Tipi - pozerji
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
no, jst sm spoznala enega tipa v topu, mu dala cifro in pol sva se dobila,se mečkala, in me tip začne davt in pljuvat. mal sm se ustrašla, pol pa mi je blo smešno. pol mi začel prav še neke stavke, ki jih očitno rad govori: prasica in kuzla in podobno. no, še dobro da se je obvladal in lepo odšel. in še dobro, da je te fetiše pokazal takoj, ker če bi šele po kakem mesecu, potem bi bil šele šok. he's got some serious issues.
aja, pa v topu (ko sva se pogovarjala) je prišla mimo ena punca, ki se je začela smejat in meni na uho rekla: " ta tip je bolan". jaz sem si pa mislila, da je to kaka ljubosumna bivša.
aja, pa v topu (ko sva se pogovarjala) je prišla mimo ena punca, ki se je začela smejat in meni na uho rekla: " ta tip je bolan". jaz sem si pa mislila, da je to kaka ljubosumna bivša.
-
slovenc79 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 7. 2011
- Kraj: Ljubljana
delusional napisal/-a:no, jst sm spoznala enega tipa v topu, mu dala cifro in pol sva se dobila,se mečkala, in me tip začne davt in pljuvat. mal sm se ustrašla, pol pa mi je blo smešno. pol mi začel prav še neke stavke, ki jih očitno rad govori: prasica in kuzla in podobno. no, še dobro da se je obvladal in lepo odšel. in še dobro, da je te fetiše pokazal takoj, ker če bi šele po kakem mesecu, potem bi bil šele šok. he's got some serious issues.
pljuvala bi ga nazaj in ga zmerjala... meni je dirty talk všeč sam davljenje, to pa bolj ne...
-
not_me - Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 10. 2009
delusional napisal/-a:Ampak taki jebači ne hodijo okol do žensk in pecarijo in fehtarijo za f**. Ne, oni samo tam stojijo in so hudi
mogoče pa hodijo samo do tahudih..ostale se tako ali tako same ponujajo in fehtarijo za f**, kakor si se sama izrazla
-
Zvoncica - Cosmofrik
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Ljubljana
Heheh..men je pa davljenje čist kul, pa še marsikej drugega, pa če bi tipa na smrt rajcal, da bi se polulala na njega - tut lahko. Sam ziher mi pa ne bi bilo kul, če bi se on hotu name, v bistvu zdej ko sem pomislila?? Jaz se pa lahko na njega, ČE ŽE VZTRAJA
Jah Slovenc, najd si eno mal bolj kinky, pa bo ziher za to. Sej ni treba iskat sam po fetiš forumih, sej se tut tko najdejo bejbe
Se mi zdi, da so bejbe velik bolj odprte v postli kot pa tipi - sodeč po mojih izkušnjah&pogovorih s kolegicami
Jah Slovenc, najd si eno mal bolj kinky, pa bo ziher za to. Sej ni treba iskat sam po fetiš forumih, sej se tut tko najdejo bejbe
Se mi zdi, da so bejbe velik bolj odprte v postli kot pa tipi - sodeč po mojih izkušnjah&pogovorih s kolegicami
-
delusional - Cosmopsiho
Zvoncica napisal/-a:
ja, jst sm jih ene par spoznala, k so ful meli predsodke do sexa v javnosti, pa da bi jih kdo vidu pa da rabijo zasebnost da jim stoji in take.
da ne govorim kolkim je čudno te mal po riti klofnit.
-
delusional - Cosmopsiho
Zvoncica napisal/-a:Heheh..men je pa davljenje čist kul
pol pa ti morem tega iz topa predstavt, sam je tm ob sobotah
-
Akvamarin - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 9. 2010
delusional napisal/-a:no, jst sm spoznala enega tipa v topu, mu dala cifro in pol sva se dobila,se mečkala, in me tip začne davt in pljuvat.
heheehee, mogla si mu zavezat roke in povedat, da je to tvoj fetis, pa se ga pobicat na koncu zaradi pljuvanja
-
Little fairy - Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 7. 2010
Davljenje tud men paše, da pa bi mi pljuval v obraz, ni šans. Odspodi ja, ker tud jaz njegovega rada popljuvam
Da ne bom preveč OT, pozerji me več ne pritegnejo, sem prerastla to obdobje, niti se mi ne zdijo izziv, na koncu tako vsi padejo, pod takšno al drugačno bejbo.
Izkusila sem ravno dovolj in skozi ta izkustva spoznala, da me samo fukarjenje celostno ni zadovoljilo.
Vsakemu svoje in nenazadnje - vsaka rit svojo kahlo najde
Da ne bom preveč OT, pozerji me več ne pritegnejo, sem prerastla to obdobje, niti se mi ne zdijo izziv, na koncu tako vsi padejo, pod takšno al drugačno bejbo.
Izkusila sem ravno dovolj in skozi ta izkustva spoznala, da me samo fukarjenje celostno ni zadovoljilo.
Vsakemu svoje in nenazadnje - vsaka rit svojo kahlo najde
"Sanje vsakomur od nas dovolijo, da smo tiho in varno nori vsako noč svojega življenja"
-
delusional - Cosmopsiho
Akvamarin napisal/-a:delusional napisal/-a:no, jst sm spoznala enega tipa v topu, mu dala cifro in pol sva se dobila,se mečkala, in me tip začne davt in pljuvat.
heheehee, mogla si mu zavezat roke in povedat, da je to tvoj fetis, pa se ga pobicat na koncu zaradi pljuvanja
sej sm mu rekla, da meni pašejo obratne vloge... in pol se je začel delat mojega sužnja in me klicat gospodarica, ampak na koncu je reku, da to njega ne rajca.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov