Vaš oče & vi
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*Lilli* - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 3. 2008
Najin odnos je..ma tko tko...ni nekaj vau pa tud kregava se ne nekaj preveč. Itak, da se z mami stokrat bolj razumem ko z očetom. Sam to pa še ne pomeni, da se z očetom ne razumem..se pogovarjam z njim, kar se pač moram, da bi mu pa nekaj dost zaupala to pa niti ne. Nevem morda sva si preveč podobna ali pa preveč različna..sam dejstvo je da sva oba trmasta in včasih je težko najt skupni jezik..nekak brat boljše shaja z njim
-
[vanessa] - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 3. 2008
- Kraj: In your worst nightmare near hell :)
js z njim mam nek "normalen" odnos..
ko sm bla majhna me je razvaju, čeprou sm jih dosti krat tudi dobila (je avtoriteten človek tko da če ni tko ku more bit zna bit nasilen ) od njega, sam je biu vseeno ponosn name.. vse dokler nism pršla v šolo (žal mu šola/izobrazba ogromno pomeni) in rila na puhno in sm dosti krat slišala (v OŠ) ko sta z mamo govorila da iz mene ne bo neč.. če bi zdej to reku me ne bi niti brigalo, samo takrat me je prizadelo.. zmeri večje razlike je delu med mano in sestro k je bla vedno najboljša v šoli.. ona ni nikoli rabla nobene pomoči, js sm se pa z njim skozi učila jezike, matematiko, fiziko, kemijo, mi je delu seminarske, tudi kak esej mi je napisu itd.. (je ful pametn in mam res srečo da mi je znal pomagat kr čene ne bi dala skozi srednje in mature)
o osebnih stvareh ne govorim ne z njim ne z mamo (z njo se itak slabše razumem ku z njim), tko da mamo bolj tiste primitivne pogovore (so tudi dnevi k se bolj malo vidimo in ne spregovorimo neč).. včasih ma tiste "črne dneve" k sploh ne govori z nobenim v družini in je boljše da ga noben ne pogleda k nas prek*rca do konca, drgače je pa fajn, ful duhovit itd.. samo si nisva blizu oz. js ga ne pustim blizu, zaradi razlik k jih dela med mano in sestro (ona še zdej dobi vse kar je zapaše - avto, računalnik vsake 2 leti, novo pohištvo, skozi ji posojajo denar..) in to samo zaradi tega kr js nism tko pridna, ga ne vedno ubogam in mu skozi odgovarjam..
na srečo mi je redkokdaj kej prepovedal in tudi ko mi je, je pol popustu..
se pa trudi da bi bli happy family in skozi nas preganja na kake nedeljske izlete (samo da se jim js nikoli ne pridružim), kr on ni mel niti podrazno lepega otroštva in mu zto družina ful pomeni
ko sm bla majhna me je razvaju, čeprou sm jih dosti krat tudi dobila (je avtoriteten človek tko da če ni tko ku more bit zna bit nasilen ) od njega, sam je biu vseeno ponosn name.. vse dokler nism pršla v šolo (žal mu šola/izobrazba ogromno pomeni) in rila na puhno in sm dosti krat slišala (v OŠ) ko sta z mamo govorila da iz mene ne bo neč.. če bi zdej to reku me ne bi niti brigalo, samo takrat me je prizadelo.. zmeri večje razlike je delu med mano in sestro k je bla vedno najboljša v šoli.. ona ni nikoli rabla nobene pomoči, js sm se pa z njim skozi učila jezike, matematiko, fiziko, kemijo, mi je delu seminarske, tudi kak esej mi je napisu itd.. (je ful pametn in mam res srečo da mi je znal pomagat kr čene ne bi dala skozi srednje in mature)
o osebnih stvareh ne govorim ne z njim ne z mamo (z njo se itak slabše razumem ku z njim), tko da mamo bolj tiste primitivne pogovore (so tudi dnevi k se bolj malo vidimo in ne spregovorimo neč).. včasih ma tiste "črne dneve" k sploh ne govori z nobenim v družini in je boljše da ga noben ne pogleda k nas prek*rca do konca, drgače je pa fajn, ful duhovit itd.. samo si nisva blizu oz. js ga ne pustim blizu, zaradi razlik k jih dela med mano in sestro (ona še zdej dobi vse kar je zapaše - avto, računalnik vsake 2 leti, novo pohištvo, skozi ji posojajo denar..) in to samo zaradi tega kr js nism tko pridna, ga ne vedno ubogam in mu skozi odgovarjam..
na srečo mi je redkokdaj kej prepovedal in tudi ko mi je, je pol popustu..
se pa trudi da bi bli happy family in skozi nas preganja na kake nedeljske izlete (samo da se jim js nikoli ne pridružim), kr on ni mel niti podrazno lepega otroštva in mu zto družina ful pomeni
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
- ana27
- Kofetarica
- Na forumu od: 13. 3. 2008
- Kraj: Ljubljana
Manj ga vidim bolje se razumeva. Drugače pa bolj, ko ne le živiva v istem stanovanju. Pogovarjava se ne preveč, ker on vedno nekaj pametuje. Finančno pa me ni zakladal niti, ko sem hodila v šolo. Ne pomnim kdaj sem od njega dobila kakšen denar.
-
Miss September - Debatorica
- Na forumu od: 7. 7. 2008
Js se z mojim razumem samo glede določenih stvari. Npr. pri pogledih na svet se ne morem nikakor z njim strinjati. Zame je preveč nazadnjaški... Za vsako se spreva, če načneva kakšno perečo temo.
Toda vseeno se lahko super razumeva; recimo kadar je tema o glasbi, kadar greva kopat psičko, kadar smo na morju in lovi ribe , pomagam mu velikokrat doma, zanimivo mi je tudi gledat šport na televiziji z njim... Še bi se kaj našlo. Sem vesela, da naju nekaj le povezuje.
Če si ne moreva deliti podobnih mnenj, si lahko vsaj trenutke...
Toda vseeno se lahko super razumeva; recimo kadar je tema o glasbi, kadar greva kopat psičko, kadar smo na morju in lovi ribe , pomagam mu velikokrat doma, zanimivo mi je tudi gledat šport na televiziji z njim... Še bi se kaj našlo. Sem vesela, da naju nekaj le povezuje.
Če si ne moreva deliti podobnih mnenj, si lahko vsaj trenutke...
Worship me or walk away.
- shtrukeljchek
- Debatorica
- Na forumu od: 2. 2. 2005
- Kraj: Ljubljana
Jst pa moj oči sva ko sem bila mala skupi kuhala, pa šivala (ja prav ste slišal- bil je na vozičku in neki je pač mogu počet), gledala filme ipd. Skratka bla sva full frenda. Z mamo pa še danes nisva v dobrih odnosih, enostavno so stvari k jih ne morem kr tko spustit in si rečt: jah jebi ga taka pač je. Čeprav vem da bi mogla.
If you love something, set it free. If it comes back, it was, and always will be yours. If it never returns, it was never yours to begin with
- fun
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 15. 8. 2005
Moj ati?
Zlat človek, ampak ima svoje muhe. Po cele dneve je odsoten, premalo se vidiva... Moti me njegov odnos do mami (nekak nista bila za skup, in živita drug mimo drugega)... iN zdej e mi včasih zdi, da tekmujeta med sabo; spodbijata besede drug drugega, si preko mene mečeta polena pod noge...
drugače pa...
Druži naju stroka (spodbujal me je da grem na isti faks kot je hodil on). Občasno preklinjava kakšne profesorje, se smejeva dogodivščinam s šolskih klopi.
Naučil me je igrat električno kitaro in klavir, me že kot 4-letnega otroka prjavu v glasbeno šolo... In me vzpodbujal pr tem.
Z mano se ubada ko vsem drugim popustijo živci.
Nerodno me objame kadar sem žalostna.
Vzame me s sabo na potovanja, pa če prav gre za službeno pot.
Skup hodva v hribe, in mi nese ruzak če je treba.
Ko sem zakomirala na wc-ju me je nesu v postlo spat
Nauču me je vozit motor in avto.
Oba isto mršiva čelo kadar razmišljava
Z mano gre v shopping, ampak obupa že po 1.trgovini, mi da denar in reče da me bo počakal v kakšnem baru.
Skup kuhava golaže in juhice... (oz on kuha, jaz pa pomivam posodo)
Hoče da bi se učila nemščine, zato začne včasih kvasit po nemško, in se potem menva po nemško.
Včasih se nimava kej pogovarjat, in sva tiho... Ampak je tišina prijetna.
Zlat človek, ampak ima svoje muhe. Po cele dneve je odsoten, premalo se vidiva... Moti me njegov odnos do mami (nekak nista bila za skup, in živita drug mimo drugega)... iN zdej e mi včasih zdi, da tekmujeta med sabo; spodbijata besede drug drugega, si preko mene mečeta polena pod noge...
drugače pa...
Druži naju stroka (spodbujal me je da grem na isti faks kot je hodil on). Občasno preklinjava kakšne profesorje, se smejeva dogodivščinam s šolskih klopi.
Naučil me je igrat električno kitaro in klavir, me že kot 4-letnega otroka prjavu v glasbeno šolo... In me vzpodbujal pr tem.
Z mano se ubada ko vsem drugim popustijo živci.
Nerodno me objame kadar sem žalostna.
Vzame me s sabo na potovanja, pa če prav gre za službeno pot.
Skup hodva v hribe, in mi nese ruzak če je treba.
Ko sem zakomirala na wc-ju me je nesu v postlo spat
Nauču me je vozit motor in avto.
Oba isto mršiva čelo kadar razmišljava
Z mano gre v shopping, ampak obupa že po 1.trgovini, mi da denar in reče da me bo počakal v kakšnem baru.
Skup kuhava golaže in juhice... (oz on kuha, jaz pa pomivam posodo)
Hoče da bi se učila nemščine, zato začne včasih kvasit po nemško, in se potem menva po nemško.
Včasih se nimava kej pogovarjat, in sva tiho... Ampak je tišina prijetna.
- lubii*
- Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 7. 2008
Jst se cudno razumem s svojim ocetom ...pogovarjava se pač tolk kokr je potrebno, da bi mu pa razkrivala kašna občutja, skrivnosti, to pa ne...Sm kdaj prov mal zalostna, ko vidim pri prijateljicah kako se uredu razumejo s svojimi oceti...si zelim, da bodo meli moji otroci bolsega oceta
-
Punchee - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 4. 2008
- Kraj: Love RD
En dan sva najbolša prijatla, naslednji dan se pa lahko že na smrt grdo gledava. Ok tko hudo spet ni
Mava pa oba svoje muhe in on je biu u mladosti približno tak k jst z istimi prepričanji in podobnim mišljenjem, da se mi zdi da me on od vseh pri hiši najbolš razume. Res je super.
Mava pa oba svoje muhe in on je biu u mladosti približno tak k jst z istimi prepričanji in podobnim mišljenjem, da se mi zdi da me on od vseh pri hiši najbolš razume. Res je super.
I had to kiss a lot of frogs before I found my prince charming .. <3
-
GoldenEye - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 8. 2008
Jst se s svojim očitom dobr razumem; v enih stvareh sva si zlo podobna - mava podobn smisu za humor no, v enih pa sploh ne prideva skupi - recimo, ko gre za mojga fanta... Mal preveč me v vato zavija pa nč mi ne pusti, čeprov sm bla ž zdavni polnoletna No, drgač je pa super človk; itak ma vsak svoje muhe...
-
[She.] - Kofetarica
- Na forumu od: 5. 5. 2008
- Kraj: Bora Bora
jst z tatom mama tak razgiban odnos
lahko sva Bf al pa se niti ne pogledava. ponavadi zrat tega k nrdim nekej narobe (fain narobe more bit) da pol skor ne spregovori z mano in je mal užaljen. V taki situaciji sva sedaj. . Se počuti kukr da sploh nimam časa za familjo in ja. . . mu dam prou, k vem da sm cele dneve s fantom.
lahko sva Bf al pa se niti ne pogledava. ponavadi zrat tega k nrdim nekej narobe (fain narobe more bit) da pol skor ne spregovori z mano in je mal užaljen. V taki situaciji sva sedaj. . Se počuti kukr da sploh nimam časa za familjo in ja. . . mu dam prou, k vem da sm cele dneve s fantom.
..quello che c'e' in fondo al cuore non muore mai.. :*
-
Tamarra* - Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 8. 2008
[She.] napisal/-a:jst z tatom mama tak razgiban odnos
lahko sva Bf al pa se niti ne pogledava..
midva tudi.. no, ne glih da sva BF, ampak se vredu razumeva včasih ko ima finte pa pač poči potrpežljivost pa vse skupaj, pa se cel teden grdo gledava
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov