urejanje nejgovih intimnih predelov
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
[She.] - Kofetarica
- Na forumu od: 5. 5. 2008
- Kraj: Bora Bora
haha, jst sm se lih učeri igrala frizerko
sploh nism mogla vrjet, ko je reku da lahko in zravn me je še opazovau in se smeju..
sm se pa ful bala da mu ne ponesreči odščipnem kožico al kei druzga . uPS
sploh nism mogla vrjet, ko je reku da lahko in zravn me je še opazovau in se smeju..
sm se pa ful bala da mu ne ponesreči odščipnem kožico al kei druzga . uPS
..quello che c'e' in fondo al cuore non muore mai.. :*
-
rammsteingirl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Gorenjska
in kako ga pol "sfrizirate"?
- fun
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 15. 8. 2005
Jaz pa nisem še nobenga spodaj frizirala, in tudi nimam namena. Bolj se mi dopade če se tip uredi sam...
Tudi sama bi se čudno počutila če bi mi on hotu uštimat frizurco... to je delo mene in kozmetičarke zaenkrat; in pač nekak mi spada k osebni higieni, ki jo raje izvajam sama. Seveda pa sprejemam predloge, kako je njemu všeč, in si uredim tako... In seveda obratno; jaz njemu povem kaj imam raje, da si uredi po mojem okusu.
Tudi sama bi se čudno počutila če bi mi on hotu uštimat frizurco... to je delo mene in kozmetičarke zaenkrat; in pač nekak mi spada k osebni higieni, ki jo raje izvajam sama. Seveda pa sprejemam predloge, kako je njemu všeč, in si uredim tako... In seveda obratno; jaz njemu povem kaj imam raje, da si uredi po mojem okusu.
-
Sweet Princess - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 12. 2007
- Kraj: Ljubljana
Oh definitivno; Sicer se sam redno pedenka, tko da je zmeri zrihtan tut tm spodi, na cajte pa tut jst uzamem stvari u svoje roke in nardim tko k je men ušeč No, sej ne da mi ni ušeč tko k se sam spedena, ampak tut njemu sede da kšnkrat tut jst spedenam...pa še zabavno je
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Uh, ne daj bože ... mesarsko klanje .
Ma sam čist zadost prakse in raj vidm, da sam oprau, kda bi na račun moje "lesene" roke najebal karkol tm spodi .
Lih tko sm zavrnila njegou predlog friziranje moje. Mam preveč občutlivo kožo, da bi tvegala in jo na milost in nemilost prepustila kšni drugi roki.
Ma sam čist zadost prakse in raj vidm, da sam oprau, kda bi na račun moje "lesene" roke najebal karkol tm spodi .
Lih tko sm zavrnila njegou predlog friziranje moje. Mam preveč občutlivo kožo, da bi tvegala in jo na milost in nemilost prepustila kšni drugi roki.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
- CoreySteel
- Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 3. 2008
- Kraj: Slovenija
Zaenkrat še ne bi rad ostal brez svojega tam spodaj, tako da do nadaljnega ne bo nič
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov