Tipi - pozerji
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Akvamarin - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 9. 2010
^^Ja natanko tako. Tut v praksi se tipi napalite na zenske ki se ne trudijo za vas ze iz starta.
Tak da lepo prosim, mi ne kontrirat drugic, ko recem da neka nedostopnost sprotivnega spola je potrebna.
Ne nisem imela v mislih neko nedostopnost ki je ponizujoca za nasprotni spol.
Jaz o tem raspravljam polovico debate, ti pa si mi kontriral, da glumenja noces!
Tak da lepo prosim, mi ne kontrirat drugic, ko recem da neka nedostopnost sprotivnega spola je potrebna.
Ne nisem imela v mislih neko nedostopnost ki je ponizujoca za nasprotni spol.
Tega ne boš razumela, ker si ženska, ampak kot tip bistveno lažje dobiš dobro žensko, če greš na easy in jim daš vedeti, da ti niso nujne, da ne rabiš ravno nje..
Jaz o tem raspravljam polovico debate, ti pa si mi kontriral, da glumenja noces!
-
barbie_girl_85 - Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 1. 2010
Men je pa vsa ta "gonija" okrog truda smešna. Gospodične, ki sicer pravijo "ne", z očmi izražajo "ne še, še mal se potrudi", ne bodo odgnale fantiča. Ne zato, ker so prekrasne in prečudovite, ampak zato, ker se iz aviona vidi, da je nedostopnost zaigrana, punca pa več kot dostopna. In na tak "ne" se jih bo večina še trudila, saj se v tem primeru obeta nagada. Pri taki, pri akteri jim je pa jasno, da ne bodo dobil, pa hitr odnehajo. Nisem še vidla moškega skakat okrog lezbijke in se trudit za pijačko mesec, dva.
Če se pa punca potrudi in da kvaliteten "ne" od sebe, seveda takrat, ko to dejansko misli, pa dvomim, da bi kdo vztrajal, ne glede na to, kakšna sanjska ženska je.
Če se pa punca potrudi in da kvaliteten "ne" od sebe, seveda takrat, ko to dejansko misli, pa dvomim, da bi kdo vztrajal, ne glede na to, kakšna sanjska ženska je.
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
-
edc - Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 9. 2011
Akvamarin napisal/-a:Jaz sem opazila, da tipe tlele na forumu, ponavadi se zbunijo, ko zenske omenimo, da se moski treba vec potrudit za zensko...pac to dojamejo kot neko ponizevanje! zakaj le ze ponizevanje? S takim obnasanjem, vam bodo tujci pokradle vse zenske!
V moji drzavi, tipi nocejo da jih zenska peca, pac oni so tisti ki hocejo lovit!
Nic cudnega, da nisem se mogla razumet s tipi tlele!
Meni se zdi edino pravilno, da se moški bolj potrudi za žensko. Je pa bistvena razlika med zaigranim trudom in dejanskim trudom, za kar je pa večina žensk slepa, ampak tako je pri mlajših, tam nekje 24 in navzgor se pa že kažejo drugačni scenariji (čeprav imaš tudi veliiiiiiiko primerkov, ki jim nikoli ne potegne) in potem so take debate stalnica.
Najbolj smešno od vsega pa je ta sodobna razlika med spoloma in kako oboji to doživljamo. S tem, ko ženske dobivate na enakopravnosti in moči, se moški stiskajo v kot in jokcajo kaj je fer in kaj ni fer, postajajo poženščeni in s tem jih nadvladate. Čedalje več je tega, namesto da bi moški še malo bolj jajca stisnili in naredili korak naprej, se raje umaknejo v senco ženske in njej prepustijo vajeti, "da ne bo kaj narobe slučajno, se bova spet kregala pa mi ne bo dala za sexat 2 tedna".
In potem smo v začaranem krogu in moški se prilagajajo ženskam da bi jim ugajali na vse mogoče načine, medtem ko ve dejansko rabite samo moškega, ne pa enega pocarja tam, ki vam bo kupoval miljon enih daril in vas peljal po nekih fancy lokalih, a ko bo treba gumo zamenjat na avtu bo pa zmrznil.
- maniac
- Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 9. 2006
Meni se zdi, da ženske, ki se delajo nedostopne in od moških zahtevajo nek trud, da si sploh zaslužijo dejt z njimi, ponavadi dobijo drugorazredne tipe. Noben samozavesten, privlačen moški ne bo klečeplazil za žensko, ki jo vidi prvič v lajfu. Partnerstvo je timsko delo, zato je fajn, če se dva že na začetku srečata nekje na pol poti.
- maniac
- Komunikatorka
claire, jaz sem ženska. taka, ki ne rabi ego boosta češ kako sem blazno lepa in zanimiva, ker se tipi trudijo zame, čeprav jih zavračam
praviš, da nobena samozavestna, privlačna ženska ne bo z drugorazrednim tipom? se strinjam. ženske, ki rade igrajo, so ponavadi zelo nesamozavestne. poglej nesanico - no offense - ona kar naprej rabi potrditve od zunaj, kako je boljša in lepša od drugih, in ja, ima drugorazrednega tipa.
ne me narobe razumet, sem za osvajanje, ampak iz obeh strani oz. če te dotična oseba zanima, se je na osvajanje treba odzvat.
praviš, da nobena samozavestna, privlačna ženska ne bo z drugorazrednim tipom? se strinjam. ženske, ki rade igrajo, so ponavadi zelo nesamozavestne. poglej nesanico - no offense - ona kar naprej rabi potrditve od zunaj, kako je boljša in lepša od drugih, in ja, ima drugorazrednega tipa.
ne me narobe razumet, sem za osvajanje, ampak iz obeh strani oz. če te dotična oseba zanima, se je na osvajanje treba odzvat.
- Džeki
- Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 2. 2010
^Jaz ne bi bil tako oster, ne vemo, kakšnega tipa ima Nesanica, ima pa z njim drugorazreden odnos. F-friendship, ONS, friends with benefits..to so drugorazredni odnosi.
Namreč, tu je en hakeljc. Nesanica piše: ko bo spoznala tipa, ki bi ji bil všeč za resno zvezo, bo imela z njim resno zvezo.
Tudi jaz sem pr sebi včasih tako racionaliziral, ampak pol sem ugotovil, da je to bulšit. Žensko za resno zvezo sem spoznal zelo kmalu za tem, ko sem se sam pr sebi odločil, da hočem resno zvezo. Čudež, ne? No, verejtno ni čudež...kaj pa če v življenju ponaavdi dobimo tisto, k čemur stremimo?
Ljudi, s katerimi imamo lahko dobro resno zvezo spet ni tako malo, kot bi eni radi prikazali. osnova pa je, da si resne zveze sploh želiš in da posledično iščeš in vidiš take osebke nasprotnega spola, ki oddajajo sorodne vibracije.
Moraš pazit, kaj si v lajfu želiš, lahko se uresniči.
Namreč, tu je en hakeljc. Nesanica piše: ko bo spoznala tipa, ki bi ji bil všeč za resno zvezo, bo imela z njim resno zvezo.
Tudi jaz sem pr sebi včasih tako racionaliziral, ampak pol sem ugotovil, da je to bulšit. Žensko za resno zvezo sem spoznal zelo kmalu za tem, ko sem se sam pr sebi odločil, da hočem resno zvezo. Čudež, ne? No, verejtno ni čudež...kaj pa če v življenju ponaavdi dobimo tisto, k čemur stremimo?
Ljudi, s katerimi imamo lahko dobro resno zvezo spet ni tako malo, kot bi eni radi prikazali. osnova pa je, da si resne zveze sploh želiš in da posledično iščeš in vidiš take osebke nasprotnega spola, ki oddajajo sorodne vibracije.
Moraš pazit, kaj si v lajfu želiš, lahko se uresniči.
-
Akvamarin - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 9. 2010
maniac napisal/-a: Noben samozavesten, privlačen moški ne bo klečeplazil za žensko, ki jo vidi prvič v lajfu.
Niti moske niti zenske ne kleceplazijo za nekoga, ki ga vidijo prvic v lajfu, razen ce je prvi vtis bil prekleto dober.
Drugac pa vsaka oseba prej ali slej v zivljenju sreca nekoga za katerega bo vsaj nezavedno kleceplazila.
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
Wtf kaj sploh pomenijo ti procenti 30%, 50%, 70%?
Maniac je napisala, da je fajn, če se srečaš "na pol poti", ne da se ženska dela nedostopno in tipa testira, koliko časa bo vztrajal, preden bo obupal. Kao prva tri vabila na kavo zavrnem, če bo vprašal še četrtič, mu je pa očitno res nekaj do mene in je resen.
Srečati se na pol poti pa pomeni, da te fant povabi na kavo, ker si mu všeč, in ker je tudi on tebi, vabilo sprejmeš. Brez nekih glupih igric in upoštevanja Cosmo nasvetov o tem, kako po prvem zmenku vsaj dva dni ne smeš poklicat, če pa 4 dni ne, je pa že konec.
Večina normalnih zvez, ki sem jih imela do zdaj priložnost videt, se je začela tako - midva sva si všeč, dajva se spoznat.
Razne neumne taktike nedostopnosti v želji, da se bo tip bolj potrudil, pa ponavadi pripeljejo do tega, da je po nekaj tednih vsega konec, pa ženski nič jasno, zakaj. Pa je na začetku sama zvezo zastavila kot lov na gazelo v afriških stepah.
In ko gazela pade, je igre konec, drugih skupnih točk pa itak ni, ker je cel odnos temeljil na nekih igricah in taktikah.
Maniac je napisala, da je fajn, če se srečaš "na pol poti", ne da se ženska dela nedostopno in tipa testira, koliko časa bo vztrajal, preden bo obupal. Kao prva tri vabila na kavo zavrnem, če bo vprašal še četrtič, mu je pa očitno res nekaj do mene in je resen.
Srečati se na pol poti pa pomeni, da te fant povabi na kavo, ker si mu všeč, in ker je tudi on tebi, vabilo sprejmeš. Brez nekih glupih igric in upoštevanja Cosmo nasvetov o tem, kako po prvem zmenku vsaj dva dni ne smeš poklicat, če pa 4 dni ne, je pa že konec.
Večina normalnih zvez, ki sem jih imela do zdaj priložnost videt, se je začela tako - midva sva si všeč, dajva se spoznat.
Razne neumne taktike nedostopnosti v želji, da se bo tip bolj potrudil, pa ponavadi pripeljejo do tega, da je po nekaj tednih vsega konec, pa ženski nič jasno, zakaj. Pa je na začetku sama zvezo zastavila kot lov na gazelo v afriških stepah.
In ko gazela pade, je igre konec, drugih skupnih točk pa itak ni, ker je cel odnos temeljil na nekih igricah in taktikah.
- maniac
- Komunikatorka
claire napisal/-a:in na kur.ac mi greste s to evforijo nad nesanico, ki jo zganjate. predvsem zato, ker ona nikogar ne vara, ona je srečna. vsaj tričetrt folka na tem forumu je v prisiljenih, slabih vezah in so kar zgolj zato, ker so vezani prvorazredni (karkoli d'fuck to sploh pomeni!! - en đeki bo govoril o "prvorazrednih" vezah, tam pa poda izjavo o ciganu, da mi je šlo na bruhanje).
(maniac vem da si ženska- zato sem pred delom, ki se nanaša na dedce pustila prazno vrstico ).
jaz nimam nič proti nesanici (in še enkrat: brez zamere), ne verjamem pa, da je srečna. se strinjam z džekijem, da je to drugorazreden odnos, ker je vedno za nekaj prikrajšana. in nikjer nisem trdila, da so vezani ljudje prvorazredni.
sem mislila, da si pozabila, ker si napisala, da sem se izrazil. lapsus calami
-
Zvoncica - Cosmofrik
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Ljubljana
Meni je čist normalno, da me tip prvi povabi na pijačo. Verjetno mu bom pred tem povabilom že dala ene par znakov, da bi mi bilo to kul, ampak izustila tega glih ne bi. Očitno sem stara šola. In skor ziher bom povabilo sprejela - prvo povabilo. Tuki ne vidim nobenega problema al pa poniževanja na nobeni strani. Če hočem kej resnega, seveda. Če hočem sam ONS, pol nimam nobenih zadržkov, da bi čakala, da se bo tip tega domislu.
Je pa moja frendica včeri dobila mojo odobritev, da gre z enim na pijačo po tem, ko jo je vabil par mesecev. Zakaj? Ker sta bila že na začetku poznanstva fiksko zmenjena, pa je on zahinavu in se ji javu 3 dni kasnej, kao da nič ni.
Tko da ni vedno črnobelo...
Drugače pa ja, nažalost mam tut jaz take izkušnje, da je moških všeč malo nedostopnosti. In s tem pride zraven dvom, da ko te dobi, mu nisi več zanimiva. Če je en nedostopen, mi ni glih ful bolj zanimiv. Če dobivam od njega mešane signale, mi je bolj zanimiv. Če me pa ne jeb* 5%, mi pa hvalabogu hitro neha bit zanimiv
Je pa moja frendica včeri dobila mojo odobritev, da gre z enim na pijačo po tem, ko jo je vabil par mesecev. Zakaj? Ker sta bila že na začetku poznanstva fiksko zmenjena, pa je on zahinavu in se ji javu 3 dni kasnej, kao da nič ni.
Tko da ni vedno črnobelo...
Drugače pa ja, nažalost mam tut jaz take izkušnje, da je moških všeč malo nedostopnosti. In s tem pride zraven dvom, da ko te dobi, mu nisi več zanimiva. Če je en nedostopen, mi ni glih ful bolj zanimiv. Če dobivam od njega mešane signale, mi je bolj zanimiv. Če me pa ne jeb* 5%, mi pa hvalabogu hitro neha bit zanimiv
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov