Tipi - pozerji
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Džeki
- Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 2. 2010
claire napisal/-a:^^ in si (namerno) zgrešil celo bistvo posta od Nesanice. in to ne prvič.
napisala je BOLJ potruditi, nikakor pa ne, da bi se moral klečeplaziti za njo tudi če ga ona vztrajno ignorira (kot si si ti lepo po svoje interpretiral, da spet lahko izpade da si đek in ti se za žensko že ne boš trudil niti malo ). oh come on. nakladaš.
Če kdo naklada si to ti.
Sem lepo napisal, da se mi za žensko ni bilo nikoli težko potruditi, a pričakoval sem, da se bo tudi ona zame. Če tega povratnega truda nisem zaznal, sem s ena tej točki nehal truditi.
Ti in Nesanica pač izhajata iz štartne pozicije, da je vsaka ženska tako ful posebna, da se je zanjo treba ful potruditi. Jaz izhajam iz štartne pozicije, da moški nismo nič slabši od žensk. In res ne vem, zakaj bi se bilo treba ful truditi za neko žensko, ki jo prvič v lajfu vidiš, ona pa ne kaže posebnega interesa.
Nesanica napisal/-a: Pač všeč mi je če čutim da ga res zanimam
Dobivaš se z vezanimi tipi in misliš, da jih res zanima še kaj drugega, kto seks. To je pa že nekoliko smešno.
Sicer je pa cela tema LOL; ženske se čudite kot cigan belemu kruhu, zakaj se pozerjem iz diskotek ne da ful trudit za vas in jim je vseeno, ali ga namočijo v Nino ali Tončko.
-
barbie_girl_85 - Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 1. 2010
Dejstvo je, da vidimo to, kar hočemo videti. Nesanica ima željo po "biti posebna", biti "the one", biti "žena" (ker konec koncev, to je lahko samo ena). In to išče pri tipih - to tudi vidi/najde. Kok so pa ti občutki resnični, je pa druga pesem. In ironično, ponavadi naleti na take, ki z njo delijo samo določene aspekte življenja, lovi "prvo mesto", a ga ne more ujeti...
Govorimo o spoznavanju. Res verjamete, da tipo, ko vas prvič vidi, v vas vidi svojo sanjsko žensko? Tisto "the one"? Posebno? Ha ha ha. Sem posebna, ampak mi je tud jasno, da to mojo "posebnost" lahko opazi in ceni nekdo, ki me pozna, ne pa vsak drug moški, ki ga srečam.
In s tem, da me "lovi", vsekakor ne izraža tega, da sem posebna, ampak da je lovec in ga to zabava. tako kot lovi mene, bo še tisoč ostalih "posebnih" v mestu. Občutek vara
In to, koliko smo zahtevne, ne pokažemo s tem, koliko časa "zajebavamo" lovca, ampak s tem, kaj pričakujemo in zahtevamo od človeka, preden ga "spustimo" v svoje življenje. Ali se zadovoljimo z obiski 2x tedensko in eno večerjico ob sobotah, ali pa nam mora pokazati družinsko drevo, dedne bolezni, kuharsko znanje, občutek za romantiko, 7 stopnjo izobrazbe, občutek za modo, skupne cilje, možnost za skupno rast in razvoj, dopolnjevanje v hobijih in željah...
Se pa strinjam z Đekijem, dapameten moški ne bo čakal, da se gospodična odloči. Pameten moški išče pametno žensko, pametne pa vedo, kaj hočejo.
Govorimo o spoznavanju. Res verjamete, da tipo, ko vas prvič vidi, v vas vidi svojo sanjsko žensko? Tisto "the one"? Posebno? Ha ha ha. Sem posebna, ampak mi je tud jasno, da to mojo "posebnost" lahko opazi in ceni nekdo, ki me pozna, ne pa vsak drug moški, ki ga srečam.
In s tem, da me "lovi", vsekakor ne izraža tega, da sem posebna, ampak da je lovec in ga to zabava. tako kot lovi mene, bo še tisoč ostalih "posebnih" v mestu. Občutek vara
In to, koliko smo zahtevne, ne pokažemo s tem, koliko časa "zajebavamo" lovca, ampak s tem, kaj pričakujemo in zahtevamo od človeka, preden ga "spustimo" v svoje življenje. Ali se zadovoljimo z obiski 2x tedensko in eno večerjico ob sobotah, ali pa nam mora pokazati družinsko drevo, dedne bolezni, kuharsko znanje, občutek za romantiko, 7 stopnjo izobrazbe, občutek za modo, skupne cilje, možnost za skupno rast in razvoj, dopolnjevanje v hobijih in željah...
Se pa strinjam z Đekijem, dapameten moški ne bo čakal, da se gospodična odloči. Pameten moški išče pametno žensko, pametne pa vedo, kaj hočejo.
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
-
edc - Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 9. 2011
barbie_girl_85 napisal/-a:In s tem, da me "lovi", vsekakor ne izraža tega, da sem posebna, ampak da je lovec in ga to zabava. tako kot lovi mene, bo še tisoč ostalih "posebnih" v mestu. Občutek vara
Malo pa si posebna, ker če te lovi potem si mu padla v oko in si te želi ter mu ne pomeniš samo priložnost za lov in nekaj sexa, razen v primeru ko se govori o pozerjih in ženskarjih za katere velja točno kar si rekla.
Smešno je, za kakšnimi nekateri skačejo in so pripravljeni pohoditi svoja stališča samo da dobijo neko potrditev (v tem primeru babe skačejo za nekimi pozerji ali pa tipčki norijo za tistimi fasadnimi spakami).
Neka navidezna želja o neki zdivjanosti, ki nam jo je naslikala sodobna družba. Ženske naj bi si želele mišičastega žrebca ki jo bo napolnil do zadnjega kotička in se mu bo vsa srečna razdajala medtem ko jo bo on nosil na ramenih po peščeni plaži ob sončnem zahodu,....
Moški ideal ženske pa je vestna kuharica in služkinja s telesom dvajsetletnice v popolnih proporcih in totalna ubogljivost, brez da bi on s prstom mrgnil za nekaj. Skratka bruh, bruh in še enkrat bruh. Zaradi takih jajc imamo danes toliko depresij in nerazčiščenih pojmov/odnosov ter živimo mimo en drugega.
Sanjarimo o nekih nedosegljivih idealih, ki so samo umetne želje (to je daleč najbolj zanimivo pri vsem skupaj, da te potrebe dejansko niso resnične) in se za tem ženemo medtem ko realne stvari hitijo mimo nas brez opozorila in ko se zavemo je velikokrat prepozno.
Skratka kdor hoče lazit za pozerji in pleharji naj se kar zastruplja s tem, enkrat bo štrika zmanjkalo in takrat bo jok in stok. Jaz jih vidim kot revne na duši in se ne obremenjujem z njimi, je pa žalostno gledat kako je iz dneva v dan več tega.
-
barbie_girl_85 - Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 1. 2010
Malo pa si posebna, ker če te lovi potem si mu padla v oko in si te želi ter mu ne pomeniš samo priložnost za lov in nekaj sexa, razen v primeru ko se govori o pozerjih in ženskarjih za katere velja točno kar si rekla.
...glede na to, da je tema o pozerjih...
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
-
Nesanica - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2008
- Kraj: Ljubljana
Ok zdej pa resno... jz ne lovim prvega mesta,ampak ne maram biti sama - ne samska. Ker pač nisem še našla tipa s katerim bi se želela poročiti in ustaliti sem trenutno z osebo ki je največji pribižek temu - torej trenutno nekaj najboljšega kar imam. In ko sem reka da hoče več kot f... nisem mislia resne zveze, pač pa hoče mene celo - torej prijateljstvo, nasvete in ja seks. Hvala bogu ker ga tudi jaz hočem. Ko bom našla nekoga ki me bo pritegnil do te mere da si bom zaželela več, pa bom pač končala to razmerje - ne prijateljstva, ker o njemu lahko govorim samo v presežih in je res super oseba.
Nikoli in nidar pa ne bo končala s tipom samo za to da ne bom več samska in pustila da mi me parkrat napumpa da se bom čez nekaj let tepla po glavi zakaj sem to dovolila. Mi pač prvi ki pride mimo ne ustreza.
In ja razumem kaj hoče Claire povedati in se strinjam z njo. Ne more ti biti vsaka dovolj dobra da si pripravljen biti z njo ali še huje da v vsaki ženski vidiš mamo svojih otrok... seriously? Ampak dejansko določeni tipi delujejo po principu ni važno kaj je samo da je.
Nikoli in nidar pa ne bo končala s tipom samo za to da ne bom več samska in pustila da mi me parkrat napumpa da se bom čez nekaj let tepla po glavi zakaj sem to dovolila. Mi pač prvi ki pride mimo ne ustreza.
In ja razumem kaj hoče Claire povedati in se strinjam z njo. Ne more ti biti vsaka dovolj dobra da si pripravljen biti z njo ali še huje da v vsaki ženski vidiš mamo svojih otrok... seriously? Ampak dejansko določeni tipi delujejo po principu ni važno kaj je samo da je.
-
Akvamarin - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 9. 2010
Jaz sem opazila, da tipe tlele na forumu, ponavadi se zbunijo, ko zenske omenimo, da se moski treba vec potrudit za zensko...pac to dojamejo kot neko ponizevanje! zakaj le ze ponizevanje? S takim obnasanjem, vam bodo tujci pokradle vse zenske!
V moji drzavi, tipi nocejo da jih zenska peca, pac oni so tisti ki hocejo lovit!
Nic cudnega, da nisem se mogla razumet s tipi tlele!
V moji drzavi, tipi nocejo da jih zenska peca, pac oni so tisti ki hocejo lovit!
Nic cudnega, da nisem se mogla razumet s tipi tlele!
-
haylee - Kofetarica
- Na forumu od: 8. 9. 2009
^^ Jst tut tko mislm. Starokopitno, vem. Tip se more mal potrudt za punco, ne pa da ženska piše sms za smsom, kilometrske inboxe pa fehta njegove kolege nej ji zrihtajo date z njim. Jst mislm, da te v tem primeru tip težko vid drugače, kot punco, ki jo bo poklicu v petk ponoč...če mu bo glih dolgčas, pa se ne bo meu kam dat
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
^^Ampak tole je pa precejšna razlika, tip da se malo potrudi, punce pa potem z nekimi kilometrskimi smsi, se ti ne zdi? Tudi punca se lahko malo potrudi in tudi tipi, ki non stop nabijajo, smsajo, klikajo na gtalku in dihajo za ovratnik izpadejo obupani in obupni.
Zakaj je treba it v take skrajnosti? Tudi to, da če ne delaš nedostopne in se ne igraš nekih igric, da se mora tip trudit, ne pomeni da potem letiš pa s kr prvim, ki pride mimo, ga prkleneš nase oz. te on nate in potem si bejbi mešin, čez par let se pa zarad tega tovčeš po betici. Izbirčnost =/= nedostopnost.
Zakaj je treba it v take skrajnosti? Tudi to, da če ne delaš nedostopne in se ne igraš nekih igric, da se mora tip trudit, ne pomeni da potem letiš pa s kr prvim, ki pride mimo, ga prkleneš nase oz. te on nate in potem si bejbi mešin, čez par let se pa zarad tega tovčeš po betici. Izbirčnost =/= nedostopnost.
-
haylee - Kofetarica
- Na forumu od: 8. 9. 2009
^^ Se strinjam. Ampak se mi zdi še vedno bl desperate, če gre v skrajnost ženska, kot tip. Vrjetno predvsem zard tega, ker na žalost v tem primeru ženska izpade lahka. Dvojna merila, jbg (Predpostavljam, da ne govorimo o neki zaljubljenosti, ampak o prvem pristopu).
Zadnjič spremenil haylee, dne 14. Sep. 2011 22:23, skupaj popravljeno 1 krat.
- Fantin
- Debatorica
- Na forumu od: 7. 11. 2007
Če dodam še svoje mnenje glede te opevane nedostopnosti; ko meni neka punca po tretjem povabilu reče, da nima časa, da ima nekaj za delat, to, ono, tretje, od tu naprej se z njo ne ukvarjam več. Je ni ženske na tem planetu ki bi bila vredna, da tip klečeplazi za njo.
- Džeki
- Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 2. 2010
Akvamarin napisal/-a:Jaz sem opazila, da tipe tlele na forumu, ponavadi se zbunijo, ko zenske omenimo, da se moski treba vec potrudit za zensko...pac to dojamejo kot neko ponizevanje! zakaj le ze ponizevanje?
Zato, ker dejansko tudi je.
Med "malo bolj se potruditi" in biti "vsiljiv in obupan" je včasih tanka meja.
Tega ne boš razumela, ker si ženska, ampak kot tip bistveno lažje dobiš dobro žensko, če greš na easy in jim daš vedeti, da ti niso nujne, da ne rabiš ravno nje..
Nesanica napisal/-a:In ja razumem kaj hoče Claire povedati in se strinjam z njo. Ne more ti biti vsaka dovolj dobra da si pripravljen biti z njo ali še huje da v vsaki ženski vidiš mamo svojih otrok... seriously? Ampak dejansko določeni tipi delujejo po principu ni važno kaj je samo da je.
In kdo je sploh kaj takega trdil, samo ti, pa claire.
Glej, jaz vem, da ti misliš, da si ful posebna, ampak nisi. Takih, kot si ti, je v bistvu polna Ljubljana. Ja, ozri se okoli sebe, se ti slučajno zdi, da si edina lepa ženska v Ljubljani?
Zakaj torej ta refleks "če se tipu ne ljubi v štartu ful ukvarjat z mano, je za njega vsaka dovolj dobra"? A vse druge, razen tebe, so kr "vsaka", ker si ti nad vsemi, ali kaj?
Pa kaj res misliš, da kje obstaja vsaj približno normalen tip, ki te bo samo videl in si bo rekel "uh, to je bodoča mama mojih otrok"?
Naj ti povem, da ne obstaja. Prvo morš človeka spoznat. In ne smeš tipom zamerit, če ob prvem stiku s tabo ocenijo, da nisi dovolj zainteresirana in gredo k kakšni drugi.
"Kakšna druga" ni nujno "vsaka", kot sta uspeli izpeljati ti in claire, ki sta očitno tako spešl, da je vsaka druga proti vama "krneki".
Zadnjič spremenil Džeki, dne 15. Sep. 2011 7:11, skupaj popravljeno 2 krat.
- Mahagonij
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: LJ
Ah ja... lahko tok cajta razlagas, da bos moder v faco. Ni vazno... one majo tako filozofijo zato, ker si jo lahko privoscijo potem si pa neke razloge izmislijo kako je to tradicija gor in dol. Zenske so v trenutni druzbi na pedestalu in se jih razvaja na polno, valda ne bodo temu nasprotovale (se celo pritozujejo se kako jim je bad v lajfu lol) in se seveda temu primerno obnasajo, zraven si pa naredijo miljon racionalizacij zakaj je normalno, da je tako.
Sploh smesno je kako ne razume zakaj bi bilo to ponizevanje, sploh ker je na tocno tem forumu ene par postov raznih zensk kako one ne bodo hodile do tipov, ker se jim to zdi ponizujoce. Valda v tej temi pa tega magicno ne razumejo, ker gre za moske in ker majo one 0 empatije.
In to je cel problem vseh teh debat. 0 empatije in se tudi ne potrudijo ne.
Sploh smesno je kako ne razume zakaj bi bilo to ponizevanje, sploh ker je na tocno tem forumu ene par postov raznih zensk kako one ne bodo hodile do tipov, ker se jim to zdi ponizujoce. Valda v tej temi pa tega magicno ne razumejo, ker gre za moske in ker majo one 0 empatije.
In to je cel problem vseh teh debat. 0 empatije in se tudi ne potrudijo ne.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov