Vaš oče & vi
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*lovely* - Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 11. 2007
Ashlee. napisal/-a:mi2 pa se razumeva res super, še skor bolš kot z mami..sm čista atijova punčka
pr men je isto, sm atijeva maza!!! sicer se krasno razumem z obema.
z mamo skupi nakupujeva, hodma k frizerju, gledama romantične filme!
z atom pa ful debatirama o raznih stvareh, o politiki, in vseh ostalih aktualnih stvareh,največ pa o ciljih za prihodnost!!! ate 100% verjame v mene in v moje odločitve, v katere mami včasih dvomi!!!
ponosna pa sem na oba, ker sta najboljša starša na svetu!!!
Because of you I'm running out of reasons to cry!!! *RTM*
-
mulatto_f - Debatorica
- Na forumu od: 8. 3. 2007
lepo je slisat, da se tok razumete z očetom...
pr men je zgodba mal drugacna, mi2 si nisma cist najbol u dobrem odnosu, cist prevec sma si podobna in ce se najdeta dva trmasta, dva ponosna, dva k hocta met vedno prav, pol se pac zgodi to, kar se dogaja pri nama... bol ko ne sma skoz na bojni, en drugemu ne da prav, vsak goni svoje do konca in mi2 se slej ko prej v vsakem pogovoru skregama... nc dobro...
drgac je pa predvsem moj financ minister, da me zalaga in financno varuje, ceprav bi rajs kdaj, da bi se mal bols razumela, ni pa tk ful hudo...
pr men je zgodba mal drugacna, mi2 si nisma cist najbol u dobrem odnosu, cist prevec sma si podobna in ce se najdeta dva trmasta, dva ponosna, dva k hocta met vedno prav, pol se pac zgodi to, kar se dogaja pri nama... bol ko ne sma skoz na bojni, en drugemu ne da prav, vsak goni svoje do konca in mi2 se slej ko prej v vsakem pogovoru skregama... nc dobro...
drgac je pa predvsem moj financ minister, da me zalaga in financno varuje, ceprav bi rajs kdaj, da bi se mal bols razumela, ni pa tk ful hudo...
-
sixty - Debatorica
- Na forumu od: 15. 11. 2006
- Kraj: Bled
midva se razumeva tko-tko. čist odvisno od trenutka. mava pa bolj tak "prijateljski" odnos. in mogoče mi na trenutke lih to ne ustreza, da hoče bit z mano bolj prijatelj k pa oče. ne vem no. ampak sem pa ugotovila, da starejš k sem, bolje se razumeva.
Touch me, take me to that other place. Reach me, I know I'm not a hopeless case. It's a beautiful day.
-
UTRINEK - Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 8. 2007
- Kraj: primorska
jaz se z očetom fuuuuull dobro razumem, ubistvu smo cela družina zlo zlo povezani!oče je full za hec, z njim se lahk vse pomenim (tko al tko če se kaj z mamo zmenim, pol ona še očeta pokliče da skupi predebatiramo),mami in oči tudi nista nikol drug brez drugega, v trgovino nikol nista še šla posebi...! oba sta ista glede nakupovanja neuporabnih in odvečnih stvari. ati gre z nami tud po trgovinah pa mi svetuje glede oblek kaj mi paše kaj ne!pa oče tud kuha vsak vikend, čez teden ne ker je v službi...!pogosto gremo na kašn izlet! ubistvu nam je najbolj lepo če gresta mama pa oče, jaz pa moj fant, pa sestra pa njen fant nekam na potep....ni važno kam!drugače pa oče full dela v službi in tud doma kaj popravlja, kosi travo,lani je celotno klet v kamen obložil, pa take fore,skoz se kaj najde .....pač moška dela!
-
emkica - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 9. 2007
- Kraj: Ljubljana
hm...ja jest mam pa bol bežne odnose z mojim atko. Še posebno sedaj, ko študiram in me je še manj doma kot v srednji šoli. Če pa sem že doma mu včasih pomagam z delom v sadovnjaku, pogovarjava se pa bol o vsakdanjih stvareh, nič posebnega, pa o faksu..
-
small_star - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 3. 2008
- Kraj: made & heaven
Mi2 z mojim atijem se super razumeva. On meni kdaj kaj popravi, jaz njemu včasih kaj pomagam (v vinogradu, okoli hiše, v delavnici ...). Največkrat pa ga potrebujem, ko me mora kam peljat. Ker rajši vidi, da me on nekam pelje in pride iskat, kot pa da mi avto posodi (tudi če je to ob 3h zjutraj). Glede nakupovanja je tipični moški - počaka pred trgovino oz. gre na sok v prvo gostilno. Če že stopi noter, pa izkoristim možnost in potem on plača (žal je to zelo redko) .
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi
-
small_star - Kofetarica
Mi2 z mojim atijem se super razumeva. On meni kdaj kaj popravi, jaz njemu včasih kaj pomagam (v vinogradu, okoli hiše, v delavnici ...). Največkrat pa ga potrebujem, ko me mora kam peljat. Ker rajši vidi, da me on nekam pelje in pride iskat, kot pa da mi avto posodi (tudi če je to ob 3h zjutraj). Glede nakupovanja je tipični moški - počaka pred trgovino oz. gre na sok v prvo gostilno. Če že stopi noter, pa izkoristim možnost in potem on plača (žal je to zelo redko) .
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi
-
small_star - Kofetarica
Ups... se opravičujem. Najprej mi ni želelo poslat, potem pa kar 2x .
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi
- Vivien
- Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 4. 2008
mulatto_f napisal/-a:lepo je slisat, da se tok razumete z očetom...
Na žalost je nekaj podobnega tudi z mano in mojim očetom. Preveč sva si značajsko podobna in hitro pride do kakšnih nesoglasij-vsak želi imeti svoj prav...tako da velikokrat se čist dobro razumeva, pridejo pa trenutki ko postane pogovor naravnost polomija...no ja se zgodi
z mami pa sva takorekoč na skoraj enaki valovni dolžini
-
nincy87 - Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 8. 2008
Midva se razumeva neki na pol. Nikol nism bla očkova punčka nikol se ni kej preveč ukvarjov z mano. Če sm pa hotla km it je pa mogu vse vedt. Zdej ko sm starejša se mal več pogovarjava ampak še vedno ni to kr bi jst rada mela. Rečmo z mami sva pa kot najbolše prjatlce.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov