Vaš oče & vi

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

*kristyna*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 7. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *kristyna* » 12. Jul. 2007 17:36

js se tut bolš z mt razumem kot s fotrom... sam z obema sem le v družinskih odnosih. nism recimo tist da bi bli z mtko najbolše frendice.
s fotrom se razumeva razn včasih mi gre na živce s kkšnimi zvoki(začne oponašat novinarje al pa reklame...)sam razumemo se pa dobro :D

:D

(*zmeDena* ZS maŠ)
Love me or leave me. Hey! Where''s everybody going??
Uporabniški avatar
mikeylove*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a mikeylove* » 12. Jul. 2007 18:36

hm..moj fotr...vedno, res vedno mi proba pomagat..npr. v OŠ pa tud v SŠ mi je skoz razlagu matematiko, pa fiziko (enkrt mi je razložu npr. sestavo varovalke, pa vse, kako deluje itd. :lol: :D )

sej drgač se štekava kar uredu, sam k mi gre na žiuce, k ma kake bedne fore, pa..nvem, ni kul..drugač pa je super fotr, nikoli ga ne bi zamenjala.. :) :hearts:
Uporabniški avatar
.buba.
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 20. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a .buba. » 12. Jul. 2007 22:32

No jst se pa s fotrom superfinofajn zastopim, veliko bolš ko z mtko. In ja, priznam, sem njegova punčka, ljubljenka karkoli že. Vse mu lah povem in vse probleme rešiva skupaj. Ne dam ga nikomur. Zlat je. Kar mi je zelo všeč, zelo dobro se razume z mojimi prijatelji, kolegi, s fantom.
Uporabniški avatar
sAdie
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 7. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a sAdie » 13. Jul. 2007 9:04

Imam oceta, ampak le na papirju in tako bo verjetno ostalo do konca. Ce bi pokazal malo vec interesa zame, bi bilo vse drugace, tako pa zal ne morm verjet v njegove kvazi dobre namene LOL :D Ce me kdo vprasa - imam samo mamo :wink: :D
I love SISLEY& RW
Uporabniški avatar
tamala_181
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a tamala_181 » 14. Jul. 2007 11:18

moj fotr je res najbolši..za zmeri bo ostou moj ati.. :) z nim se res lah zajebavam..lah mu use povem ( no sj tut mami lah sma ati je pač ati :) )..mi smo itq ena taka familja da res velik cajta skupi prežvimo, kosiu vedno jemo skupi, večerjamo skupi..skupi hodmo na obiske..use delamo skupi...si ne prestavlam da bi se moja dva ločla..se mata še zmeri tko rada k pred 20 leti ;)..jez enbi mogla ne brez enga ne brez druzga, čeprou s emi učas zdi da mama tija useen mal rajš k pa mami.. :) sam sta pa oba najbolša.. ;)
Uporabniški avatar
_emcy_
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 6. 2007
Kraj: za devetimi gorami....

Neprebrana objavaNapisal/-a _emcy_ » 14. Jul. 2007 16:00

jsz s svojim ponavadi travo kosim ( zraven skorej umrem ) drugač pa se kr vredu razumema.Ful mi je fejn da mi pomaga pri stvareh za šolo pa tko....sam zdi se mi da pa mam vseeno rejši mami :D
Moja frendica si je svoj prvi modrček šla kupit z fotrom!!!
jsz tega nebi nikoli nardila...kjer je meja je pač meja...pa zdi se mi da so to bolj ženske stvari čeprav podpiram enakopravnost
Uporabniški avatar
barbi
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 24. 12. 2006
Kraj: ptuj

Neprebrana objavaNapisal/-a barbi » 14. Jul. 2007 16:02

midva delava praktično vse skupaj... kosima travo, pospravljava in seveda nakopujema... dans grema na razprodaje, komi čakam :D
Uporabniški avatar
lolitaa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 5. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a lolitaa » 14. Jul. 2007 16:42

tjask napisal/-a:js si sploh ne predstavlam, da bi bla mojedva ločena

predstavljat al pa ne...če se starša ne razumeta je boljše če gresta narazen kot pa da ostaneta skupi samo zarad otrok in se potem vsak dan kregata. a to bi ti blo bolše??moja dva sta tut ločena pa glih tko sem z očkom skupi.
Uporabniški avatar
Josephina
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 20. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Josephina » 14. Jul. 2007 18:32

Jaz mojga atija narovnost obožujem :) Čeprov je zadnje čase mal tečkan - ga daje druga puberteta, ampak sem še vedno njegova punca :) Mojadva sta tud ločena pa neki časa se nisem razumela ne z mami ne z atijem, sam odkar sem "iz" pubertete, se ful štekava. Mu lahko vse povem, v bistvu me on še predn mu js kej povem skapira, da kej ni vredu al pa da se z mano kej "čudnga" dogaja. Je res ful vredu oseba, ki mi zna vedno pomagat in me vedno posluša, pa vse bi naredu zame :) Ga mam res nenormalno rada in bi mi blo ful hudo, če bi ga zgubila.
*tinkica*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 23. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *tinkica* » 14. Jul. 2007 22:16

no moja dva sta tut ločena, že kake 5 let bo zdej. in z fotrom mam odnos, ki je kr neki. :( ne morm se drugač izrazit. enkrat se neki štekama pa se pogovarjama pa to, včasih pa se še slišat ne morma. zdei se pa nisma čula že kaka 2 mesca(čeprav živimo komi 5 km narazen). očitno mu je popolnoma vseeno za vse, js pa tut nebom hodla k njemu sama od sebe, ker bi se najbrž spodoblo da se fotr mal pozanima kako je z njegovim otrokom pa vsaj pokliče kako sm.če mu pa ni do tega, pol pa tut prav :!: :(
Uporabniški avatar
Tonja
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tonja » 15. Jul. 2007 13:45

Huh, mene so starši pa moja brata (sestra je tolk starejš, da nisem mela nekih stikov z njo) naučili toliko stvari, da brez problema lahko naredim skoraj vse sama.
Znam delati s stroji (v mizarstvu, v kovinarstvu, v gradbeništvu), znam izdelati in popravljati stvari, osnove vem o avtomobilih, nekaj stvari znam tudi popraviti (razen pri današnji ko jih je sama elektronika, nimam ravno pojma), ...
Kaj pa vem, znam vse skoraj... Gospodinjit, poskrbeti za hišo, urediti hišo in okolico, kaj napraviti iz lesa ali drugega materiala, če imam primerno orodje, znam delati z orodjem, švasati,...
Razumem se bolj z mamo kot z očetom (z njim skoraj 10 let nisva niti govorila), lahko pa se z njim pogovarjam o zgodovini, politiki, starih predmetih, geografiji, planinah, strojih,...
Nič slabega ne morem reči o svojih starših, ker sta me naučila toliko stvari, da lahko kamot živim tudi brez partnerja ali koga drugega, na kmetiji, v bloku ali hiši.
Miss_M
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Miss_M » 15. Jul. 2007 21:50

NO ja jz se z obema zlo dobr razumm (sploh zdj k sm mim iz pobrtete tok bolj :D )Moj oči je profesionalc na področju strojništva, in vse kar se tiče od avtov do motorjev in tehnologije. Razn računalniki mu se ne grejo čist gladko :D Sm njegova hčerkica..itaq. :D Je ful vredu oseba in ve zelo veliko o financah in poslih...(zato se bl v tej smeri pogovarjava).
Da bi pa sla z fotrom na razprodaje al pa kam v trgovino (razn po zivila)ga pa ne spravm.Sovrazi trgovine :D ..Sva si kr dost podobna zato se tud dokaj razumeva.
Uporabniški avatar
Moa
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 20. 5. 2007
Kraj: Nekje na Štajerskem

Neprebrana objavaNapisal/-a Moa » 15. Jul. 2007 21:53

Ata, ja. Oseba, brez katere ne bi zmogli dosečt tistega kar smo.

Sicer sem pa druga hčerkica (ata je upal na pubeca), pa sem bila primorana delno sprejet vlogo sina. Hodila sva na motokros, raznorazne dirke, nogometne tekme, lovit ribe (tut jaz sem jih),vozila sva se z motorjem...Drugače sem pa pri domačih opravilih bila skoz zraven njega (hote ali nehote), kosila travo, šraufala avtomobil in kolo, barvala stene, držala lopato v rokah itd. Drugače sva pa velikokrat padala v povsem moške teme (elektrika, motorji, računalniki, avtomobili ipd.) Nenazadnje, kar pa mi pomeni ogromno, sama sva zgradila hišo, brez predznanj. Slaba stran tega pa je, da sem izgubila nekaj mladostniških, najstniških let.

Na žalost ne živi več, ga pa zelo pogrešamo. 3 ženske ne zmoremo tega, kar je lahko on sam.

Naj počiva v miru. Moa
Uporabniški avatar
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 2. 11. 2004
Kraj: vzhodno od LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a no angel » 16. Jul. 2007 1:14

...
Zadnjič spremenil no angel, dne 21. Feb. 2008 9:38, skupaj popravljeno 1 krat.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
Uporabniški avatar
Rainbow.
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 5. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Rainbow. » 24. Jul. 2007 8:30

Jst se z očetom bolj razumem kot z mamo. Tako da mu ponavadi jst pomagam če je kej treba po stanovanju popravit (brat je preveč len), skupaj kuhava, pa računalnik tudi midva štimava :)

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]