otrok si želiva oba, ampak trenutno si ne predstavljam, da bi ga imela, ker mislim, da še nisva pripravljena. valda, če bi zanosila, bi ga obdržala, tu sploh ni dileme, sej sva tud skupi že ful dolgo in nameravava tud ostat. da bi ga šla pa zdej načrtno delat, pa ne. sicer sem res nehala jemat KT, ampak ne iz tega razloga
imela bi 3, če ne bi mogla imeti svojih, bi ziher posvojila. se mi zdi, da ti otroci res obogatijo življenje. ne predstavljam si, da bi živela samo s partnerjem do smrti ... bi mi sigurno nekaj manjkalo.
nimam pa nekih ciljev v smislu: ko bom diplomirala, ko bova kupla stanovanje, ko bova neki našparala ... ta trenutek je treba začutit, pri sebi moraš vedet, da si tega res želiš. zaenkrat bi rada še potovala po svetu, uživala z mojim dragim, se šla lagodno življenje, vpisala še na kak študij, se posvečala svojim hobijem in karieri, torej stvarem, ki me trenutno veselijo in se jim želim posvečati.
se mi zdi, da tistim, ki so mele ful zgodaj otroka, res ni nikoli žal, da imajo otroka, jim je pa žal, da ga niso imele malce kasneje