Vaš oče & vi

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
allessya
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 9. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a allessya » 11. Jun. 2007 15:16

No, moj oče je tudi zgodba zase, en tak poseben človek, cinik, hitro razdražjiv, (sam zase) najbolj pameten, najboljši, vedno ma vse prav. :roll: Ja, niti z mano, niti s sestro se ne ujema preveč - na žalost prevečkrat, ker zna trmarit nekam čist v svojo smer in s(m)o vsi drugi okoli njega čudni in zabiti in nimamo/nimajo pojma o ničemer. So pa dnevi, ko se da z njim prav fajn človeško pogovarjati, dejansko biti v njegovi okolici več kot samo 5 minut, se šaliti in podobno, pa tudi pohvaliti zna, čeprav bi bilo od njega mogoče to težko pričakovati. Jaz ga na dan vidim vsega skupaj kakšno uro (včasih več, včasih manj), dela do štirih, potem pa itak spi, gleda tv ali karkoli pač že, s sestro pa imava svoje sobe in dnevno tudi v zgornjem nadstropju, tako da si dol skočiva samo po kakšno hrano, pijačo in podobno ali pa sva kje zunaj, vsaka s svojo družbo. Kakšni družinski pogovori so ponavadi na vrsti bolj med vikendi, ko za spremembo jemo vsi skupaj in ne hodi vsak po svoje (pa še takrat me včasih ni, ker grem na kosilo k fantu).

V glavnem, vem, da naju ima s sestro zelo rad, da ga skrbi, ampak to redko pokaže na pravi način.
Uporabniški avatar
Anxious
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 1. 2. 2007
Kraj: Bela Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Anxious » 12. Jun. 2007 20:01

Joj men je pa moj fotr res najboljš možni kar si lahko predstavljam. Ma smisel za humor, zlo rad se poheca, dostkrat me v nasprotju z mami pohvali, ni mu težko npr. namesto mene kuhinje pospravit če mam fuuul dela, je ful odštekan. Ob nedeljah nas pelje v hribe in tut rad kej dobrega skuha, dostkrat tut palačinke speče. Z njim se lahko pogovorim, vedno me zna potolažit ampak tut postavit na realna tla. Včasih me vzame s sabo na službeno potovanje, npr. v Pariz me je kar dvakrat. Sicer se dopoldne sama šetam ampak popoldne gre pa z mano. Je tut ful razgledan tko da se da o vseh mogočih temah z njim pogovarjat. Kadar sem rabla mi je potrpežljivo razložil fiziko....

Me pa tut par stvari moti ampak nihče ni popoln ane. Včasih se mi zdi da težko izrazi kakšna čustva. Npr. enkrat je mel predavanje s katerim si je pridobil naziv docenta in je bil pred tem ful živčen pa ni priznal in tri dni ni govoril in bil je ekstremno slabe volje. Pa dostkrat me zaje**** da sem jokica ker sem res dost čustvena. Pač, tega ne morem nadzorovat. Eni jezo izražamo tut z jokom, drugi pa ne. Pa moti me še kadar mtki reče kaj je s tabo ženska :?

Si pa nisva vedno bla tko blizu. To se je začel v kakem 8 klasu, prej se pa nikol nisva res tok štekala.
Uporabniški avatar
somebody
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a somebody » 12. Jun. 2007 20:24

jst sm po eni strani očijeva punčka - ga lohk dost stvari prepričam, mu lohk precej rečem. ponavad skupi hodva v trgovino (č n grem zravn itaq vse nrobe dam prnese), dostrkrat se tkole pogovarjava o problemih, politkih, knjigah, psih... skupi greva tud v hribe, dostrkrat mi pomaga kšne stvari; tko k npr. zdele k pakeram z na tabor, jst pa njemu popravm kšn člank...
no ma pa tud svoje muhe pa mami je kr dost pretrpela zrd njega, sam morm rečt d se je ful pobolšov :D
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 9. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a chiqqa » 14. Jun. 2007 16:50

joj koko nejr ečm..res uno ZAKON oči..lih prou..umes med fotrom k mu fuln i useen zame oz. ful začitniški pod ruh stran pa sam hoče da sm prjazna z nejm in d aga spoštujem..ine vo se že ujameva.. res use očije k gleda, usi so tko..po svoje nekak not my style..na svojga sm pa čist prvajena, vem da je FUUUUUL TOČN-kar ful cenm, kar se zmenva-DRŽI za 100posto, nikol NČ ne pozabi, ni sanjav al pa počasn-ampk dinamičn, prilagodljiv, ustrežljiv pa rd me ma.. jz ga mam fuuul rada, sma no misli d ane ker ga učas kr neki hočm izkoriščat ubistvu pa to delam podzavestno da še sama ne vem.. uglaunm, preveč ej prjazn..pol g apa folk nategava ker hoče vsm ustrežt pa usm bit dobr..drugi ga pa izkoristjo..drgač je ap ful aktivn za svoja 43..skos neki dela, žvi zdravo, itaq tut dela z naravo in u tme ful uživa in NIKOL s ene dere brezveze..ok bedn mi je edin k bi še zmer pr mojim 17ih rd hodu s palco oz. kuhavnco naokol pa po riti touku..sej mogoče mam pa tut en posebn spoštvanje do njega ker vme d alohka znori..ker kznori.. sam zdje k sm starej se to umirja :D pa baje mu delam sive lase..drgač pa..us bi zame anredu :D najraj mam k gre sma zame v štacuno po čokolado pa čips pa vodo z limono pa še kšno revijo..pa tko ful je smešn..ful se skos heca, ni tko resn..ma take izjave da :D lool
Prtička
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 18. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Prtička » 14. Jun. 2007 17:52

...
Zadnjič spremenil Prtička, dne 03. Maj. 2008 15:14, skupaj popravljeno 1 krat.
~ClaUdyKa~
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 1. 2007
Kraj: Idrija

Neprebrana objavaNapisal/-a ~ClaUdyKa~ » 20. Jun. 2007 5:58

Odnos ali z mamo ali z očetom je pri meni približno enakovreden. Z obema preživim približno enako časa, razlika je samo v tem, na kakšen način se ga preživi. Z mami ponavadi kakšn šoping, kratek sprehod, pr pospravljanju,.... medtem ko z očetom je pa tko, da se ponavadi peljeva kam z motorjem, greva na kakšen daljši sprehod, peljeva ven psa, če se rabi kakšna tehnična zadeva v hiši, greva tudi midva,......včasih tudi v živilsko trgovino.
V bistvo je ta odnos res približno enak, sploh ker kar dosti časa preživimo tudi skupaj ( večerje in te zadeve ). Se pa seveda ta povezanost zmanjšuje iz leta v leto, ker sem tudi vsak dan starejša in že bolj ''neodvisna'' ?!? :P

Lp
me,myself&I
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a me,myself&I » 08. Jul. 2007 13:19

Zadnja leta se z mamo ne razumem preveč in tudi živim z očetom (recimo). Meni moj tati svetuje, me podpira, okrega (kadar si zaslužim), mi pomaga, se pogovori z mano in mi kaj razloži... Sicer se ne vidiva vsak dan, se pa skoraj vsak dan slišiva po telefonu. Ne glede na to, da zna biti naporen, je zame eden najboljših ljudi. Vedno, ko sem v dilemi, za nasvet vprašam njega (ok, ne v čustveni dilemi, that would be strange :) ).
Uporabniški avatar
Jagodkaa
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Jagodkaa » 08. Jul. 2007 22:08

moja starša sta ločena in živim pri mami.. mogoče mam zato ker ga manj vidim z očetom bolši odnos kot z mamo. v bistvu sva se pred kakšnima dvema letoma feeejst skregala in se nisva pogovarjala cel teden. od takrat se je najin odnos ful zboljšal. veliko se pogovarjava, skup gledava formuuo, peljal me je tud na koncert v berlin, je tudi manj razdražljiiv kot mami, ki se razburja za vsako malenkost.
Uporabniški avatar
Jagodkaa
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Jagodkaa » 08. Jul. 2007 22:10

formulo*
¤nina¤

Neprebrana objavaNapisal/-a ¤nina¤ » 08. Jul. 2007 22:47

...
Zadnjič spremenil ¤nina¤, dne 29. Mar. 2010 18:12, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
flavia
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 29. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a flavia » 09. Jul. 2007 12:59

zame je kot če ne bi obstajal več, pa čeprav živi tukaj. pač nimam sploh nobenega odnosa z njim.
let's talk obout...
Uporabniški avatar
Sexy_back
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Sexy_back » 09. Jul. 2007 13:04

flavia napisal/-a:zame je kot če ne bi obstajal več, pa čeprav živi tukaj. pač nimam sploh nobenega odnosa z njim.

Js tud ne z mojim...
Blondes have more fun
Uporabniški avatar
kAtz
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 5. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a kAtz » 10. Jul. 2007 6:30

moja2 sta pa ločena, in ene 2 leti sploh nism mela stikov z očetom... Ampak sm vidla da ga prav noro pogrešam, ker sem vedno bla njegova punčka. :) Pa sma spet vzpostavla stik, pa je glih par dni nazaj njegova nova ženska rekla, da je oče reko, da me ma pa res rad... Drgač pa newm.. Grem mal na obisk, grema skup kam, poležavama na balkonu, pade kaka debata pade pa je.. Ampak mi je vedno težko it od njega.. Preweč ga mam rada...
tjask
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 4. 2006
Kraj: Domžale

Neprebrana objavaNapisal/-a tjask » 10. Jul. 2007 23:22

joj, ne morm vrjet, kako mate loh eni tok slabe odnose z očeti... :nein:
js si sploh ne predstavlam, da bi bla mojedva ločena, pa da očija ne bi vidla več skor usak dan pa tko... sm čist očijeva lubica. drugač ne delava nč tko skupi prov spešl, sam vem pa da vedno loh pridm k njemu, se pocrklt, pa tolaž me kdr sm slabe volje, al pa žalostna... morm pa tud rečt, da jima velik stvari zaupam pa tko. no, pa sej ne rečm, da se ne skregava kdaj pa kdaj, ampak sva pol kmal spet na kul, k se mava preveč rada :wink: res je zame najbolši oči na svetu in ga za nč ne zamenjam :freude:
Uporabniški avatar
*zmeDena*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 7. 2007
Kraj: grosupLje

Neprebrana objavaNapisal/-a *zmeDena* » 12. Jul. 2007 17:31

jez se Ful ampk res Tist FUL štekam z mtko..
..s fotrom pa kokr se naideva da sva sama se tkoi skregava..pa čeprou zart ene muhe k leta po sobi...
..pač s esploh en ujameva...
..čeprou mi useen daie keš učasih..ampk tisto glauno še evdno mami..use i da..mislm sei tud fotr sam useen men mtka nekk več pomen..sei en da fotr ne..sam npr..če bi se ločla mi mtko ful pogrešala..npr če je nebi vidla fota nebi.. :)
voljeti neKoga a ne biTi s njim je kao Kaznjen A ne biTi kriV*..

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov