Vaš oče & vi
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 307 prispevkov
• Stran 3 od 21
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 21
Naslednja
-
Mrs. Smiley - Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 7. 2004
Moja dva sta tudi že od mojega 7. leta ločena. Kar se pa preživnine tiče - mami se je bodla z njim ko sva bila z bratom še prava otroka in se je naveličala, ker ni nič dosegla. Ko pa sem sama dopolnila 18 let, sem se še sama spustila v tožbo... rezultat - nekje dvakrat na leto plača tistih par tisočakov in za sodišče je to urejeno, itak se pa na sojenju ti počutiš kot en idiot - kao, sej si si sama kriva.
Skratka, z "očetom" nisem v najboljših odnosih!
Skratka, z "očetom" nisem v najboljših odnosih!
-
Beba - Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 9. 2004
Moja dva sta tut locena,pa tut fort ni neki devu za prezivnino......niti nikol nisma mela nekih stikov(ceprav je pr nam zivel......LONG STORY)......ce sma se pa ze menla sma se pa zmiri skregala...velikrat naju je z sestro znal razocarat!ceprav pa zdej ko sem ze mal starejsa in mu nazaj povem kaj si mislim......je vse drugac,pomaga mi glede stanovanja(ce je kej za popravit),da mi denar tu in tam ko ga pac ima....pa tak od kar ne pije je fulll drugacn clovek.....zivi ne vec pri nas ze 2leti in se cujemo tak obcasn.....
nimama neki fullll sitkov...tist usak dan....sma pa ok ko se vidimo in cujemo...in mi tak cist odgovarja! ima svoje zivljenje mi pa svoje.... ...niti ne pogresam nekega "ocetovstva"ker ga nikol nisem mela....mi mami dost zna pomagat in svetovat.....ona nama je bla v bistvu oboje!....
nimama neki fullll sitkov...tist usak dan....sma pa ok ko se vidimo in cujemo...in mi tak cist odgovarja! ima svoje zivljenje mi pa svoje.... ...niti ne pogresam nekega "ocetovstva"ker ga nikol nisem mela....mi mami dost zna pomagat in svetovat.....ona nama je bla v bistvu oboje!....
ne počni nekomu nekaj,kar ne želiš da bi on počel tebi......
-
*melby* - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 7. 2004
Ninica napisal/-a:no,mene je tut fotr v osnovni šoli fiziko in matematiko naučil..oz. razložil osnove in finte,tk da mi je pol fajn šla...
Pr men je blo isto. Drgač pa vse sorte skupi počneva ..... je ful fajn, pa čeprov ga včasih ne razumem
Pa sej kdaj se je pa treba mal skregat
-
Naughty grl - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 9. 2004
- Kraj: Lj
samomojca napisal/-a:Žalostno a vendar resnično je to, da se midva z očetom pogovarjama le toliko, kolikor je nujno potrebno. Najini 'pogovori' so največkrat samo pozdrav, kako si in nič več. Nekako nikoli nisma preveč klapala, sva si preveč podobna in sva hitro skupaj - besedno. ŽAL!
pr men je tud dost podobno...
... se non ti cerco non vuol dire che mi hai perso <3
-
Ninica - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 6. 2004
- Kraj: velenje
v bistvu pa vsi zamujamo "odnose z našimi starši" ker je težko nadoknadit za nazaj...men bi blo prav ql da bi bil fotr moj najboljši friend in da bi se lahk vse z njim pogovarjala in da bi me vedno upošteval...
- seta
- Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 11. 2004
- Kraj: Lj. - severozahod
Za svojga bi loh rekla da je ene vrste tiha voda. Čeprav kadar popeni, je pa prov hecn, ker zapade v en tak koleričen monolog in ga loh sam gledaš Tko da kadar jst npr. kej v afektu komu izrečem, je ta prva stvar k pomislm una o jabolku k ne pade daleč od drevesa...
-
Playgirl - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 9. 2004
Midva z očijem ima poseben odnos. Mislm, da si zaupava celo več kot si jst z mami. Pogovaraja se o vsem-fantih, faksu, avtomobilih, denarju, mal mu zrihtam računalnik vsake tolk časa. Skratka...sva zlo kompatibilna.
Ponavadi greva skupi po nakupih, kadar mami ne utegne. Mogoče se pozan tut to, da oče dela doma. Veliko časa smo skupaj.
Najboljš je a takrat, k mi pomaga pr tehničnih zadevah...ko si jih stvar zamislm, pa rabim kej za zvrtat, popilt, zalepit...ker pač zlo rada ustvarjam kakšne stvari.
Aja, pa tut kakšne fajn fante mi predstav. športnike.
Ponavadi greva skupi po nakupih, kadar mami ne utegne. Mogoče se pozan tut to, da oče dela doma. Veliko časa smo skupaj.
Najboljš je a takrat, k mi pomaga pr tehničnih zadevah...ko si jih stvar zamislm, pa rabim kej za zvrtat, popilt, zalepit...ker pač zlo rada ustvarjam kakšne stvari.
Aja, pa tut kakšne fajn fante mi predstav. športnike.
- seta
- Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 11. 2004
- Kraj: Lj. - severozahod
Ja, človk kr ne ve kaj bi, ne. Ker, če se bo navadu, da ti jih uspešno pedena, se ti loh zgodi kšna una scena... iz ameriške družinske komedije... Ko si starši prizadevajo, da bi omožili svojo princeso Pa brez zamere, ne
Moj še pomisl ne po moje, da bi mi kšnga kje predstavu. Me pozna tok dobr, da ve da ne bi glih gut odreagirala
Moj še pomisl ne po moje, da bi mi kšnga kje predstavu. Me pozna tok dobr, da ve da ne bi glih gut odreagirala
-
MissBitch - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 7. 2004
- Kraj: *med zemljo in zrakom*
Naughty grl napisal/-a:samomojca napisal/-a:Žalostno a vendar resnično je to, da se midva z očetom pogovarjama le toliko, kolikor je nujno potrebno. Najini 'pogovori' so največkrat samo pozdrav, kako si in nič več. Nekako nikoli nisma preveč klapala, sva si preveč podobna in sva hitro skupaj - besedno. ŽAL!
pr men je tud dost podobno...
ja enako... ko sem bila mala jke cele dneve delal, pol se je pa upokojil in je postal prepričan da bom zaj cele ndeve z njim, pa nekak ni šlo, nemreš kar bit najboljši prijatelj z nekom ki si ga 12 let videval praktično samo ob nedeljah...
pol je bilo nekaj časa kritično, puno se je zdiral...
ampak zdaj je že boljše, kakoli še vedno ne govoriva več kot zdravo adijo pa kak je bilo v šoli oz kje je mama...
sam mi če sem isklrena sploh ne fali...
...when it comes to the love, even the devil himself has a soul...
Prvi neprebran prispevek • 307 prispevkov
• Stran 3 od 21
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 21
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov