malina2203 kar zaboli me, ko preberem tvoj post
Jaz sem na svojega oceta zelo navezana. Vedno popravi, ce se kaj pokvari, zlomi, razbije. Je precej zascitniski, ko pride do familije. Samo na tem podrocju je pripravljen tvegat vse in razbiti grozeci faktor kot kanto
Drugace pa ga ze od majhnega obcudujem. Je fizicno izredno lep clovek, ampak nikol vzvisen. V druzbi priljubljen, v svojem zivljenju pa izkusil vse od potapljastva, cebelarstva, hribolazenja in plovbe po morju ter letenja. Njegovo mnenje zelo cenim. Zmeraj je bil popularen med otroci, ampak jaz in brat sva zmeraj vedela, da ima naju najraje, to je zmeri pokazal. Tud ce je slo familiji kdaj na tesno, ni dopustil, da bi nam kdaj kaj manjkal. Najbolj pa ga obcudujem zarad spostovanja oz. splosno odnosa, ki ga ima do mami. Nikoli nisem slisala grde besede iz njegovih ust zanjo ali da bi jo grdo pogledal...
Se pa vcasih grdo skregava. Sicer zelo redko in takrat, ko se, me zelo boli... Najrajs bi ga spravila v top in izstrelila na luno. Saj pravijo, da nas ljudje, ki so nam najblizji, se najbolj lahko prizadanejo.
Pa tudi kar se fantov tice, zelo zascitniski... Vendar tega ne jemljem vec resno. Se je izkazalo sicer, da je imel kar prav v nekaj primerih, ko so se neki mladci sukal okol mene... Vendar pri teh letih pri lastni presoji ne rabim vec navodil, kaksnemu nasvetu na mestu pa le prisluhnem, ceprav mu ne priznam
Vcasih, ko delam, me poklice in ga zafrkavam, da sem z nekim tipom. Po moznosti 40-letnim bradatim motoristom.
Tako, da *Laura*, probaj razbrati, ali gre za ocetovsko ljubosumje, ali ima dejansko prav... Da hoce tebi dobro, je najbrz jasno. Ampak, ce se malo postavimo v kožo nasih starsev; imas otroka, gledas ga, kako shodi, mu menjas plenice, ga peljes na prvi dan v solo in nato ti nekega dne pove, da ljubi fanta/punco. Heh. Jaz ti pravim: Go for it. Oce se bo pa sprijaznil, ce bo videl, da si srecna.