urejanje nejgovih intimnih predelov
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
MilkyWay - Cosmopsiho
- Na forumu od: 1. 3. 2007
- Kraj: ...en tu corazón..
Da bi ga sama sfrizirala, nisem niti enkrat še pomislila...Mi je zaenkrat kar všeč, da je tako, kot je... In če me bo že kaj motilo, si bo moru kr sam zrihtat, sej je zadost star ...
Sicr pa js nism za take stvari...Js sm že tko ful nerodna s takimi stvarmi in se sploh ne upam na drugih poskušat...
Sicr pa js nism za take stvari...Js sm že tko ful nerodna s takimi stvarmi in se sploh ne upam na drugih poskušat...
- Nadine
- Kofetarica
- Na forumu od: 3. 7. 2005
DrFreud napisal/-a:bucka_* napisal/-a:zdj je kr bolj opazen!
Tole je moglo bit pa že kar hudo dolgo "zapuščeno področje"
pap*
hahaha
sicer pa jz mu tud ne mislm nč urejat, moj mi je čist všeč da je poraščen (itak ni fuuul, tko da je kul)...
-
Upgrade_me - Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 4. 2008
- Kraj: Maribor
MOJ MI JE TO OPRAVILO ŽE ZAUPAL ... SM BL NATANČNA DRGAČ SM PA JAZ NJEMU TUD.. AMAPK ČE JE TAK POČASI IN NEŽNO TO DELAL... SM RAJE KR SAMA POL DOKONČALA ...
-
čivava - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 11. 2007
Moj ga ma pa v grmovju.. hahaha
ne sej ni tolk poraščen, sam za moje pojme raje vidm d je dec takšen, kakršen je, se ne grem tega, da bi si moral še spodej delat frizure, ful mi tko deluje nedecavsko, jaz pravm če je dec, naj bo dec.
ne sej ni tolk poraščen, sam za moje pojme raje vidm d je dec takšen, kakršen je, se ne grem tega, da bi si moral še spodej delat frizure, ful mi tko deluje nedecavsko, jaz pravm če je dec, naj bo dec.
-
p!ka - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Šaurini
Jz sm pa že kr neki časa nazaj uzela škarjice v roke in mu v fori zagrozila, da ga bom ostrigla. In je uzeu resno in mi dovolu. In pol sm. In ni zgledalo slabo. Še kolegi na fuzbalu so pohvalli njegovo frizurco.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
-
Sanja* - Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 7. 2007
[quote="p!ka"]Jz sm pa že kr neki časa nazaj uzela škarjice v roke in mu v fori zagrozila, da ga bom ostrigla. In je uzeu resno in mi dovolu. In pol sm. In ni zgledalo slabo. Še kolegi na fuzbalu so pohvalli njegovo frizurco
Midva sva bila pa enkrat na morju na nudl plaži in sva videla, kar nekaj pobritih fantov na nulo. Pa sem mu za foro rekla, da bi se lahko tudi on obril na nulo, kar sva potem skupaj tudi naredila.
Midva sva bila pa enkrat na morju na nudl plaži in sva videla, kar nekaj pobritih fantov na nulo. Pa sem mu za foro rekla, da bi se lahko tudi on obril na nulo, kar sva potem skupaj tudi naredila.
-
Sanja* - Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 7. 2007
[quote="p!ka"]Jz sm pa že kr neki časa nazaj uzela škarjice v roke in mu v fori zagrozila, da ga bom ostrigla. In je uzeu resno in mi dovolu. In pol sm. In ni zgledalo slabo. Še kolegi na fuzbalu so pohvalli njegovo frizurco
-
p!ka - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Šaurini
Aja, kje ? Hec. Ma jz ga nisem pobrila na nulo, ker mi ne zgleda lepo. Malo umetniško je zgledalo.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema