Vaš oče & vi
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 307 prispevkov
• Stran 20 od 21
•
Prejšnja
1 ... 17, 18, 19, 20, 21
Naslednja
-
p!ka - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Šaurini
Ah, jz se s svojim fotrom ne zastopim lih nevem kolko dobro. Ko je biu mali so se z nim ful grdo obnašali (njegova mama se je prženila z njim na vas in je biu nezakonski otrok. Ubistvu ni tolko star (45 let), ampak so tiskrat še vedno težko sprejemali nezakonske otroke v naši vasi. In "cerkvene miši" niso pustile, da bi v našo župnijo hodu k maši, so uštimali, da ni dobiu nič denarja itd. In to mu je pustilo čustvene posledice) in ma še zdej fleše, ko se kr spravi na nas in nas zmerja, kriči na nas. Ko smo bli majhni, smo doskrat dobili "po riti" in meni se je s tem dost zameru, ker doskrat nism vedla zakaj sm jih dobila. To se je dogajalo tud, ko sm bla v puberteti: doskrat sm bla kaznovana (da kam nism smela it...) pa sploh nism vedla zakaj ne.
Ma dneve, ko se da z nim zafrkavat na veliko in sprejme use vrste šale. So pa dnevi, ko se zbudi jezen na ceu sveti in pol jih sam poslušamo.
Na meni je pustilo posledice to, da ko smo bli majhni sta mela z mamo krizo in je blo doskrat tko, da ko je mama delala, smo mi poslušali, da se bo šu obesit pred hišo in da nas bo vrgu iz hiše.... Brata sta bla majhna tiskrat tko, da se ne spomnista, ampak mene je to dost prizadelo- nekako sm to zablokirala vase in ko mam slabe dneve hodi vn. Zameru se mi je tud s svojim obnašanjem do nonota. Tega mu res ne oprostim.
Moti me to, da ma razmišljanje, da ma vedno prau in da ne bo nikol nihče dosegu več kot on. Štekam, da je ponosen na to kaj je ustvaru (največji ponos mu je to, da je meu pr 22 že zgrajeno svojo hišo- ampak kle pozabi omenit, da ma končano sam OŠ in da dela že od malega). Največ mu zamerim to, da se dela norca iz Mojga-sej za druge me ne briga, sam z Mojga ne!
Ko pa dobre dneve je pa super-se zafrkavamo itd.
Nikol pa ni biu bogat z besedami, da me ma rad, da je ponosen name... In to me dost odbija.
Ma dneve, ko se da z nim zafrkavat na veliko in sprejme use vrste šale. So pa dnevi, ko se zbudi jezen na ceu sveti in pol jih sam poslušamo.
Na meni je pustilo posledice to, da ko smo bli majhni sta mela z mamo krizo in je blo doskrat tko, da ko je mama delala, smo mi poslušali, da se bo šu obesit pred hišo in da nas bo vrgu iz hiše.... Brata sta bla majhna tiskrat tko, da se ne spomnista, ampak mene je to dost prizadelo- nekako sm to zablokirala vase in ko mam slabe dneve hodi vn. Zameru se mi je tud s svojim obnašanjem do nonota. Tega mu res ne oprostim.
Moti me to, da ma razmišljanje, da ma vedno prau in da ne bo nikol nihče dosegu več kot on. Štekam, da je ponosen na to kaj je ustvaru (največji ponos mu je to, da je meu pr 22 že zgrajeno svojo hišo- ampak kle pozabi omenit, da ma končano sam OŠ in da dela že od malega). Največ mu zamerim to, da se dela norca iz Mojga-sej za druge me ne briga, sam z Mojga ne!
Ko pa dobre dneve je pa super-se zafrkavamo itd.
Nikol pa ni biu bogat z besedami, da me ma rad, da je ponosen name... In to me dost odbija.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
-
*Kitten* - Komunikatorka
- Na forumu od: 19. 3. 2007
Jzt lahko rečem, da sem srečna ker imam uredu starše.
Oči je meu tud teško otroštvo (odsotnost fotra-pijanca), kjub temu je pa očka za 10. Vse mu lahko zaupam, svoje težave itd.. Včasih se celo bolje razumem z njim kot z mami. Zdaj, ko sem bolj malo doma je odnos še boljši. Nevem, mogoče vpliva tudi to da ga nisem dosti videvala kot otrok.
Oči je meu tud teško otroštvo (odsotnost fotra-pijanca), kjub temu je pa očka za 10. Vse mu lahko zaupam, svoje težave itd.. Včasih se celo bolje razumem z njim kot z mami. Zdaj, ko sem bolj malo doma je odnos še boljši. Nevem, mogoče vpliva tudi to da ga nisem dosti videvala kot otrok.
- tinqi.winki
- Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 1. 2009
moj fotr je meu kr uredu otroštvo. edin dedi je rad kej spil, tko tut on zdej..
je tut dost starejši od mene (lahko bi mi biu dedi) ampak js nisem kriva za to(sm rabla neki časa da sm se sprjaznla) mi je blo ful bed v šoli in to...
je uredu oči kadr rabim denar vi2 se zmeraj manj..ma neke težave in se bojim da je začel vse preveč pit..razpoloženje pa tut spreminja vsako sekundo od čis prjaznga očija se spremeni v človeka k se zna samo dret..do človeka ki se zna samo zabavt.zbijat šale.pet...
lahko rečm.da bi bil lahko bolši oči..
je tut dost starejši od mene (lahko bi mi biu dedi) ampak js nisem kriva za to(sm rabla neki časa da sm se sprjaznla) mi je blo ful bed v šoli in to...
je uredu oči kadr rabim denar vi2 se zmeraj manj..ma neke težave in se bojim da je začel vse preveč pit..razpoloženje pa tut spreminja vsako sekundo od čis prjaznga očija se spremeni v človeka k se zna samo dret..do človeka ki se zna samo zabavt.zbijat šale.pet...
lahko rečm.da bi bil lahko bolši oči..
-
Satya - Debatorica
- Na forumu od: 5. 6. 2008
- Kraj: Ljubljana
hm, ko tole berem, ful dobim občutek, da so kšni očkati ful zaprti vase in nekak čustveno odsotni. precej tipično slovensko, a ni? da je mama skos zraven, fotri pa pač opravljajo 'moška dela' in pol se zatakne že pr 'kako si'. No, pri meni hvala bogu ni tko, moj tata je dbestestbestest
-
AniMaLisTik - Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 1. 2009
Fotr supr , mtka supr , stari starši supr, yes im very lucky.
____AniMaLisTik____
- estrella'
- Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 6. 2008
Z atijom imava res nek vredu odnos. Ko sem bila majhna me je naučil smučat, plavat.. pa je tudi to pomojem kr bila neka podlaga za vredu odnos, da sva se ze od zacetka druzila. Drugač zdaj se lahko normalno vse pogovarjava, zezama.. pac pridejo dnevi ko ni glih najbolse volje, ampak dobro to se vsakemu kdaj pa kdaj zgodi. Ampak res mu lahko zaupam, se obrnem na njega v čemerkoli. Sam škoda je edino k se zadnje čase bolj malo vidiva, al je on v službi, mene ni..
Po mojem mnenju tudi dosti vpliva na vse to, kakšen odnos ma nekdo z ženo, torej mamo. Moja dva mata kr v redu odnos, povprečen zakon pač. Včasih mi gre pošteno na živce, k ma kakšne svoje fore pa meni glih ne sedejo in se potem mickeno zeza.
Ampak on je moj ati, in ga nebi zamenjala.
Po mojem mnenju tudi dosti vpliva na vse to, kakšen odnos ma nekdo z ženo, torej mamo. Moja dva mata kr v redu odnos, povprečen zakon pač. Včasih mi gre pošteno na živce, k ma kakšne svoje fore pa meni glih ne sedejo in se potem mickeno zeza.
Ampak on je moj ati, in ga nebi zamenjala.
-
inaa - Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 11. 2005
- Kraj: tu pa tam
u bistvu zmer slabs bi rekla...k sm bla mejhna je blo use super pa to, no pa sej zdej tut ni slabo, samo na ziuce mi gre, ker hod na siht ob 6, dam prhaja ob 6 zvecer, poj pa se kasn sestank in si itak dost dni tut besede ne receva...filing mam da mu je itak brezveze bit doma, se to k pride dam poje pol gre pa mal pocit (ga stekam ker pac zgodi hod in je cez ceu dan tam)..sam useen se sploh ne zgovarjamo, kaj sele da bi kdaj recimo kartal oz se druzl...poj pa se kdaj pa kdaj mejl precikiram ...zdj sm ze taprau vohun...ma use skp mi je ratal ful bedno
Zivljenje je piskotek!
-
Lejla86 - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 5. 2007
Midva se kr dobr razumeva. Z mami se sicer bolš, ji več stvari povem pa tko...ampak sem opazila, da se oči skoz bl trud...pa skoz več stvari me sprašuje o faksu pa o treningih itd. Sploh pa zdej, ko mava isti fotoaparat, si velikrat vzame čas pa mi kkšno finto pokaže al pa kej... Kar se tiče tehnike, sem dost na tekočem samo zarad njega... Kadar se pa počva, je pa to samo zato, ker sva si preveč podobna .
-
Vojcha - Komunikatorka
- Na forumu od: 14. 11. 2007
Ko sem bila majhna sem bila bolj atijeva, zdej sm bol mamina.
Ati je motorist, tk da najboljše je, ko se kam odpeljeva z motorjem, čeprav na ta novem še sedela nisem (še ni sezone).
Bedel je z mano 2 noči, ker sem imela bolečine zaradi zoba.
Sploh pa me je pozitivno presenetil, ko je zelo dobro sprejel novega fanta.
Mi pa vedno v zafrkanciji reče, da imam čuden obraz od strani. Js pa njemu nazaj. :-)
Ati je motorist, tk da najboljše je, ko se kam odpeljeva z motorjem, čeprav na ta novem še sedela nisem (še ni sezone).
Bedel je z mano 2 noči, ker sem imela bolečine zaradi zoba.
Sploh pa me je pozitivno presenetil, ko je zelo dobro sprejel novega fanta.
Mi pa vedno v zafrkanciji reče, da imam čuden obraz od strani. Js pa njemu nazaj. :-)
-
Foxy-lady - Kofetarica
- Na forumu od: 17. 1. 2005
Tudi jaz sem bila bolj atijeva v otroštvu. Potem je prišla moja puberteta in sva se zelo oddaljila. Včasih se nisva niti pozdravila. Vedno je bil zelo strog, zato sem se ga izogibala, ker včasih nisem smela iti na kakšno pijačo in še ko sem bila stara 19 let, sem kar dobivala house areste. Res je, da nisem bila baš pridna punčka, ampak on je pretiraval. Takrat se res nisva razumela.
Stvari so se res spremenile. Doma se super razumemo in smo zelo zelo navezani. Vem, da se s starši lahko pogovorim o marsičem, sploh z mamo.
Z mamo se itak nonstop vidive in se dosti pogovarjavi, ati pa ima takšen delavnik, da dele cele dneve in se včasih po en teden ne vidiva. Ampak vsak dan sprašuje za mene, kje hodim, pa če delam, ker me pogreša. Vedno sem bila njegova zlata hčerkica (razen v puberteti) in njegova največja želja je, da bi se jaz poročila. Stvari se bodo spremenile, to vem, ker se moj fant ne želi poročiti, zato bo tudi on delal probleme. To vem. Je zelo predan tradiciji in tudi on mene, nas, pričakuje, da bomo isti. Je izredno konzervativen, v nasprotju z mamo.
Na to se nanaša ena štorija... pripetilo se je mogoče 3 tedne nazaj, ko je bila sestrična pri nas in je govorila, kako je njen mož razbil avto. Kdo bi vedel, kako je ati prišel na to, ampak kar pred vsemi se je naenkrat spravil name, verbalno seveda, in začel govoriti, kako to mi mladi mislimo živeti, da to tako naprej več ne gre. Kakšna ljubezen je to med mano in mojih fantom, da živiva vsak posebej, da naj ne mislim, da bo on vso življenje skrbel zame. Najbolj smešno pa je bilo, ko je dodal, da če se midva s fantom ne moreva zmeniti, kako bova živela, bo on poklical njegove starše, da si bodo sedli dol in se pogovorila, kako bova midva živela.
Drugače pa je moj oče zelo dober človek, preveč dobra duša, ki bi za vsakogar naredil vse. Za mene in vso družino bi naredil vse.
Srečna sem, da imam takšnega atija, mamo in brata. Rada jih imam najbolj na svetu. Vem, da bi naredili vse za mene, tako kot jaz za njih.
Stvari so se res spremenile. Doma se super razumemo in smo zelo zelo navezani. Vem, da se s starši lahko pogovorim o marsičem, sploh z mamo.
Z mamo se itak nonstop vidive in se dosti pogovarjavi, ati pa ima takšen delavnik, da dele cele dneve in se včasih po en teden ne vidiva. Ampak vsak dan sprašuje za mene, kje hodim, pa če delam, ker me pogreša. Vedno sem bila njegova zlata hčerkica (razen v puberteti) in njegova največja želja je, da bi se jaz poročila. Stvari se bodo spremenile, to vem, ker se moj fant ne želi poročiti, zato bo tudi on delal probleme. To vem. Je zelo predan tradiciji in tudi on mene, nas, pričakuje, da bomo isti. Je izredno konzervativen, v nasprotju z mamo.
Na to se nanaša ena štorija... pripetilo se je mogoče 3 tedne nazaj, ko je bila sestrična pri nas in je govorila, kako je njen mož razbil avto. Kdo bi vedel, kako je ati prišel na to, ampak kar pred vsemi se je naenkrat spravil name, verbalno seveda, in začel govoriti, kako to mi mladi mislimo živeti, da to tako naprej več ne gre. Kakšna ljubezen je to med mano in mojih fantom, da živiva vsak posebej, da naj ne mislim, da bo on vso življenje skrbel zame. Najbolj smešno pa je bilo, ko je dodal, da če se midva s fantom ne moreva zmeniti, kako bova živela, bo on poklical njegove starše, da si bodo sedli dol in se pogovorila, kako bova midva živela.
Drugače pa je moj oče zelo dober človek, preveč dobra duša, ki bi za vsakogar naredil vse. Za mene in vso družino bi naredil vse.
Srečna sem, da imam takšnega atija, mamo in brata. Rada jih imam najbolj na svetu. Vem, da bi naredili vse za mene, tako kot jaz za njih.
You want me to be something I can never ever be.
-
Blair - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 1. 2009
Jst morm rečt, da mam super starše.. Oči ma sicer zlo velik dela, ampak če ga kej rabm, si vedno uzame cajt zame. Ful je vredu za kake pogovore in nasvete (ok za "love" zadeve je bolj mami). Tud ko sem bla majhna, si je vedno vzel čas zame in mi razlagal kake stvari pa tko.. vzgoja se mi je vedno zdela dokaj stroga, ampak ko zdej pogledam nazaj, si mislim, da je blo to ubistvu neki najboljšga, kar sm lahko dobila od njega. Zdej mava tak zlo fajn odnos, pač ve, da sm odrasla in mi pusti svobodo, lahko se pa nanga obrnem za karkoli. Ful ga mam rada
-
Satya - Debatorica
- Na forumu od: 5. 6. 2008
- Kraj: Ljubljana
evo o ljubezenskih zadevah se pa lahk js tut z očkatom pogovarjam.... mislim tko mal mi je nerodno včasih, sam je ful nakuliran. k sva mela z bivšim krizo, nama jo je ful pomagal reševat. pa tut drugač je krasen, no pa mamica tut, pa bratec tut. iLike, iLove!
-
sui - Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 1. 2009
moj atko je pa najbolši ati na celem svetu!! me je nauču vozit, pa gumo zamenjat na avtu midva se bolj kot ne menva o kakšnih tehničnih stvareh, pa če mami kej ne paše, mi da vedno atko prav js sm mela res srečno otroštvo in za to sm obema ful ful hvaležna
-
srčica <3 - Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 3. 2009
- Kraj: sLOVEnija
inaa napisal/-a:u bistvu zmer slabs bi rekla...k sm bla mejhna je blo use super pa to, no pa sej zdej tut ni slabo, samo na ziuce mi gre, ker hod na siht ob 6, dam prhaja ob 6 zvecer, poj pa se kasn sestank in si itak dost dni tut besede ne receva...filing mam da mu je itak brezveze bit doma, se to k pride dam poje pol gre pa mal pocit (ga stekam ker pac zgodi hod in je cez ceu dan tam)..sam useen se sploh ne zgovarjamo, kaj sele da bi kdaj recimo kartal oz se druzl...poj pa se kdaj pa kdaj mejl precikiram ...zdj sm ze taprau vohun...ma use skp mi je ratal ful bedno
heh zanimiu pr men je lih obratn mene ni doma od 6ih do 21ih oči ma pa čist normaln job. in pol pride problem da s familjo skor ni komunikacije ker nismo nč skupi in če kej zvem o njem, zvem od drugih lol sicer sm pa čist neodvisna od njih
-
tita123 - Komunikatorka
- Na forumu od: 4. 8. 2008
- Kraj: Bela krajina/Ljubljana
midva z očetom se mava ful rada . res, da si ne izkazujeva ljubezni ampak vem, da se mava, ker bi zame vse naredu. prejšnji teden je delal popoldan in mi je kupu skor vsak dan twix ko je šel v trgovino, tud cosmo mi kupuje (me prav zanima kako ga na blagajni gledajo ), res vsako stvar katero se spomnem mi kupi. zdaj si želim nov fon in vem, da ga bom dobila .
res sem lahko srečna, da mam taka dobra starša, ki bi zame use naredila. sej sem mami že prejšnji teden rekla, da ko doštudiram in se zaposlim in če bom imela visoko plačo jima bom marsikaj kupla. upam, da se bom držala tega, da ne bodo to samo prazne besede
res sem lahko srečna, da mam taka dobra starša, ki bi zame use naredila. sej sem mami že prejšnji teden rekla, da ko doštudiram in se zaposlim in če bom imela visoko plačo jima bom marsikaj kupla. upam, da se bom držala tega, da ne bodo to samo prazne besede
Najboljše šele prihaja...
Prvi neprebran prispevek • 307 prispevkov
• Stran 20 od 21
•
Prejšnja
1 ... 17, 18, 19, 20, 21
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov