, lepo je ko imate tako dobre odnose...
Uporabniški avatar
MissBitch
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 7. 2004
Kraj: *med zemljo in zrakom*

Neprebrana objavaNapisal/-a MissBitch » 01. Nov. 2004 18:12

Naughty grl napisal/-a:
samomojca napisal/-a:Žalostno a vendar resnično je to, da se midva z očetom pogovarjama le toliko, kolikor je nujno potrebno. Najini 'pogovori' so največkrat samo pozdrav, kako si in nič več. Nekako nikoli nisma preveč klapala, sva si preveč podobna in sva hitro skupaj - besedno. ŽAL!

pr men je tud dost podobno... :?

ja enako... ko sem bila mala jke cele dneve delal, pol se je pa upokojil in je postal prepričan da bom zaj cele ndeve z njim, pa nekak ni šlo, nemreš kar bit najboljši prijatelj z nekom ki si ga 12 let videval praktično samo ob nedeljah... :roll:
pol je bilo nekaj časa kritično, puno se je zdiral... :cry:
ampak zdaj je že boljše, kakoli še vedno ne govoriva več kot zdravo adijo pa kak je bilo v šoli oz kje je mama...
sam mi če sem isklrena sploh ne fali... :roll:
...when it comes to the love, even the devil himself has a soul...
Uporabniški avatar
Playgirl
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Playgirl » 01. Nov. 2004 21:45

fiona napisal/-a:uau, lepo je ko imate tako dobre odnose...

Ja, res je. Sam je treba to tut vzdrževat. Sej ni vedno tko idealno, ampak s pogovrom se da veliko rešiti. :)

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov