Ustvarjanje družine

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Prvega otroka zelim imeti/imam pri starosti

...20
3
2%
20-23
19
10%
24-27
98
54%
28-35
58
32%
36...
5
3%
Skupaj glasov : 183

Uporabniški avatar
*frisko*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 9. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *frisko* » 12. Avg. 2008 7:09

otročka bi lahko že imela. sicer trenutno spet živim pri starših, vendar imam svoje stanovanje (samo pač sama noečm živeti, sem pa živela s fantom do pred kratkim). in, če bom našla partnerja, ki bi lahko bil očka mojim otrokom, bi imela (vsaj prvega) otroka tam v roku treh let. enkrat sem že načrtovala družino (pri rosnih 18ih :? ) in sem vesela, da nisem mogla zanositi (kriv je bil fant.. prepočasne spermije je imel heh) in se nisva odločila za umetno oploditev. imam pa izkušnjo z majhnim otrokom, ker je imel eden od bivših sinka, s katerim sem preživela najlepše leto v mojem življenju. in ja, tut to malo bitjece je krivo, da si tolk zelo želim svojega.

=zabica= tebi pa svetujem, glede na to, da sta s fantim skupaj le nekaj mesecev, da se ne prenaglita. preden se dovolj ne spoznata in ne bosta 100% prepričana, da si to zares zelita (oba!), je bl pametno, da ne zanosiš. želja po otorku nam puncam včasih mal zamegli razum.. jajaj
Uporabniški avatar
Googi
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 11. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Googi » 12. Avg. 2008 10:36

Jaz vedno bolj razmišljam o otroku. Zdaj,ko imam resnega partnerja, prej nikoli. Fant je že zaposlen, jaz še na faksu. Moj bodoči poklic je takšen, da zahteva veliko veliko prakse in se mi zdi, da je tistih par let po študiju zelo pomembnih, da se nekako "ulaufaš". Zato sem razmišljala, da bi imela otroka že na faksu, tam v 5. ali 6. letniku. Sva se s fantom o tem že pogovarjala in če nama bo laufalo tako kot je treba, lahko pričakujem enega otročka čez kakšna 4 leta. Jaz bi ga imela že sedaj (mi kar špila pa kar dojenčke sanjam :P ), samo se zavedam, da želja ni dovolj, da je treba imeti eno skupno stanovanje pa neko stabilno zvezo, ki pri nama žal še ni (se imava rada, samo za trdno zvezo to ni dovolj).
Uporabniški avatar
Foxy-lady
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 17. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Foxy-lady » 12. Avg. 2008 10:53

Joj, jaz sem tudi ful navdusena nad otroci postala zadnji dve leti. Takoj bi ga mela, ceprav mojemu se ni do tega. Nisem financno sposobna, ampak stanovanje ni problem, materinski cut pa se mi je ze razvil kar fajn. Sploh zdaj, ko ima moja ful dobra prijateljica malo bebiko, sem cist nora na njo. Ko vidim, kak je to lepo, se mi kar srce topi.
Mojega pa ne mislim nic siliti, ampak komaj cakam, ko mi bo/ce bi bo rekel, da si tudi on zeli. Bojim se samo, da tega stavka ne bom nikoli slisala, ker on bas ni neki ljubitelj otrok, ampak bolj zurk zaenkrat. No saj bo enkrat, zelim pa imeti 3.
You want me to be something I can never ever be.
Uporabniški avatar
*LooBika*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *LooBika* » 12. Avg. 2008 11:03

Js pa bejbije ze od nekdaj obozujem.. Tud moj sedanji tip mi je reku, da v primeru, da bi se zgodil,da niam kej skrbet, da bi pac ga obdrzala..tk da niam teh skrbi kaj pa ce... drugac pa mam namen zakljucit se ta fax, potem pa pocas bejbi... :) oba sva zaposlena, tk da financno res ne bi bilo ovire... drugac so pa res taki cukrcki, za pojest...sm cist nora nanje... :)
Uporabniški avatar
*Pinki*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *Pinki* » 12. Avg. 2008 11:30

Moj je pa še ful mlad (21) in si že zdej res ful želi, pa ga morm učasih mal opomnt da nisva lih najbl zmnožna glede na to da nimava stanovanja. Js pa tud komi čakam, sploh pa z njim k je tak cukrčk z otroci, res me čudi da je tok mlad ampak tooook lepo zna z njimi. Pomoje bo ful dobr očka, kar me ful navdušuje.
Js tud še študiram on ma pa tud še šolo za končat sam sva rekla, če se zgodi (nenačrtovano) bova presrečna in ga definitivno obdržala:)
Uporabniški avatar
kr.ena
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a kr.ena » 12. Avg. 2008 13:33

Sweet Princess napisal/-a: K sm bla jst stara 20, 23...sm tut rekla da pa čez ene 5 let pa bi mela enga otročka...right...5 let je minilo in naj mine še 5 let, tut prou

Zelo bistvena ugotovitev ... veliko tistih, ki danes vehementno razlagajo, kako hočejo biti mlade mamice, vsekakor pred tridesetim, se jim to ne bo uresničilo. Mogoče zaradi objektivnih okoliščin (ni partnerja, zdravstvene težave) ali subjektivne spremembe želja in prioritet.
Življenje ubira svoja pota. In če je kakšna stvar predvidljiva, je to edino nepredvidljivost. :wink:
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 12. Avg. 2008 17:02

sončk napisal/-a:Nekje po 26 letu... Ampak s tem, da se takrt še ne mislm ustalit.
Da bo moj otrok z mano (in potencialnim fotrom) potoval po svetu in skupaj z mano odkrival svet... In ne govorim o tednu v Umagu, ampak Kambodža in podobno =) Doma mamo velko bajto, tko da to ni problem. Moj partner bo pa itak bogat in bo financiral čokolinote in izlete v tretji svet :lol:

No, mela bi pa dva frocka. :)

Kaksen realisticen in dobro premisljen nacrt. :)
dayweed
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 9. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a dayweed » 12. Avg. 2008 17:05

delam v videoteki in ko vidim te razvajene froce (eni so enostavno grozni) mi mine, da bi sploh kdaj imel otroke. papirčki vsepovsod, podirajo mi stalaže, dvdji padajo iz škatel, lulajo po preprogi,...
Uporabniški avatar
cukr8
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a cukr8 » 12. Avg. 2008 17:06

^^ :eek: A pa si zihr, da niso bili to psi :D ? Slišat je že tako, hehe..
Uporabniški avatar
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Šaurini

Neprebrana objavaNapisal/-a p!ka » 12. Avg. 2008 17:08

Jz vem, da Moj bi že zdej hotu met otroke. In zadne čase je kr enih parktar omenu to možnost. Jz sm samo debelo pogledala.Slika Mava 100000 problemov in on bi hotu met mulca. Ni šanse.
Če bi pa se kej zgodilo ( še par let upam, da ne, tok tok ) in če bi ga obdržala pa vem, da bi bla oba preskrbljena, ker je sposoben delat tud 3 šihte sam, da bi nama blo dobro.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
dayweed
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a dayweed » 12. Avg. 2008 17:12

cukr8 napisal/-a:^^ :eek: A pa si zihr, da niso bili to psi :D ? Slišat je že tako, hehe..

od treh stvari ki sem jih naštel je vse en froc povzročil... pred petnajstimi minutami. zdaj pa pospravljat. tisto lulanje pa je tak blo legendarno. mali reče: mami, lulo! in kaj pol vidim? črto, kje vse je ta mali hodil. in to je blo vsepovsod. kaj moreš, krpo v roke in akcija :)
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 12. Avg. 2008 17:25

Obkljukala sem možnost 24 - 27 let. Verjetno ne bo tako ... :lol:
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *hox* » 12. Avg. 2008 17:27

24 - 27

Nameravam končati fax, dobit eno fajno službico, delat kakšno leto, potem pa lahko enga fantka štorkla prinese. :P
mily
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 16. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a mily » 12. Avg. 2008 18:01

dayweed napisal/-a:delam v videoteki in ko vidim te razvajene froce (eni so enostavno grozni) mi mine, da bi sploh kdaj imel otroke. papirčki vsepovsod, podirajo mi stalaže, dvdji padajo iz škatel, lulajo po preprogi,...

No no, ne posplošuj. Imaš takega kakeršnega vzgojiš. Seveda če imaš željo in voljo. :wink:
dayweed
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a dayweed » 12. Avg. 2008 18:04

mily napisal/-a:
dayweed napisal/-a:delam v videoteki in ko vidim te razvajene froce (eni so enostavno grozni) mi mine, da bi sploh kdaj imel otroke. papirčki vsepovsod, podirajo mi stalaže, dvdji padajo iz škatel, lulajo po preprogi,...

No no, ne posplošuj. Imaš takega kakeršnega vzgojiš. Seveda če imaš željo in voljo. :wink:

ne posplošujem. saj sem napisal, da "eni so enostavno grozni". nisem napisal da vsi. dosti jih je pridnih.

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov