Tipi - pozerji

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 15. Sep. 2011 18:10

jullia_ napisal/-a:Wtf kaj sploh pomenijo ti procenti 30%, 50%, 70%?

Maniac je napisala, da je fajn, če se srečaš "na pol poti", ne da se ženska dela nedostopno in tipa testira, koliko časa bo vztrajal, preden bo obupal. Kao prva tri vabila na kavo zavrnem, če bo vprašal še četrtič, mu je pa očitno res nekaj do mene in je resen.

Srečati se na pol poti pa pomeni, da te fant povabi na kavo, ker si mu všeč, in ker je tudi on tebi, vabilo sprejmeš. Brez nekih glupih igric in upoštevanja Cosmo nasvetov o tem, kako po prvem zmenku vsaj dva dni ne smeš poklicat, če pa 4 dni ne, je pa že konec.

Večina normalnih zvez, ki sem jih imela do zdaj priložnost videt, se je začela tako - midva sva si všeč, dajva se spoznat.
Razne neumne taktike nedostopnosti v želji, da se bo tip bolj potrudil, pa ponavadi pripeljejo do tega, da je po nekaj tednih vsega konec, pa ženski nič jasno, zakaj. Pa je na začetku sama zvezo zastavila kot lov na gazelo v afriških stepah.
In ko gazela pade, je igre konec, drugih skupnih točk pa itak ni, ker je cel odnos temeljil na nekih igricah in taktikah.

Aleluja.

( v prevodu: Džeki se julli-i klanja za tale post)
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 7. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Nesanica » 15. Sep. 2011 18:10

Džeki napisal/-a:
Nesanica napisal/-a:In ja razumem kaj hoče Claire povedati in se strinjam z njo. Ne more ti biti vsaka dovolj dobra da si pripravljen biti z njo ali še huje da v vsaki ženski vidiš mamo svojih otrok... seriously? Ampak dejansko določeni tipi delujejo po principu ni važno kaj je samo da je.

In kdo je sploh kaj takega trdil, samo ti, pa claire.

Glej, jaz vem, da ti misliš, da si ful posebna, ampak nisi. Takih, kot si ti, je v bistvu polna Ljubljana. Ja, ozri se okoli sebe, se ti slučajno zdi, da si edina lepa ženska v Ljubljani?

Zakaj torej ta refleks "če se tipu ne ljubi v štartu ful ukvarjat z mano, je za njega vsaka dovolj dobra"? A vse druge, razen tebe, so kr "vsaka", ker si ti nad vsemi, ali kaj?

Pa kaj res misliš, da kje obstaja vsaj približno normalen tip, ki te bo samo videl in si bo rekel "uh, to je bodoča mama mojih otrok"?

Naj ti povem, da ne obstaja. Prvo morš človeka spoznat. In ne smeš tipom zamerit, če ob prvem stiku s tabo ocenijo, da nisi dovolj zainteresirana in gredo k kakšni drugi.

"Kakšna druga" ni nujno "vsaka", kot sta uspeli izpeljati ti in claire, ki sta očitno tako spešl, da je vsaka druga proti vama "krneki".

Ok bom razložila drugače: V osnovi sta dva ekstrema - prvi ekstrem so tipi ki ne morejo mimo bejbe brez da bi ji neki zatežil (in takšnih srečaš kar nekaj in ne samo v lokalih, pač pa ko greš po ulici) in takšni so zame že tako ali tako povsem mimo. Drugi ekstrem pa so tisti ki so popolnoma nezainteresirani in so kao hard to get (čeprav se tudi takšne da dobiti). Vse vmesne variacije so načeloma ok, ampak ne maram tistih ki te pecajo in že na daleč vidiš da je s srcem samo pri tem da bi te čimprej slekel.
Če pa se zapleteš v pogovor z nekom in je super in kemija in vse, pa definitivoo vse ostale poteze pridejo spontano. Ampak sama še vedno nikoli nisem dejansko naredila prvega koraka, ampak ga je vdno tip. Vedno. Se mi e ni zgodilo da ga ne bi, če sem želela da ga. Ampak res pa je da prijatelji pravijo da se niti ne zavedam da vedno flirtam. Tako da
lahko rečeš da naredim prvi korak s tem da dam tipu znak da ga lahko naredi.

In ne ne mislim da sem boljša od večine pač pa vem da sem. :P
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 15. Sep. 2011 20:13

mo.
Zadnjič spremenil claire, dne 11. Feb. 2012 8:17, skupaj popravljeno 1 krat.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 7. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 15. Sep. 2011 22:12

če je tip lovec, si ne bo izbral ene in si jo poizkušal dobiti, ampak bo ostal pri tisti ki se zagrebe zanj, ki ga pritegne k sebi in mu da vedet da si ga želi.

če pa ženske hočete videti kateri moški se bo potrudil za vas morate pa VE lovit.

če te tip "ulovi", brez igric in ga zgrabi, če ne bo pač še naprej lovil... dokler se ena zanj ne zagrebe.
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 15. Sep. 2011 22:25

ahhahha, tip lovec bo zbežal od tiste, ki mu bo dala vedet, da si ga želi. ker to je za njega past.

ahahahah, tipe katere sem lovila, se nikoli niso trudili zame, ampak so bežali pred mano. hahahhaha

tipi, vsaj dobri, nočejo nikoli ženske, ki se grebe za njih. ker to pomeni, da so oni predobri zanjo. hočejo žensko za katero se bodo oni morali grebst in je predobra za njih.

ahahahhaha, ke budalo.
Zadnjič spremenil delusional, dne 15. Sep. 2011 22:33, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 15. Sep. 2011 22:29

ja lej... za takim lovcem se nimaš kaj sekirat.

ker to pač ni lovec, je navaden pozer.

lovec - sem mislil tisti pač, ki cilja na kaj bolj resnega - z možnostjo podaljšanja pogodbe :D

je pa res ane, ta tip lovec ne sme takoj pokazat žepa ker ja, potem pa je past. no odvisno od žepa...
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 15. Sep. 2011 22:34

tip ki se želi pri 20ih dosmrtno vezat za eno piz.do ni lovec. hahahhahahah :D

ke budalo.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 15. Sep. 2011 22:56

emmm, what?

ni povezano nič s tem kar se pogovrajamo...

sori, pač meni veza ne pomeni sam da nabiraš izkušnje in ocenjuješ kako nekdo f**a, ampak očitno nekateri ne boste tega pač nikoli razumel...

pa drugič če mi imaš kaj za sikat, piši privat.

aja pa PS: ponosen sem nate da si končno ugotovila da sem star 20 in ne 32... si celo prebrala kak moj post preden si me šla pljuvat.
Fantin
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 7. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Fantin » 16. Sep. 2011 7:44

delusional napisal/-a:ahhahha, tip lovec bo zbežal od tiste, ki mu bo dala vedet, da si ga želi. ker to je za njega past.

ahahahah, tipe katere sem lovila, se nikoli niso trudili zame, ampak so bežali pred mano. hahahhaha

tipi, vsaj dobri, nočejo nikoli ženske, ki se grebe za njih. ker to pomeni, da so oni predobri zanjo. hočejo žensko za katero se bodo oni morali grebst in je predobra za njih.

ahahahhaha, ke budalo.
Delusional, dajva se skupaj smejat. :D Se strinjam s teboj, da ne bo pomote. :)
slovenc79 napisal/-a:sori, pač meni veza ne pomeni sam da nabiraš izkušnje in ocenjuješ kako nekdo f**a, ampak očitno nekateri ne boste tega pač nikoli razumel...
Pa ravno ti bi potreboval punco, s katero bi pridobil nekaj izkušenj.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 16. Sep. 2011 13:56

Fantin napisal/-a:
slovenc79 napisal/-a:sori, pač meni veza ne pomeni sam da nabiraš izkušnje in ocenjuješ kako nekdo f**a, ampak očitno nekateri ne boste tega pač nikoli razumel...
Pa ravno ti bi potreboval punco, s katero bi pridobil nekaj izkušenj.

Jaz ne rabim punce. Želim si punco. In z njo ne bom da zbiram izkušnje, ampak zaradi ljubezni... ne rabim nič izkušenj da vem, kaj si želim, in da vem kaj je smisel veze.
Mogoče za druge to ne šteje, ki neki računajo statistike, kdo dobro sexa in kdo ne, s kom se splača biti in s kom ne, kaj pomeni to kaj ono...

Jaz nimam teh problemov. Čakam da se zaljubim v punco, pa da se ona vame, pa je to to. Brez kompliciranja, teh bednih igric in tega da hočeš vedno več in vedno bolj popolno...
Veerle
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Veerle » 16. Sep. 2011 14:17

^^ ok, se lepo in prav, da ti veš, kaj si želiš. a si kdaj pomislil na to, da je tle pomembno tudi to, kaj si ona želi - konkretno glede seksa, ker itak vama bo vse ostalo štimalo že takoj, ker bosta zaljubljena /sarcasm off/.
As your lover describes you, so you are.
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 16. Sep. 2011 14:46

Slovenc79, ljubezen ne pride iz zraka. Ljubezen se razvije, ko sta dva dlje časa skupaj. Da te bo lahko ženska ljubila, ti najprej sploh mora dati šanso za spoznavanje. Šanso pa ti bo dala, če ji boš všeč.

Ne podcenjuj seksa in spolne privlačnosti, ker sta to za razmerje zelo pomembna elementa.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 16. Sep. 2011 15:01

Veerle, če ima kakšno željo pri seksu naj samo pove, pa ji karkoli ustrežem. Mora pa pač povedat nekako kaj si želi in ne igrat igric.

To razumem ja, da ne pride kar tako ljubezen. Nič, če ji bom všeč, in če bo ona meni všeč, bova šla itak oba korak naprej. Če pa misli igrat igrice, kao da sam čaka kaj vse bom delal da bom pritegnil njeno pozornost, naj se pa kratko malo j**e.

za seks pa, sem že zgoraj povedal.

samo to pa povem, jaz vem da imam fetiš, ampak mi je čisto vseeno ali ga punca ima ali pa ne. Super bi bilo če ga ima, če ga pa nima je pa ne bom pustil zaradi tega.
Uporabniški avatar
Akvamarin
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Akvamarin » 16. Sep. 2011 16:58

jullia_ napisal/-a:Srečati se na pol poti pa pomeni, da te fant povabi na kavo, ker si mu všeč, in ker je tudi on tebi, vabilo sprejmeš. Brez nekih glupih igric in upoštevanja Cosmo nasvetov o tem, kako po prvem zmenku vsaj dva dni ne smeš poklicat, če pa 4 dni ne, je pa že konec.

Večina normalnih zvez, ki sem jih imela do zdaj priložnost videt, se je začela tako - midva sva si všeč, dajva se spoznat.

Ja, tut moje iskusnje iz srednje sole in zacetku faksa so bile taksne. Ni bilo nobenih komplikacij. Kakemu mulcu si bila vsec pa te je kar direkt vprasal, brez komplikacij, ker ko si mlajsi in brez iskusenj, imas vsaj glavi neki ideal o ljubezni, takrat vsi sanjarijo. Ko neki ne ves, si najbolj pogumen.

Ko si starejsi zgubljas tega ideala, ker vec ali manj vsi vlecejo neke raspadle zveze in negativne iskusnje in se vsi zacnejo paziti na svoja custva, ker so dobili novega vzorca v glavi in pravzaprav se tudi nehajo truditi na prav nacin. In kako bos priblizal k sebi eno osebo, ki je dala cez par nesrecnih zvez? Seveda ne bo dusila tako osebo s klici takoj po prvem zmenku ampak bos pustila na easy in klicala cez dva dni, ker deljansko se ta oseba lahk umakne. Pac partnerja bos bolj priblizal/a k sebi, ko ne bo cutil/a pritisk od tebe.

Sprejeti povabila za kavo, niti ne prestavlja problem. Problemi so sele pozneje, ko zves, da ta kava in zmenke niti ne pomenijo, da sta se srecala na pol poti, pa ceprav sta si vsec.

Ne daj bog, da srecas tipa, ki ga je bivsa ful varala, taksen te bo povabil na kavo in rabil 99let za ugotovit ce si primerno dekle za zvezo.
Mr. Nobody
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 10. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Mr. Nobody » 17. Sep. 2011 21:41

delusional napisal/-a:
jullia_ napisal/-a:
delusional napisal/-a: in si želim kakega takega jebača spoznat.

Bog se usmili, zakaj?

ker oddajajo kurbirsko energijo, rajcajo.
tako kot takšne ženske.

Ugh, ne, mene na polno odbijajo.

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov