Tipi - pozerji
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
slovenc79 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 7. 2011
- Kraj: Ljubljana
delusional napisal/-a:tako kot tipi, ki o neki ful hudi ženski raje govorijo kake kurba je, in kako je ne bi niti s palčko taknili in da je itak gnjusno, da je že s tolikimi bla in da to ni noben izziv, da jo itak lahko vsak dobi, v resnici pa so to tipi, ki pri taki ženski nimajo šans.
se pravi, taka ženska JE kurba, če ima že tako visoke standarde...
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
Akvamarin napisal/-a:
Osebno imam moske prijatelje, ki so taki hudi frajerji in se jim mecejo zenske v nedogled. Ta prvi, se je zatreskal v zensko, ki je bila vezana in ki mu je pravila, da ne more koncat zvezo s fantom.
Ta drugi frajer se je zatreskal v zensko, ki mu je pravila, da noce imet nicesar z njim.
ja, to pa se strinjam, da morem bit najprej zasedena z enim, ki mi sploh ni, da se bi pol en jebač zapalil name. oz. imet vsaj 3 naenkrat in s tem nobenemu delovat, kot da ga hočem ujet in seveda, potem bi vsi 3 mi non-stop pisarili.
slovenc79 napisal/-a:
se pravi, taka ženska JE kurba, če ima že tako visoke standarde...
WTF
- Džeki
- Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 2. 2010
Akvamarin napisal/-a:
Clovekova narava je taksna, da vsi hocejo neki izziv in hocejo ostvariti neki tezji cilj. Nobeden se ne ukvarja s lahko dosegljivimi cilji.
Vedno znova me presenetite ljudje, ki trdite, da ste v srečni zvezi, a obenem širite teorije, da je iskanje partnerja "izziv in izpolnjevanje težjega cilja".
Iskanje partnerja je iskanje nekoga, s komer ti bo fino. Lažji cilji, težji cilji, nedosegljivost..pa so igrice za mularijo.
-
slovenc79 - Cosmopsiho
Džeki napisal/-a:Akvamarin napisal/-a:
Clovekova narava je taksna, da vsi hocejo neki izziv in hocejo ostvariti neki tezji cilj. Nobeden se ne ukvarja s lahko dosegljivimi cilji.
Vedno znova me presenetite ljudje, ki trdite, da ste v srečni zvezi, a obenem širite teorije, da je iskanje partnerja "izziv in izpolnjevanje težjega cilja".
Iskanje partnerja je iskanje nekoga, s komer ti bo fino. Lažji cilji, težji cilji, nedosegljivost..pa so igrice za mularijo.
se strinjam Džeki
ženske so čustvene, moški pa prasci, kajne? danes je ravno obratno...
-
Nesanica - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2008
delusional napisal/-a:seveda da je dosežek. če ne se ne bi hvalila, da si sexala s tipom, s katerim je hotelo sexat pol slovenskih najstnic.
kaj pa je dosežek Nesanica?
Dosežek je da najdeš tipa ki je hud in noro zaljubljen vate in da si TUDI TI nora nanj in da furata odlično zvezo. To je dosežek, ampak je potrebno tudi ogromno prilagajanja.
To da pa poseksaš enga potrebnega tipa za šankom pa ni niti blizu dosežku. Pa nisem napisalaker se hvalim, ampak ker v tem ne vidim big deala - ti delaš iz tega big deal.
Kar se tiče pa ostalih vprašanj, pa je to najina stvar o kateri ne mislim več razpredati na forumu. Se mi pa ne zdi nič slabega če mu povem kaj pričakujem. Odločitev je na koncu njegova.
-
Akvamarin - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 9. 2010
Džeki napisal/-a:Vedno znova me presenetite ljudje, ki trdite, da ste v srečni zvezi, a obenem širite teorije, da je iskanje partnerja "izziv in izpolnjevanje težjega cilja".
iskanje parnerja in vzdrzevanje enega odnosa nikakor ni isti cilj kot premakniti kaksno goro je pa podoben cilj kot se peljati na kaksno goro.
Vsaka oseba ima svoj vrh. Da lahko gledas iz vrha gore moras dati veliko cez. Prvo se sprehajas, opazujes goro, raziskujes terena itn. itn. Eni tereni so ful enostavni drugi bolj komplicirani. Eni imajo lepso naravo, drugi manj, kaj ces.
Ce je vrh prenizek in enostaven za alpinista mogoce bo glih prav za navadnega sprehajalca. Alpinist bo hotel drugo goro, sprehajalec pa se bo ustalil in si naredil sotor. Oba pa se bosta pocutila fino, ko prideta na destinacijo, ki jih ispolnuje.
-
slovenc79 - Cosmopsiho
Akvamarin napisal/-a:Džeki napisal/-a:Vedno znova me presenetite ljudje, ki trdite, da ste v srečni zvezi, a obenem širite teorije, da je iskanje partnerja "izziv in izpolnjevanje težjega cilja".
iskanje parnerja in vzdrzevanje enega odnosa nikakor ni isti cilj kot premakniti kaksno goro je pa podoben cilj kot se peljati na kaksno goro.
Vsaka oseba ima svoj vrh. Da lahko gledas iz vrha gore moras dati veliko cez. Prvo se sprehajas, opazujes goro, raziskujes terena itn. itn. Eni tereni so ful enostavni drugi bolj komplicirani. Eni imajo lepso naravo, drugi manj, kaj ces.
Ce je vrh prenizek in enostaven za alpinista mogoce bo glih prav za navadnega sprehajalca. Alpinist bo hotel drugo goro, sprehajalec pa se bo ustalil in si naredil sotor. Oba pa se bosta pocutila fino, ko prideta na destinacijo, ki jih ispolnuje.
jah, kaj pa ko bo 30 let stara ji bo pa zadišala resna zveza in bo kar dobila enga tipa s katerim se bo ustalila?
naj ji bo izziv potem pri 40ih iskati jebača. sam da se ne bo kaj pritoževala ko je nihče niti povohal ne bo.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 14:11, skupaj popravljeno 1 krat.
- Džeki
- Cosmofrik
Akvamarin, nikoli nisem resno jemal ženske, pred katero sem se moral pretvarjati in igrati skrivnostneža, da sem se ji lahko približal.
Če je ženska glumila, sem glumil tudi sam, če se mi je ravno dalo, vedel pa sem, zakaj glumim in kaj je cilj-seks.
Ne znam si predstavljati, da bi bil v resni zvezi z žensko, ki bi me cenila zato, ker me je težko dobila, ker sem bil težje dostopen, ali kaj podobnega. Sej ne rečem, verjetno kakšna razmerja na tej bazi uspešno funkcionirajo, če sta pač oba bolj glumca.
Če je ženska glumila, sem glumil tudi sam, če se mi je ravno dalo, vedel pa sem, zakaj glumim in kaj je cilj-seks.
Ne znam si predstavljati, da bi bil v resni zvezi z žensko, ki bi me cenila zato, ker me je težko dobila, ker sem bil težje dostopen, ali kaj podobnega. Sej ne rečem, verjetno kakšna razmerja na tej bazi uspešno funkcionirajo, če sta pač oba bolj glumca.
-
Nesanica - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2008
hmm meni je moj prijatelj s katerim sva nekaj let nazaj imela malce dajšo aferco, da me je cenil ravno zato ker ne samo da sva lahko imela dolge pogovore in mi je lahko vse zaupal, pač pa tudi zato ker se je na začetku moral potruditi. Ker ko sva bila v akciji in oba čist horny sem mu rela ne in ga ustavila, čeprav sem si seksa ful želela. Ampak ga pač nisem še dovolj poznala takrat.
Dodal je še da sem mu s tem dala vedet da ne spim z vsakim in da mu je bilo ravno to ful všeč.
Dodal je še da sem mu s tem dala vedet da ne spim z vsakim in da mu je bilo ravno to ful všeč.
- Džeki
- Cosmofrik
Kako smo si različni, meni je recimo ta logika čist mimo. Kao, za žensko se je treba ful potrudit, da vidiš, da ona ne da vsakemu. In da boš tako žensko pol bolj cenil.
Vem pa, da marsikateri tip tako razmišlja. Mogoče celo večina.
No, moja logika gre takole: ženska, ki ve, kaj hoče, si, ko to sreča, tudi vzame. In to, če je hitro dala enemu tipu, ne pomeni, da hitro da vsakemu.
Ampak smo že zajadrali, verjetno. Tema so pozerji.
Vem pa, da marsikateri tip tako razmišlja. Mogoče celo večina.
No, moja logika gre takole: ženska, ki ve, kaj hoče, si, ko to sreča, tudi vzame. In to, če je hitro dala enemu tipu, ne pomeni, da hitro da vsakemu.
Ampak smo že zajadrali, verjetno. Tema so pozerji.
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
ja, večina jih razmišlja tako, ker je večina zakompleksanih.
hočejo se počutit vsaj malo vredni, ko sexajo z žensko, ki po njihovi logiki ne da vsakemu. če bi bili samozavestni ne bi tako razmišljali in ne bi potrebovali takih potrditev. če mislijo, da ženska ne da vsakemu, tudi pomeni, da jih ni videla veliko in ga ima z manj tipi (tiči) za primerjat. mogoče se mu tudi taka ženska zdi bolj varna, da ga ne bo že drug dan zamenjala z drugim ali jih imela več, saj se ne tako spontano prepušča strastem.
hočejo se počutit vsaj malo vredni, ko sexajo z žensko, ki po njihovi logiki ne da vsakemu. če bi bili samozavestni ne bi tako razmišljali in ne bi potrebovali takih potrditev. če mislijo, da ženska ne da vsakemu, tudi pomeni, da jih ni videla veliko in ga ima z manj tipi (tiči) za primerjat. mogoče se mu tudi taka ženska zdi bolj varna, da ga ne bo že drug dan zamenjala z drugim ali jih imela več, saj se ne tako spontano prepušča strastem.
- maniac
- Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 9. 2006
Se strinjam z Džekijem. Itak nobena ne da vsakemu, tako da se mi zdi totalno smešno, ko kdo to omenja kot neko izjemno lastnost žensk, za katere se je treba kao trudit.
Sicer pa nimam izkušenj s pozerji, ker mi ni do tekmovanj s hordami žensk, ki brenčijo okrog njih.
Sicer pa nimam izkušenj s pozerji, ker mi ni do tekmovanj s hordami žensk, ki brenčijo okrog njih.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov