Vaš oče & vi
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
....
Zadnjič spremenil *mala*, dne 14. Nov. 2010 12:18, skupaj popravljeno 1 krat.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
lakeesha - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: domžale
^ pa si ga želiš spoznat oz. navezat stike?
na tvojem mestu, bi verjetno upala na to da me on poišče (sem namreč precej trmasta), če me v 20 letih ni, pa ve, da obstajam, bi mi blo v bistvu vseen al se glede tega kej spremeni, al pa če ostane tko k je...
seveda je pa vse odvisno od tebe oz. njega, morš sama premislt in ugotovit, si tega želiš al ne... si želiš take spremembe ali ne...
na tvojem mestu, bi verjetno upala na to da me on poišče (sem namreč precej trmasta), če me v 20 letih ni, pa ve, da obstajam, bi mi blo v bistvu vseen al se glede tega kej spremeni, al pa če ostane tko k je...
seveda je pa vse odvisno od tebe oz. njega, morš sama premislt in ugotovit, si tega želiš al ne... si želiš take spremembe ali ne...
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
and she didn't say where she was going
-
BHawk - Komunikatorka
- Na forumu od: 9. 5. 2005
Jst sicer ne poznam biološkega fotra, z očimom se pa razumemo tko-tko. On po duši vrtnar, jst računalničar, on deloholik, jst delam po optimumu...
nisva glih črno/belo, sam sva si pa tolk različna da prosti čas preživljava vsak zase...
nisva glih črno/belo, sam sva si pa tolk različna da prosti čas preživljava vsak zase...
-
*Kobilica* - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 8. 2008
Meni se tudi zdi, da je vse odvisno od tebe, mala. To je tisto, ko se vedno vprašamo, ali nam bo žal, če bomo izpustili priložnost ... Mogoče se vprašaj, kakšen človek si. dostikrat obžaluješ stvari? Si rečeš, bolje bi bilo, ko ne bi nečesa naredila? Ali pa rečeš: se ni izšlo, ampak sem vesela, da sem poskusila? Verjetno bo v tem odgovor.
Miss M. tvoja zgodba je pa sploh žalostna. Očetovsko ljubosumje je sicer pomoje dokaj normalno. Moj vem, da je ignoriral večino moških prijateljev, ki so prišli kdaj k meni, pa so bili samo prijatelji. Ampak pri fantu ni pa čisto nič kompliciral in ga je 100% sprejel ... Še bočno ga je učil parkirat z lastnim avtom Bi rekal, da se poskusi pogovorit, ampak si se očitno že. Po enem letu pa tudi ne moreš pričakovati, da se bodo stvari 'spremenile'. Mogoče vprašaš mamo, kaj misli, da se dogaja?
Miss M. tvoja zgodba je pa sploh žalostna. Očetovsko ljubosumje je sicer pomoje dokaj normalno. Moj vem, da je ignoriral večino moških prijateljev, ki so prišli kdaj k meni, pa so bili samo prijatelji. Ampak pri fantu ni pa čisto nič kompliciral in ga je 100% sprejel ... Še bočno ga je učil parkirat z lastnim avtom Bi rekal, da se poskusi pogovorit, ampak si se očitno že. Po enem letu pa tudi ne moreš pričakovati, da se bodo stvari 'spremenile'. Mogoče vprašaš mamo, kaj misli, da se dogaja?
-
Satya - Debatorica
- Na forumu od: 5. 6. 2008
- Kraj: Ljubljana
mala, pogovori se z mamo o tem... Pa premisli, če si tega želiš. Mogoče on ne upa do tebe, ker mata z mamo dogovor, al pa njegova družina ne ve, bog ve kaj je za tem... Jaz bi si ga verjetno želela spoznat, že samo zaradi tega, da bi razčistila in me ne bi več matralo. sporoči, kaj si nardila!
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
....
Zadnjič spremenil *mala*, dne 14. Nov. 2010 12:13, skupaj popravljeno 1 krat.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
softTouch - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 16. 2. 2007
^^
jest bi ga definitivno hotla spoznat, ker mi sigurno ne bi dalo miru,da živiva v istem kraju oz. vsaj zelo blizu pa ga ne poznam. Izgubit nimaš kaj,ker očeta že sedaj nimaš. Lahko te sicer tudi negativno preseneti ampak vsaj vedela boš,da si poskusila navezat stike z njim. In vedela boš kdo je človek,ki ti je dal polovico genov.
jest bi ga definitivno hotla spoznat, ker mi sigurno ne bi dalo miru,da živiva v istem kraju oz. vsaj zelo blizu pa ga ne poznam. Izgubit nimaš kaj,ker očeta že sedaj nimaš. Lahko te sicer tudi negativno preseneti ampak vsaj vedela boš,da si poskusila navezat stike z njim. In vedela boš kdo je človek,ki ti je dal polovico genov.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov