Varanje
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
BHawk - Komunikatorka
- Na forumu od: 9. 5. 2005
Pozabil sem povedat:
Srečal sem jo. To dekle katera me je prevarala. Bil sem na kavici pa nekaj bral, pa je prisedla k meni in rekla da je bla v šopingu pa me videla (lokal je zraven trgovine).
In ko jo vprašam kaj želi, se mi začne opravičevat kaj mi je naredila, da sem bil zanjo najboljši fant, da po meni ne more najti meni podobnega, da bi rada bila spet z mano, pa da tega ne bo več nikoli naredila, da alkohola od takrat niti poskusi ne...
Medtem ko je govorila sem jo opazoval in ko je končala sem ji rekel da je
za najin razhod kriva ona in da ji s tem posledično nikoli več ne bom zaupal.
Na hitro sem plačal kavico, se vstal ter ji še rekel naj me pusti pri miru, ker je med nama že zdavnaj vse končano.
Srečal sem jo. To dekle katera me je prevarala. Bil sem na kavici pa nekaj bral, pa je prisedla k meni in rekla da je bla v šopingu pa me videla (lokal je zraven trgovine).
In ko jo vprašam kaj želi, se mi začne opravičevat kaj mi je naredila, da sem bil zanjo najboljši fant, da po meni ne more najti meni podobnega, da bi rada bila spet z mano, pa da tega ne bo več nikoli naredila, da alkohola od takrat niti poskusi ne...
Medtem ko je govorila sem jo opazoval in ko je končala sem ji rekel da je
za najin razhod kriva ona in da ji s tem posledično nikoli več ne bom zaupal.
Na hitro sem plačal kavico, se vstal ter ji še rekel naj me pusti pri miru, ker je med nama že zdavnaj vse končano.
-
Marco - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 2. 2006
- Kraj: Bel-Air
bil prevaran.. ko sem izvedel sem zadevo v trenutku zaključil... Meni se v tistem trenutku bejba "zagravža" Vendar čer paz mesecev ko se je "prah polegel" sem bil že nazaj z njo.. (slepa ljubezen) zaupanje itaq na 0%
Nasplošno, če bi me recimo punca prevarala (NE varala).. pač da stori napako.. defentivno nebi hotel da bi mi povedala.. Ker tako stvar je zelo težko sprejeti/pozabiti.. oz. iti mimo tega.. In ko enkrat ni zaupanja sploh ni smiselno furat zveze naprej.. Ker pač ni več to to..
Nasplošno, če bi me recimo punca prevarala (NE varala).. pač da stori napako.. defentivno nebi hotel da bi mi povedala.. Ker tako stvar je zelo težko sprejeti/pozabiti.. oz. iti mimo tega.. In ko enkrat ni zaupanja sploh ni smiselno furat zveze naprej.. Ker pač ni več to to..
Let's bypass all the bullshit and just get naked
- Me.Myself.and.MY.EGO
- Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 5. 2009
- Kraj: Mars
nia, ni ga hujšega kot se igrati s čustvi osebe...BHawk pametno
- Me.Myself.and.MY.EGO
- Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 5. 2009
- Kraj: Mars
tut pogovor pri nekaterih ne pomaga niti malo...če ma frendice ki znajo manipulirat oz. da frendice razmišljajo namesto nje...bo hitro skočila čez šank
mene prevara...ne oprostim tut če jo potem avto zbije in da ima samo še 1h življenja...ni šans, pa nej se cvre na kokosovem olju
mene prevara...ne oprostim tut če jo potem avto zbije in da ima samo še 1h življenja...ni šans, pa nej se cvre na kokosovem olju
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov