Ustvarjanje družine
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
kiny - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 8. 2007
- Kraj: over the rainbow
Midva sva mela pred parimi dnevi debato o tem.
Zdj čakava da prnesem domov nrjeno diplomo (čez 2 leti in pol, če bom pridna) da bova potem lahko si počas začela rihtat svoj flet in potem da malo na zeleno vejo prideva z denarjem bo pa baby pršu tko da loh sam rečem "ima vremena"
Sicer sva se pa še pogovarjala, da če bi se pač zdj zgodil in bi ga obdržala, da bi že nekako sfurala skoz vse skupej
Čeprou on bi pomojem že rad šu prej na svoje z mano ampak navem kako bi nama znesl, težka
Zdj čakava da prnesem domov nrjeno diplomo (čez 2 leti in pol, če bom pridna) da bova potem lahko si počas začela rihtat svoj flet in potem da malo na zeleno vejo prideva z denarjem bo pa baby pršu tko da loh sam rečem "ima vremena"
Sicer sva se pa še pogovarjala, da če bi se pač zdj zgodil in bi ga obdržala, da bi že nekako sfurala skoz vse skupej
Čeprou on bi pomojem že rad šu prej na svoje z mano ampak navem kako bi nama znesl, težka
Live your life like you want
-
Mimi_M - Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: Primorska
kiny napisal/-a:Midva sva mela pred parimi dnevi debato o tem.
Zdj čakava da prnesem domov nrjeno diplomo (čez 2 leti in pol, če bom pridna) da bova potem lahko si počas začela rihtat svoj flet in potem da malo na zeleno vejo prideva z denarjem bo pa baby pršu
Kaj konkretno pa ima sama diploma veze s tem, kdaj si začneš urejat stanovanje? Čist resno me zanima, kaj ti to pomeni...
-
kiny - Kofetarica
Mimi_M napisal/-a:
Kaj konkretno pa ima sama diploma veze s tem, kdaj si začneš urejat stanovanje? Čist resno me zanima, kaj ti to pomeni...
Da dokončam faks in se zaposlim. To sm hotla u bistvu povedat.
-
Mimi_M - Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: Primorska
Ja, saj se mi je zdelo ; sm hotla v bistvu sam dodat, da če delaš kej preko študenta, da maš neki dinarčkov, ne vidim ovir, da se ne bi preselila skupi že prej. Jst sm živela z bivšim, ko sm še delala preko študenta, on pa zaposlen; pa je blo čist Ok glede stroškov pa financ.
Sam en vidik pač...
Sam en vidik pač...
-
rammsteingirl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Gorenjska
nekaterim nam pa žal ne znese delati preko ŠS.
-
rammsteingirl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Gorenjska
ja, med absolventom bi še šlo. samo sedaj pa še ne.
-
kiny - Kofetarica
Mimi_M napisal/-a:Ja, jst sm delala med absolventom čist kot redno zaposlena v eni firmi, tud dinarčkov je blo veliiik
Ja sj js vrjetn bom tut neki podobnga nrdila, če bo mogoče, mislm če bom dobila kašnga k me bo zaposliv
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov