Tujci - Španci, Italijani.....
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Mahagonij
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: LJ
Sm kr dost zihr da niso portugalci prav nic vecji.Tysia napisal/-a:Kolikor sem imela stika s Španci mi splošen (hehe, jaz ne posplošujem, kaj?) karakter, kot se je prikazal meni, ni všeč, ker mi deluje preveč vsiljiv. Vizualno so sicer v povprečju kar simpatični, temu primerno pa tudi majhni (Portugalci pa, zanimivo, niti ne).
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
-
p!ka - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Šaurini
Sploh dol južne Italijanke, ki so tmne in majo čist črne lase. Mmmmmm...
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
- Tysia
- Kofetarica
- Na forumu od: 11. 5. 2008
Mahagonij napisal/-a:Sm kr dost zihr da niso portugalci prav nic vecji.
Ja, tudi meni je logično tako - v bistvu so si sosedje (Španija, Portugalska). Ampak, kar sem imela z njimi stik jaz (predvsem Porto, Aveiro - tisti konci), so bili Portugalci v povprečju večji od mene, medtem ko so bili Španci manjši. Tako kot mi - smo sosedje z Italijani, pa se v splošnem kar razlikujemo od njih (je pa res, da imamo mi bolj vpliv slovanov, oni pa romanov).
Lahko pa sem imela samo tako srečo, da sem naletela ravno na take primerke, da sem lahko ven izpeljala neko posplošitev, ki ni "točna". Bom rekla: to je moja subjektivna posplošitev, hehe.
- tancica2
- Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 4. 2008
- Kraj: ljubljana
sm pisala pred tremi mesecema o sestri in njenem špancu. torej, ona je šla še enkrat tja, potem je prišel on čez 3 tedne in zdej spet pride on sm v času poletnih počitnic. na vezi sta pa vsak dan, skype, FB, telefon,...res malo noro vse skupaj ampak oba sta očitno precej trmasta. furata long-distance vezo. in ja sestra je stara 24 in on 27.
kot sem bila na začetku skeptična se mi zdej vse skupaj zdi prav kjut! tako da bom poročala kako se bo vse skupaj odvijalo, če vas zanima
kot sem bila na začetku skeptična se mi zdej vse skupaj zdi prav kjut! tako da bom poročala kako se bo vse skupaj odvijalo, če vas zanima
- fun
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 15. 8. 2005
p!ka napisal/-a:Sploh dol južne Italijanke, ki so tmne in majo čist črne lase. Mmmmmm...
jaz pa večino italjank ki jih poznam, so male, okrogle, z okroklimi obrazi in velkimi ritami+kratkimi nogami ... Pa pri 25ih zgledajo stare 30+..
(ampak to je samo moje opažanje... mogoče sem ravno na tako skupinico naletela...)
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov