Tipi - pozerji
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 179 prispevkov
• Stran 3 od 12
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12
Naslednja
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
ah no, hočem bit pač kot una, k ji jo je tip trikrat polizal, ona pa njemu nč.
evo to je prelisičenje.
evo to je prelisičenje.
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
delusional napisal/-a:se ne ukvarjam ravno s tem kako izpadem. očitno ti se. naredim tisto, kar mi paše. če hočem s tem tipom bit za eno noč, bom. me ne zanima koliko žensk je bilo pred mano in s katero bo drug vikend.
zanima me, kako bi ti izpadla carsko? da kao nikoli ne greš s takim jebačem? zakaj ne greš? ker imaš premalo samozavesti? ker imaš predsodke v glavi, kaj si bodo drugi mislili in kako umazano se boš ti počutla?
torej hočeš reči, da je takim jebačem se bolje izogibati, ker ti lahko samo škodijo? in pri takih tipih lahko vedno samo izgubiš? za tako nevarne jih imaš?
V naslednjem postu si sama napisala, da je bil seks beden. To ni presenetljivo. Kaj več od takšnega tipa logično ne moreš pričakovat. Torej je edini razlog, ki mi še pade na pamet, zakaj bi sploh bila z njim, nekakšno osebno zadoščenje, ki ga pa jaz osebno tudi pri najboljši volji ne vidim, ker pač, vsaka je lahko z njim, stvar ni ravno nek blazen uspeh.
Točno to hočem povedat, takšnim jebačem se je bolje izogibat, ker nimaš čisto nič od tega, če greš z njim. Tako jaz mislim, zato pač ne grem. Zato me pa zanima, kaj bi ti tu sploh rada iztržila.
- my_self
- Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 6. 2008
- Kraj: Daleč...
^^ Jz pa mislim, da je to posploševanje. Mogoče je samo ona naletela na kombinacijo jebač, ki ne seksa dobro. Eni znajo zadovoljit žensko oz. vsakemu drugo paše ali ustreza. To pa da nimaš čisto nič tud ne drži (razen če si tega ne želiš - v tem primeru se pa verjetno sploh ne spustiš v karkoli s tipom).
Če se ti tip dopade in si zaželiš seksa/ons, zakaj pa ne? Ker je jebač? Ker to ni uspeh? Oprosti, ampak nasploh za žensko ni uspeh ons (vsaj ne tak kot pri tipih), ker dovolj je, da greš na pravi kraj, pa lahko dobi vsaka ženska za seksat.
Če se ti tip dopade in si zaželiš seksa/ons, zakaj pa ne? Ker je jebač? Ker to ni uspeh? Oprosti, ampak nasploh za žensko ni uspeh ons (vsaj ne tak kot pri tipih), ker dovolj je, da greš na pravi kraj, pa lahko dobi vsaka ženska za seksat.
-
jullia_ - Cosmopsiho
No, jaz zase vem, da se ne bi nikoli šla ONS s temi tipi. Predvsem zato, ker jih preveč poznam in vem, kakšen odnos imajo oni sami do teh žensk, ki jih dol dajejo in se na tak nivo enostavno ne mislim spuščat, da bi se dol dala s človekom, ki me že tam na licu mesta smatra za potrošno robo. Pa na splošno nisem čistun, kar se seksa in ONSjev tiče, ampak če bi šla s takšnim tipom, bi pa naslednje jutro res bil walk of shame domov.
In če si prebrala celo temo, si lahko videla, da nisem jaz tista, ki hoče "zafrknit tipa in ga premagat", tako da meni ni treba razlagat, da za žensko ni noben uspeh, da seksa.
In če si prebrala celo temo, si lahko videla, da nisem jaz tista, ki hoče "zafrknit tipa in ga premagat", tako da meni ni treba razlagat, da za žensko ni noben uspeh, da seksa.
- sončnica
- Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 2. 2007
delusional napisal/-a:ah no, hočem bit pač kot una, k ji jo je tip trikrat polizal, ona pa njemu nč.
evo to je prelisičenje.
Sej meni se je to enkrat "zgodilo" , pa si nisem to štela kot nek poseben dosežek. Pa je šlo za hudega jebača .
Še dobro, da imamo različne poglede o dosežkih pr tipih/sexu.
-
slovenc79 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 7. 2011
- Kraj: Ljubljana
Jebač ne bo prišel do tebe ker mu dol visi zate. Ker je dovolj takih ki jih tako privlačijo da same pristopijo do njega.
v postelji so taki kot povsod drugje - egoisti, če si slučajno zadovoljna moraš povedat kolegicam, kako da zna.
v postelji so taki kot povsod drugje - egoisti, če si slučajno zadovoljna moraš povedat kolegicam, kako da zna.
-
delusional - Cosmopsiho
jaz mislim, da tiste ki govorite, kako ni noben uspeh dobit takega tipa in kako za to potrebuješ samo dobre cunje in make-up in kako bi tak tip itak pofukal vsako, se mi zdi da se s tem samo tolažite, v resnici pa nikoli niste s takim jebačem sexale, ker ga nikoli niste mogle ali poskušale dobit.
tako kot tipi, ki o neki ful hudi ženski raje govorijo kake kurba je, in kako je ne bi niti s palčko taknili in da je itak gnjusno, da je že s tolikimi bla in da to ni noben izziv, da jo itak lahko vsak dobi, v resnici pa so to tipi, ki pri taki ženski nimajo šans.
tako kot tipi, ki o neki ful hudi ženski raje govorijo kake kurba je, in kako je ne bi niti s palčko taknili in da je itak gnjusno, da je že s tolikimi bla in da to ni noben izziv, da jo itak lahko vsak dobi, v resnici pa so to tipi, ki pri taki ženski nimajo šans.
-
jullia_ - Cosmopsiho
Res je, nisem niti poskušala. Itak sem že od 18ega leta praktično neprekinjeno zasedena, ni bilo niti časa za take eksperimente. Se ne sekiram pretirano, ker vidim dovolj takšnih zgodb, da vem, da je vedno bedno in ponavadi sledi še totalna štala, ker ženska postane čisto obsedena. Nekako tako kot ti, ki se še vedno ukvarjaš z njim in ga poskušaš zafrknit. On te je pa vmes že 3x pozabil.
Btw, kako si pa ti dobila tega tipa? Pač si se uštimala, šla do njega in bum. Zakaj misliš, da kakšni drugi ženski to ne bi uspelo?
Btw, kako si pa ti dobila tega tipa? Pač si se uštimala, šla do njega in bum. Zakaj misliš, da kakšni drugi ženski to ne bi uspelo?
-
delusional - Cosmopsiho
Ker nima samozavesti da bi dejansko šla. Ker se počuti preveč grdo. potem pa samo govori, kako je itak brezveze in totalno nesmiselno se sploh s tem ubadat.
ja, ženske postanejo obsedene. tudi tipi če si opazila so najbolj obsedeni s tistimi, ki jih ne morejo dobit. izziv pač.
ne, danes grem k enemu drugemu. bom pa tega ki ga omenjam tle še srečala in ja, nekako še nisem opavila z njim. ko bom, grem spet na naslednji izziv.
ja, ženske postanejo obsedene. tudi tipi če si opazila so najbolj obsedeni s tistimi, ki jih ne morejo dobit. izziv pač.
ne, danes grem k enemu drugemu. bom pa tega ki ga omenjam tle še srečala in ja, nekako še nisem opavila z njim. ko bom, grem spet na naslednji izziv.
-
Harlow - Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 8. 2011
Se strinjam z Delu, da pri takih tipih niso dovolj samo petke in makeup. Saj petke in makeup majo vse v Topu, pa dvomim da bi te jebači bili z vsako.
Jaz sem bila s tremi jebači. En je mel majhnega, druga dva sta pa kar solidno seksala. Ampak solidno. Glede na videz in mojo predstavo kako bo, sem bila bolj ravnodušna kot ne. Ne vem, se mi zdi, da se jim ne da dost potrudit oz. da se jim zdi, da je to da so hudi in imajo mišice dovolj
Jaz sem bila s tremi jebači. En je mel majhnega, druga dva sta pa kar solidno seksala. Ampak solidno. Glede na videz in mojo predstavo kako bo, sem bila bolj ravnodušna kot ne. Ne vem, se mi zdi, da se jim ne da dost potrudit oz. da se jim zdi, da je to da so hudi in imajo mišice dovolj
I'd rather laugh with the sinners than cry with the saints.
-
Zvoncica - Cosmofrik
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Ljubljana
Takega tipa boš očarala tko, da boš v easy flirtala nazaj, ne boš pa naredila enega milimetra, da bi mu olajšala delo Pa definitivno ga ne boš očarala z videzom, ampak s čim drugim. Če hočeš, da pride do tebe, probi zgledat, kot da se ibr zabavaš, pa ne ga direkt gledat v oči. Ti kao sploh ne veš, da je on tam hihi Lahk se kao ponesreč butneš v njega, pa mu rečeš sori, pa se spet stran obrneš hehe
Pa mej v mislih, da je 100%no navajen dr*anja v glavo (v smislu, da je on itak en beden pozer in čist fejk in itak en nepošten prasec - točno tko k je 3/4 folka tuki napisal), tko da na to nikakor ne bo trzal...
Pa mej v mislih, da je 100%no navajen dr*anja v glavo (v smislu, da je on itak en beden pozer in čist fejk in itak en nepošten prasec - točno tko k je 3/4 folka tuki napisal), tko da na to nikakor ne bo trzal...
Prvi neprebran prispevek • 179 prispevkov
• Stran 3 od 12
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov