Vaš oče & vi

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
*ClaUdYka*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 6. 5. 2006
Kraj: Fikšinci :)

Neprebrana objavaNapisal/-a *ClaUdYka* » 22. Feb. 2008 22:39

Aj jaz pa moj oče.. Sploh nevem, koliko bi vam lahko povedala o njem, ker ga resnično slabo poznam, in najverjetneje on tudi mene.
Ampak, je nekako razumljivo, saj že od mojega 11 leta ne živiva skup, in tako ni bil dosti prisoten v mojem odraščajočem obdobju.

Sedaj, po 6 letih ne skupnega bivanja, se vidiva mogoče 1x tedensko.. Ko sem jaz pri njemu in babici (ter bratu in mačehi- ker oni živijo skupaj) sta dve možnosti:
a) ali ga ni doma in se sploh ne vidiva
b) je doma dobre pol ure, se nekaj malega pomeniva in gre

Če se že pogovarjava se pogovarjava o moji šoli, kakše mam ocene, najpogostejše vprašanje je kdaj spet pridem in na koncu ko grem obvezno vpraša "Zakaj pa že greš?"..

Skupaj sva resnično malo, in moram priznat da mi je kar hudo it k njemu, ker vem, da se bo spet ponovila možnost a ali pa b.
Pogrešam ga, in želim si, da bi bila skup malo več. Nevem, mogoče kak nedeljski izlet ali kaj.. :(

Drugače pa, glede na to koliko se vidiva, imava dober ati-hči odnos.
Uporabniški avatar
mulatto_f
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 8. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a mulatto_f » 22. Feb. 2008 22:55

*inch* napisal/-a:js se s svojim fotrom tut ne štekm glih ok...predvsem zadnje čase. kakor je že ena napisala gor, sva si ful podobna, zato se ne štekava... mam pa tut občutk da nikol ne bova ravno "frenda"....

jz se popolnoma strinjam, z očetom si nisma ravno v najboljših odnosih, mislim, da imam veliko karakteristik po njemu, in ko se najdeta dve trmi, dva ki srajata, dva ki ne priznata poraza... ni dobro!
Smetka_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 2. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Smetka_ » 23. Feb. 2008 8:38

Moj fotr... Je čisto v redu,čeprav je res da se skorajda ne pogovarjava.Vsaj debat nimava praktično nikoli,pač kake običajne reči,faks...ne vem...Potem že zmanjka. Itak ga ni skorajda nič doma,kar je razumljivo,ker ima firmo in
živi in diha z njo.Ob 6 zjutraj gre,ob pol 10 pride da z mami čaj popijeta,potem gre, pride na kosilo,spet skuha popoldanski čaj,spet gre in potem pride domov okrog 9,ko je več ali manj tako utrujen da samo še zaspi...Verjetno bom tudi sama postala del naše firme nekega dne,ko diplomiram in mogoče nekoč prevzela posle...mpak ob misli na to,da bi delala več kot 12 ur na dan me zmrazi...ampak tako pač je, če ne podrediš vsega obstoja nečemu pač niti ne moreš biti zelo uspešen,lahko si samo povprečen človek z družino in povprečno plačo.
Z mami imava boljši odnos,ker sva non stop skupaj,ker dela od doma,veliko debatirava,pospravljava in vse....
Uporabniški avatar
sokolja
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 10. 11. 2007
Kraj: notranjska

Neprebrana objavaNapisal/-a sokolja » 23. Feb. 2008 10:00

jaz se z očetom izvrstno razumem. veliko se pogovarjava, zabavava, smejiva celo skupen hobi imava. sicer, ko me kaj moti na njem mu to tudi povem. tudi skregava se učasih. ampak u glavnem se z njim bolj štekam ko z mami.
Uporabniški avatar
KristinĆk
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 9. 2007
Kraj: somewhere over the rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a KristinĆk » 23. Feb. 2008 11:43

Moj zlatii očkaa :)

Mam ga res zelooo rada..Mi je vzor in upam da bom enkrat v prihodnosti tut js mela tak supr karaktr kot ga ima on..Ful vrjame vame, ve kaj lahko dosežem, in tut mislm da je Zelo ponosn name..Se mi zdi, da sm pa še zmer njegova punčkaa :) upam da bom še čim dlje :wink:

Res sm vesela, da mam tazga supr očkata..Če kej rabm, mi zmerej pomaga, pa naj bo glede faxa, al pa karkoli, zmer loh na njega računam. Npr k sm mela biušga, je blu vidt, da fotru ni vidt tok ql osebca, sam mi ni nč reku.. Zdj mam pa svojga črmla že mal več k let in je ful vidt da ga je fotr sprejel u familijo, zajebavata se in res supr...

Res je najboljši!
all*starka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 6. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a all*starka » 23. Feb. 2008 14:59

mulatto_f napisal/-a:
*inch* napisal/-a:js se s svojim fotrom tut ne štekm glih ok...predvsem zadnje čase. kakor je že ena napisala gor, sva si ful podobna, zato se ne štekava... mam pa tut občutk da nikol ne bova ravno "frenda"....

jz se popolnoma strinjam, z očetom si nisma ravno v najboljših odnosih, mislim, da imam veliko karakteristik po njemu, in ko se najdeta dve trmi, dva ki srajata, dva ki ne priznata poraza... ni dobro!

še ena taka! :)
pr nama je še plus to, da noben od naju noče prvi "zakopati bojne sekire", zato včasih nisva govorila po mesec in več!
na srečo pa se je najin odnos zadna leta izboljšal.
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 4. 11. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncica » 23. Feb. 2008 16:32

Z očetom se razumem boljše kot z mamo...nekako sva si bolj podobna, več se imava za pogovarjati. Ne govori enih stvari v tri dni. Da ne omenjam, da ga zelo spoštujem tudi kot poslovneža. Vsak človek pa ima tudi svoje slabe točke...samo tega rajši ne bom pisala :D
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 23. Feb. 2008 18:07

tami
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 02. Dec. 2010 20:59, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
sm00tka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 10. 12. 2007
Kraj: medvode

Neprebrana objavaNapisal/-a sm00tka » 23. Feb. 2008 19:58

mene je pa oči že od malga nekak navdušvou nad motorji, pa sm se zato čiist zalubla v motorje. tko da mava to nekak skupno. zdej ko sm jz kupila motor, se tut skupej kam peljeva, skupej debatirava o motorjih, pa nabavlava vsa vesela opremo za motorje. pa pač med poletnimi počitnicami delam pr nejmu, pa se pol tut pogovarjava o mašinah njegovih...uglavnem, ko sem z njemu se nekak prelevim v bolj tehnični tip človeka :P
...Don't you see your dreams are right in the palm of your hand...
Uporabniški avatar
majaoko
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 21. 7. 2006
Kraj: okolica ljubljane

Neprebrana objavaNapisal/-a majaoko » 23. Feb. 2008 20:45

Moj oči je največji štoser na svetu in se res dobro razumeva. Vedno mi zna dobro svetovat in vedno uredi vse na lep in miren način :) Res ga imam rada
Black Kitty

Neprebrana objavaNapisal/-a Black Kitty » 23. Feb. 2008 22:03

majaoko napisal/-a:Moj oči je največji štoser na svetu in se res dobro razumeva. Vedno mi zna dobro svetovat in vedno uredi vse na lep in miren način :) Res ga imam rada

Moj tudi :D . Najboljši je sploh. Poleg vsega - da se tak fajn zastopva - grem najraj z njim v šoping (al pa z mojm frendom), ker na hitro zmer najdeva tist kr men najbolj paše. Spoštuje moje želje, me ne ovira, spodbuja me pri vsem kar me zanima, mi pove da je ponosen na mene, vem da se lahko vedno na njega obrnem, daje dobre nasvete in še najboljša darila mi kopuje (parfumi, torbice).
Se dost bolj razumem z njim kot pa z mami, čeprav se z njo tudi (na trenutke) :)
Uporabniški avatar
Tonja
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tonja » 24. Feb. 2008 9:42

Sm vidla eno napako v svojem prejšnjem postu :) . S fotrom ne govoriva že dobrih 18 let (jaz sem napisala 10 let). Pozdraviva se, če me kaj zanima (npr. o kakem kraju, politiki, zgodovini, ga prašam), da bi se pa dol vsedla pa blebetala z njim, tega pa ne morm.
On je izredno hladna oseba, mislim, da tlko hladnega človeka ne poznam (jaz sem za njim :D ). Ne pokaže čustev, ne govori o čustvih. Sam enkrat v življenju sem vidla solze v njegovih okah in slišala, ko se mu je glas zatikal. To je bilo par let nazaj, ko sem se hmali ubila z avtom. On pozna tiste zabačene kraje in na tistem kraju, kjer sem jaz obstala, ni možno obstat. Jaz sem obstala, čeprav je bil pa avto na drugi strani celi v zraku (par mm bi se še nagnil, pa bi se takrat zakotalila več sto metrov v globino).
Drugače je pa skrajno težek tip za kake debate pa to.
Je zlo sposoben, vsako stvar ki ne dela, zna popravit in usposobit, rade vole pomaga, če jaz rabim kak nasvet pri švasanju ali pa če delam kako opremo iz lesa (npr. omare) mi takoj pomaga in svetuje.
Delava lahko skupaj, ma samo, če sva v tišini :D .
Uporabniški avatar
LiL`B
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 23. 10. 2007
Kraj: CeLje, ...

Neprebrana objavaNapisal/-a LiL`B » 25. Feb. 2008 8:41

Jst se z mojim atijem najbolš zastopm :D . Imama res čist tist prijateljski odnos in mu lahk zaupam čist vse. Na žalost pa imam z mamo bolj malo stikov [ nikakor se ne zastopma :roll: ].
>> GooD GirL Gone BaD <<
*Tiara*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 12. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *Tiara* » 16. Mar. 2008 10:27

moj ati pa se je že nekje pred 5imi leti odselil in sem mislila,da nebo taka kriza..pa je nastala.do takrat je bil on moj zaveznik,jaz njegova punčka,lahko sem šla kamor koli sem htela,vedno me je razvajal...
zdaj pa živi 300m stran,pa se vidima enkrat na mesec,ne vema o čem se naj pogovarjama,ne znama se več objet,nič ni več tak kot je blo in nikoli nebo..žal.
Uporabniški avatar
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 1. 3. 2007
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objavaNapisal/-a MilkyWay » 16. Mar. 2008 17:51

js nekako ne morm navezat kontakta z njim, ker ma neke svoje fore, k jih js ne štekam...mi je pa res žal...res bi rada mela super odnos s tatom...d bi se lahko normalno pogovarjala...

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov