Tujci - Španci, Italijani.....
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 171 prispevkov
• Stran 11 od 12
•
Prejšnja
1 ... 8, 9, 10, 11, 12
Naslednja
-
nanamiša - Cosmofrik
- Na forumu od: 28. 12. 2009
- Kraj: ljubljana
ravno v tem je bla tukaj fora, da niso vsi isti drek.
ja napišeš lahko, da si spoznala 3 italjane in so ti bili totalno ogabni, niso se znali obnašati, niso znali govoriti tujih jezikov, vase zagledani..To kar si naprimer doživela ob nekaterih italijanih.
Ne potrebuješ pisati nasplošno kakšni so italijani, ker vsi verjetno niso takšni.
Temu je tudi namenjena tema, če sem prav razumela.
ja napišeš lahko, da si spoznala 3 italjane in so ti bili totalno ogabni, niso se znali obnašati, niso znali govoriti tujih jezikov, vase zagledani..To kar si naprimer doživela ob nekaterih italijanih.
Ne potrebuješ pisati nasplošno kakšni so italijani, ker vsi verjetno niso takšni.
Temu je tudi namenjena tema, če sem prav razumela.
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte.
- vrtavka
- Sramežljivka
- Na forumu od: 31. 10. 2010
to je pa res samoumevno, da je tako mnenje posplošeno, da odraža,ponavljam, vtis, ki ti ga da večina in da ne velja za čisto vsakega posameznika. Gajba jabolk je gnila, tudi če je not 5 zdravih jabolk. :p pa da ne bo kakšna, ki ma lih menstruacijo, začela težit, da pravim, da so italijani vsi gnili, lol.
Tako nyree kot jaz sva govorile za večino in ne za tistega fajn giovannija, ki ste ga ve spoznale.
Tako nyree kot jaz sva govorile za večino in ne za tistega fajn giovannija, ki ste ga ve spoznale.
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
Bog je rekel, spanija bo cudovita..soncno bo 368 dni na leto, spanske zenske bodo cudovite in strastne..a kaznoval bom spanske zenske z najbolj nesposobnimi moskimi na svetu..nazalost so italijani ze zasedeni, zatorej...spanci.
Resno...wtf...ceprav je to ljubosumnost ki govori iz mene, ker sem jim fovs spanke, ki so res vau, ne vau, ampak VAU
Resno...wtf...ceprav je to ljubosumnost ki govori iz mene, ker sem jim fovs spanke, ki so res vau, ne vau, ampak VAU
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 13:47, skupaj popravljeno 1 krat.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Meni tudi španke (tudi portugalke) niso lepe. Medtem ko sem bila očarana nad lepoto punc v Latviji in Litvi. Res lepe ženske!
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
agree. bolj nikakvih žensk, kot v barceloni....pa še/že dolgo ne. vse so vampaste, kosmate in majo take meni nevšečne velike glave z izrazitimi potezami.
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
Trenutno vse izgleda odlicno. Ampak vsec mi je njihova energija,kot po videzu jih recimo svedinje ruknejo,ampak s katero bi bil recimo raje skupaj. Spanko seveda, vse se gre o neki energiji, in spanke jo imajo.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
Sem bla v Barceloni, ampak žensk si pa res nisem ogledovala.
Je pa težko spregledati Srbkinje v Beogradu.
Je pa težko spregledati Srbkinje v Beogradu.
Prvi neprebran prispevek • 171 prispevkov
• Stran 11 od 12
•
Prejšnja
1 ... 8, 9, 10, 11, 12
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov