Vaš oče & vi
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Stella* - Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 12. 2006
^^ nekaterim prav zavidam. namreč jst s svojim očetom ne komuniciram prav veliko,razen tistih osnovnih stvari kot so zdravo,adijo,kje si,kdaj prideš... tko da mi je zlo čudn ko me za rojstni dan objame pa tko,me prav sram postane! drugače si pa ful želim da bi biv drugačen odnos med nama!
-
Yazmeen - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 7. 2006
Midva s fotrom tud nimava kšnga posebnga odnosa.
Z mami sta se ločla, k sm bla stara 2 let, ker je bil totaln kreten in je mami velik pretrpela zarad njega. Jst sm živela z mami, za vikende sm hodila k fotru in njegovi ženi (pol sm dubla še polsestro in polbrata), pa na morje smo hodil...sj drgač mi ni tko nč hudga naredu, tud z njegovo ženo se štekam, s polsestro (k je zdj 17 stara) in polbratom (15) se tud fajn razumemo, ampak naš fotr je bol tak tip...velik rajš, kt da te bo kej pohvalu pa to, te bo kej žalu in podjebavu.K se ga pa napije, pa joka, kolk nas ma rad in da bi umru za svoje otroke. Sj vem, da ni hudobn, pa da polkrat resn ne misl kar prav, ampak ne morš tko govort svojim otrokom. Pa do mene še niti ni bil tok nesramn, kot je včasih do tamalih dveh, k jima vse živo reče, k se razpizdi. Sj mi smo ga že navajeni in nam gre skoz en uho not, skoz druzga ven, sam k sm bla mlajša, me je pa to przadel in to vseen ostane nek v teb.
No zdj se velik bol štekava, kot sva se neki let nazaj (k sm bla še najstnica), pa tud jst sm se naučila, kako komunicirat z njim, da mi da mir in da se ne počva. Ni neki ful dobr fotr, ampak jst mu ne zamerm, ker vem, da ma dost problemov sam s sabo in s svojo osebnostjo.
Mam pa zlo dobr odnos z mami.
Z mami sta se ločla, k sm bla stara 2 let, ker je bil totaln kreten in je mami velik pretrpela zarad njega. Jst sm živela z mami, za vikende sm hodila k fotru in njegovi ženi (pol sm dubla še polsestro in polbrata), pa na morje smo hodil...sj drgač mi ni tko nč hudga naredu, tud z njegovo ženo se štekam, s polsestro (k je zdj 17 stara) in polbratom (15) se tud fajn razumemo, ampak naš fotr je bol tak tip...velik rajš, kt da te bo kej pohvalu pa to, te bo kej žalu in podjebavu.K se ga pa napije, pa joka, kolk nas ma rad in da bi umru za svoje otroke. Sj vem, da ni hudobn, pa da polkrat resn ne misl kar prav, ampak ne morš tko govort svojim otrokom. Pa do mene še niti ni bil tok nesramn, kot je včasih do tamalih dveh, k jima vse živo reče, k se razpizdi. Sj mi smo ga že navajeni in nam gre skoz en uho not, skoz druzga ven, sam k sm bla mlajša, me je pa to przadel in to vseen ostane nek v teb.
No zdj se velik bol štekava, kot sva se neki let nazaj (k sm bla še najstnica), pa tud jst sm se naučila, kako komunicirat z njim, da mi da mir in da se ne počva. Ni neki ful dobr fotr, ampak jst mu ne zamerm, ker vem, da ma dost problemov sam s sabo in s svojo osebnostjo.
Mam pa zlo dobr odnos z mami.
- ajgencek
- Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 6. 2007
hm moj fotr se bl mal ukvarja z mano ,razn z malo razvajenko,k je najmlajsa od nas treh sestr.itq ga je bl mal doma,k pa je pa ni prevec dobro vzdusje pri hisi...jeb** ga...sm ze cist navajena d je tko,in ne pogresam d bi se kj prevec z nemu druzila pogovarjala al karkol
-
..aNia*. - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 2. 2007
Stella* napisal/-a:^^ nekaterim prav zavidam. namreč jst s svojim očetom ne komuniciram prav veliko,razen tistih osnovnih stvari kot so zdravo,adijo,kje si,kdaj prideš... tko da mi je zlo čudn ko me za rojstni dan objame pa tko,me prav sram postane! drugače si pa ful želim da bi biv drugačen odnos med nama!
hmm..podobno pri meni samo da se jaz nekako ne trudim odnosa popravt
Don''t care what people say, just follow your own way...
-
Stella* - Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 12. 2006
^^ isto pri meni,sam useeno si želim da si nebi bila tko tuja kot sva si!
no sem pozabila povedat da sma včasih le govorila - in to takrat ko me je zmerjav in norev nad mano zaradi ocen,popravnega ali česa podobnega!več kaj pa od očeta nimam,na žalost
no sem pozabila povedat da sma včasih le govorila - in to takrat ko me je zmerjav in norev nad mano zaradi ocen,popravnega ali česa podobnega!več kaj pa od očeta nimam,na žalost
-
Damyanchyka - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 4. 2007
- Kraj: Poletje
Moje2 sta tut ločena.Od mojga 5ga leta.Tko da ubistvu sploh ne vem kako to zgleda met fotra doma.Pač z njim se nimam kej velik za pogovarjat.Ga mam rada in use in si želim da bi blo drgač sam ne vem kako uzpostavt stik.Pač nekak odkr sm začela u SŠ hodt se je tko začelo.Zdej k sm pa u LJ se pa še mn vi2.Sej se menva pa tko, sam je daleč od tega da bi mu zaupala neke osebne stvari pa to(tko k recimo mami)..usakdanje stvari tko k se tut že ene omenile..
-
britney20 - Debatorica
- Na forumu od: 10. 6. 2007
Tudi midva z očetom se ne razumeva govori mi vse slabo o men! Če ni šole mi pa mori k nism sprejeta na faks! Včasih me je zelo s sestro pretepu! Vse na njem je popolno samo na drugih ni! Seveda nism tiho po tem sm že tista k se odgovrja! Tudi žali me kakšna sm! Jz res ne morm več tega trpet fant mi pa govori kaj si tok ženem k srcu da ge ne poslušat! Samo jz ne morm! Komi čakam da grem živet na svoje nočm ga vidt!
-
kiny - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 8. 2007
- Kraj: over the rainbow
Ja obleke res nakupujeva z mami skupej, drgač se pa z očetom tut ful dobr razumem, greva igrt kšn šport skupej, al pa naja kdaj pa kdaj z mami na večerjo pele pa ful se zgovarjamo..... ful si zaupamo.
Live your life like you want
-
Afrodita - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 1. 2007
- Kraj: ljubljana
no glede na to da sem očetova ljubljenka bi vsak pomislu da mi da kreditno kartico in skupi v šoping. ampak ne. jst mu pomagam pri šravfanju avtomobilov, hodva na off rode,hodva na dirke formule 1, bmw touring dirke,.....
ubistvu stvari ki bi jih ponavadi počeli sinovi in ne hčerke
ubistvu stvari ki bi jih ponavadi počeli sinovi in ne hčerke
-
*Laura* - Debatorica
- Na forumu od: 28. 12. 2006
- Kraj: Pariz
moj oče je svetovn. ful dobro se razumeva.
ful veliko delava skupaj, kar koli pač rabi, ali jaz rabim kako pomoč, vedno delava skupaj in RES nikoli noben ne reče, bom pol ali pa nimam časa. jaz ponavadi njemu pišem kakšne stvari, govore, zapisnike,... itak, da je okrog hiše zmeraj kaj za delat, ampak tu itak jaz zmerja kosim travo, tako da ne rabim moške pomoči
ampak včasih ma pač ene finte, ko zmeraj misli, da ima prav to zna bit ful problem, ker je včasih komunikacija zaradi njegovih fint popolnoma nemogoča. me kar prekine in to je to.
čisto nemogoče pa se je pogovarjat z njim o osebkih moškega spola. ker ne prenese, da bi imela fanta. res ne. tu je problem. upam, da ga bova rešila. kmalu. ga bo treba. ker meni metuljčki laufajo po trebuhu
ful veliko delava skupaj, kar koli pač rabi, ali jaz rabim kako pomoč, vedno delava skupaj in RES nikoli noben ne reče, bom pol ali pa nimam časa. jaz ponavadi njemu pišem kakšne stvari, govore, zapisnike,... itak, da je okrog hiše zmeraj kaj za delat, ampak tu itak jaz zmerja kosim travo, tako da ne rabim moške pomoči
ampak včasih ma pač ene finte, ko zmeraj misli, da ima prav to zna bit ful problem, ker je včasih komunikacija zaradi njegovih fint popolnoma nemogoča. me kar prekine in to je to.
čisto nemogoče pa se je pogovarjat z njim o osebkih moškega spola. ker ne prenese, da bi imela fanta. res ne. tu je problem. upam, da ga bova rešila. kmalu. ga bo treba. ker meni metuljčki laufajo po trebuhu
-
Schpella - Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 8. 2007
Moj oče je živo nasprotje moje mame. Ampak še vseeno je to eden izmed dveh najbolj pomembnih moških v mojem življenju.
V sebi nima materinske ljubezni, ne zna pokazat, da ma nekoga rad, ampak vseeno to lahko čutiš. Drugač sva pa največ skupi kadar perem avto (ker zmer pride zraven in mi kao hoče on pokazat, ker js baje ne znam), popravi mi vse, kar se mi pokvari/polomi...največkrat se pa skregava zaradi računalniških zadev, ker on res nima pojma, ampak me še vseeno hoče zmeri kr v nekaj prepričat.
V sebi nima materinske ljubezni, ne zna pokazat, da ma nekoga rad, ampak vseeno to lahko čutiš. Drugač sva pa največ skupi kadar perem avto (ker zmer pride zraven in mi kao hoče on pokazat, ker js baje ne znam), popravi mi vse, kar se mi pokvari/polomi...največkrat se pa skregava zaradi računalniških zadev, ker on res nima pojma, ampak me še vseeno hoče zmeri kr v nekaj prepričat.
-
yust me - Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 7. 2007
Jst se s fotrom bol razumem, čeprav to ne pomeni, da se z mami ne. S fotrom je pač drugače-z njim se da sproščeno pogovarjat in zafrkavat, mami pa je bol "zategnjen", resen človek.
Fotr mi je recimo vedno pomagal kadar sm mela težave v šoli, zdaj pa mi največkrat popravla avto, ker mi ful pogosto kaj crkne:)
Fotr mi je recimo vedno pomagal kadar sm mela težave v šoli, zdaj pa mi največkrat popravla avto, ker mi ful pogosto kaj crkne:)
- kafrca
- Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 11. 2006
js se tut s fotrom ful dobr štekam, on me zagovarja useposod (pač dva brata še mam ) pa vse mi dejansko znosi pod rit ... (jop i'm daddy's girl)...
ko se skregama, kar je fuuuuul redko, se ne gledama 3 dni skupi, pol pa se kr naenkrat začnema menit
pomaga mi, kjer mi lahko, me vzpodbuja, pa vse mi zrihta, tut tist kar mi nebi blo treba (avto za na morje )...
z mami se spričkama tu pa tam pa tak na izi, ampak fotr je pa car pa tut zezat se zna u nulo pa vsi moji kolegi so ful radi v njegovi družbi ker je neverjetn faconar...
ko se skregama, kar je fuuuuul redko, se ne gledama 3 dni skupi, pol pa se kr naenkrat začnema menit
pomaga mi, kjer mi lahko, me vzpodbuja, pa vse mi zrihta, tut tist kar mi nebi blo treba (avto za na morje )...
z mami se spričkama tu pa tam pa tak na izi, ampak fotr je pa car pa tut zezat se zna u nulo pa vsi moji kolegi so ful radi v njegovi družbi ker je neverjetn faconar...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov