Tujci - Španci, Italijani.....
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Men so Italijanke obupne. Preveč zažgane, nakičene, glasne.
Se jih spomnem iz cajtou kampiranja, ko so poselile use tuš kabine, zuni cele vrste, one pa vreščale tm not ena čez drugo, vn prlezle pa šele, ko je kšni mamci dosadilo pou ure naslanjanja na umivalnike ... Bruh.
Se jih spomnem iz cajtou kampiranja, ko so poselile use tuš kabine, zuni cele vrste, one pa vreščale tm not ena čez drugo, vn prlezle pa šele, ko je kšni mamci dosadilo pou ure naslanjanja na umivalnike ... Bruh.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
Ajča - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 6. 2009
Redko katera italijanka je lepa. Postarajo se ful hitr (verjetno, ker so tolk na soncu in tolk govorijo ). Da ne omenjam kak naredijo vsako leto na morju. Avgusta je v wc-jih in tuš kabinah na morju groza! Notri so po celo uro, svinarijo stijo za sabo.. Slabe izkušnje
-
Savannah - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 5. 2009
No, če se z govora o tujkah preselimo na tujce, lahko zase povem, da so mi najbolj hudi recimo Jamajčani, Brazilci (latino pridih, niso pa čisto temnopolti), pa tudi po zadnjem videnju Tunizijci - si nikoli prej ne bi mislila, da zna bit kakšen Arabec hud za pogledat. Pa tudi kakšen temnopolti tam (in drugje) se najdejo hudi, sam ne tisti ala Kenija nigger, ki so tako temni, da se jim skorajda ne vidi obraznih potez. Adijo pamet, bo treba spet kam it!
-
n4stk4 - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 7. 2006
Sem bila dvakrat v roku enega meseca v Španiji, pa mi ni bil niti en tip všeč. Vsi so preveč temni in prav po špansko čudni. Ne bom rekla grdi, ker grdgrd ni nihče. Ah, ampak je bil en, ki nam je bil vsem všeč, kličejo ga Aleman, ker je pač ... nemški. svetla polt, blond. popolno nasprotje vseh španskih pubcev, ki so meni osebno res pretemni. Tipični italijani mi pa tut niso ... so kakšne izjeme, ampak tisti so geji ponavadi.
-
Shpaget - Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 8. 2009
Ponavadi palim na take latino pobe, am am njam Južnoameričani pa to (sam ne glih uni mejhni, haha) čeprou itak se kšne svetlejše izjeme najdejo..ne maram pa unih bledih Švedov, Fincev pa take fore
od žensk pa so (vsaj po mojem mnenju) najlepše Srbkinje pa Bosanke. mam dol par sorodnic in so res cele hude (:
od žensk pa so (vsaj po mojem mnenju) najlepše Srbkinje pa Bosanke. mam dol par sorodnic in so res cele hude (:
-
Savannah - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 5. 2009
Haha, a kar vse Slovenke so po tvojem rdeče in pol nazaj blede? To je tako, kot če bi rekla, da so vsi Janezi (Slovenci, se razume) bledopolti in porjavijo samo po začetni kuhano rdeči barvi, pol se pa začnejo lupit ko pomaranče.
Drugače pa so meni Italijanke zelo lepe, vendar seveda ne vse, večina jih izgleda ko neke ciganke, ki se nakičijo in okitijo z vsem možnim svetlečim nakitom in so glasne, da se jih sliši na kilometer. Kar pa se tiče tipov pa so mi latino tipčki (Brazilci, Jamajčani, tudi kakšni Španci) nekak najbolj.
Drugače pa so meni Italijanke zelo lepe, vendar seveda ne vse, večina jih izgleda ko neke ciganke, ki se nakičijo in okitijo z vsem možnim svetlečim nakitom in so glasne, da se jih sliši na kilometer. Kar pa se tiče tipov pa so mi latino tipčki (Brazilci, Jamajčani, tudi kakšni Španci) nekak najbolj.
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
.....
Zadnjič spremenil delusional, dne 13. Nov. 2009 14:02, skupaj popravljeno 1 krat.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov