Vaš moški in Cosmo forum
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- kathy
- Debatorica
- Na forumu od: 25. 6. 2004
- Kraj: ljubljana
Sunshine357 napisal/-a:Moj ve, sem mu sama povedala
Ja,jst tud mojmu ... zdej me pa bliz računalnika ne pusti ko sva pr men doma. Prav, da sm čist obsedena z tem forumom in da mi bo moj laptop kr prodal
Drgač, je biu pa že enkrat gor, da je slikico vidu ...
-
Ninica - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 6. 2004
- Kraj: velenje
moj tut ve,da sodelujem na forumu...včasih zravn kaj prebere kaj napišem...pa včasih mu razlagam vaše zgodbice in se mal smejima(nerodnosti v postelji, itd...)
-
šečeru - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 9. 2004
- Kraj: Peščena plaža pod vročim soncem
jaz sem mu sama povedala, da si ne bi mislil da si dopisujem s katerimi moškimi. ker to je ženski forum. ni imel nič proti. ve mojo šifro in lahko pogleda. vendar ni radoveden kaj si me tu pogovarjamo.
ne skrivava nič zato ne vem kaj je to takega če se me ženske tu pogovarjamo.
ne skrivava nič zato ne vem kaj je to takega če se me ženske tu pogovarjamo.
Pomesaj ove noci crnu i zlatnu,
po mojoj koži slikaj kao po platnu,
diraj me usnama po telu i vratu,
pa onda stavi me u ram.
po mojoj koži slikaj kao po platnu,
diraj me usnama po telu i vratu,
pa onda stavi me u ram.
-
FairyAngel - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 10. 2004
- Kraj: Svet mojih sanj :)
trinnity napisal/-a:Ve da ta forum obstaja, ve da tuki sodelujem, sam kwa si tikamo ga pa ne zanima preveč... On sodeluje na svojih, jst na svojem forumu
Lahko bi rekla nekaj takega. Mu pa tudi povem, če se tu dogaja kaj zanimivega.
Tu stojim ponosno s teboj, ti povem misli jasno na glas ... Saj veš, ljubim te do neba.
-
marateja - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 6. 2004
- Kraj: Ljubljana
Ja ve ,da sodelujem na forumu, tud ve za našo/e žure, kdaj pa kdaj mu preberem kak post, k se mi zdi dost zanimiv, da bi ga rad slišal.....sicer se pa tud ne obremenjuje z mojim tipkanjem, takrat ponavad TV gleda in ga ne zmot nič na svetu (OK razen kak striptiz pa to )
Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti.
Jean de La Bruyere
Jean de La Bruyere
-
Flaškica - Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 7. 2004
MOj dragi ve za cosmo portal, saj mu tudi včasih povem kakšne seksualne prigode in nasvete. Pa ga potem še bolj zanima, kako to pa kako ono.
Priznala sem mu tudi, da imam eno redno dopisovalko in enega rednega dopisovalca na enem drugem forumu. Zgledaso je ,da mu ne paše, ampak kaj nisem oseba sama za sebe in odločam tudi sama za sebe.
Priznala sem mu tudi, da imam eno redno dopisovalko in enega rednega dopisovalca na enem drugem forumu. Zgledaso je ,da mu ne paše, ampak kaj nisem oseba sama za sebe in odločam tudi sama za sebe.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov