Vaš oče & vi
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
tita123 - Komunikatorka
- Na forumu od: 4. 8. 2008
- Kraj: Bela krajina/Ljubljana
^^ dobim to kar si želim ampak ne vsakič imam svoj denar tako, da si sama kupujem stvari, za obleč, plačujem najemnino za sobo, račun za telefon in marsikaj. samo zdaj ne delam več, ker so nas študente ven dal in sem pač odvisna od staršev . zdaj pa konc OT
Najboljše šele prihaja...
-
virginiaNOmore - Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 8. 2005
Jst v bistvu nikol nisem vedla kaj dejansko pomeni očetova naklonjenost. To se mi je vedno zdel neki abstraktnega. Tk da ko berem vaše poste, mi je ful hudo.
Ko boš prišla na Bled, boš moja punčka spet. Za naju ves bo svet kot češnjev cvet.
-
*limona* - Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 2. 2009
....jst p s fotrom nimam stikov že 10 let odkar sta se fotr pa mami ločila ....fulll si težko predstavlam, da bi z njimu še enkrat govorila...on ima zdaj svojo familijo in ne vrjamem da mu še kaj pomenim ....mogoče pa je tako prav al kaj vi mislite?
Fotr se nikol ni ukvarjal z nami otroki....vedno je rekel, da nima časa..ali pa ga ni bilo doma. Tako se je z nami otroci skoz ubadvala mami. Ubistvo fotra sm poznala dobrih 10 let...in tkrt se še nisem sploh zavedala kaj se dogaja in mi je blo nekako kr vseno, če ga ni bilo doma. Ugl. hočem povedat, da jst z očetom še nikli nisem ničesar počela....tko da....ko vidim vaše poste imate nekatere res zlate fotre....mal takih kaj naj rečem
Pch očetu nisem nikli nich pomenila.....in stem sem se nekako že sprijaznila, in tudi brez njega mi NIČ ne manjka
Fotr se nikol ni ukvarjal z nami otroki....vedno je rekel, da nima časa..ali pa ga ni bilo doma. Tako se je z nami otroci skoz ubadvala mami. Ubistvo fotra sm poznala dobrih 10 let...in tkrt se še nisem sploh zavedala kaj se dogaja in mi je blo nekako kr vseno, če ga ni bilo doma. Ugl. hočem povedat, da jst z očetom še nikli nisem ničesar počela....tko da....ko vidim vaše poste imate nekatere res zlate fotre....mal takih kaj naj rečem
Pch očetu nisem nikli nich pomenila.....in stem sem se nekako že sprijaznila, in tudi brez njega mi NIČ ne manjka
***....When I close my eyes,i dream of you.;....***
~NaJbOlJ Te pOgReŠaM Ko sNeŽiIi....lalala la~
~NaJbOlJ Te pOgReŠaM Ko sNeŽiIi....lalala la~
-
Inčaa - Debatorica
- Na forumu od: 26. 11. 2007
moj oče... želim si, da bi bilo še veliko ljudi, ki bi bili podobni njemu, ker zaradi takih ljudi je svet lepši z mami sta šla pred 5-imi leti narazen.Imava redne stike..ni se odselil daleč stran, zato ga lahko obiščem kadar hočem. Vedno si vzame čas zame, vedno mi skuša pomagati,če le more, lahko mu zaupam, mi je na voljo kadarkoli..še ko smo bili družina, sva z atijem non stop tičala skupaj..tudi v trgovino z oblačili je šel z mano on ko sta se z mami ločevala, sem bila psihično na dnu..s čim naj bi si to zaslužila??sem se spraševala..in ko je odšel, se mi je zlomilo srce. Nekako sem to mamici zamerila in najin odnos se je malce ohladil..vsaj z moje strani..bilo je preveč grdih stvari na kupu zame..zdaj vem, da nisem imela prav in mi je zelo žal, da sem bila tako krivična do nje ampak sedaj se z obema staršema super razumem
"Prava lepota je tako posebna, tako nova, da je človek ne spozna kot lepoto."- Marcel Proust
-
nikaragua - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 4. 2008
moj oče... hm... vedno sm si zelela met klasicnega očeta k ga imate mnoge kokr sm prebrala v prejsnih postih... moj oče je pa totaln deloholik ki mu ni para in najslabse od tega je to da se od vseh ostalih pričakuje da bodo delal cele dneve...
in tko mi ubistvu minevajo pol dnevi... najedanje od jutra do vecera pa se delat mors zravn...
in tko mi ubistvu minevajo pol dnevi... najedanje od jutra do vecera pa se delat mors zravn...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov