Težave z erekcijo
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 14 prispevkov
• Stran 1 od 1
- elektroncek
- Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 5. 2009
Pozdravljeni!
Sem moški star 30 let in sva s punco skupaj že 3 leta, razumeva se vredu, razen majnših prepirov. Tudi ljubim jo zelo, prav tako enako čutim od nje.
Težave so se zacele nekaj časa nazaj, ko mi je med sexom, zmanjkalo erekcij in nisem vedel zakaj. Potem se je še to zgodilo dvakrat in sedaj me je vedno strah, da ne bo spet. Prej sva pri sexu oba uživala, sedaj kr nekaj hitim, da čim prej zaključim, da nebi prišlo spet do težav.
Punca se zelo sekira, ker misli da mi ni več zanimiva inprivlačna, vendar ji ne znam povedat zakaj se je to zgodilo, vem pa koliko čutim do nje in kako zelo mi je privlačna!
Ali je že kdo, ali katera imela podobne težave in kaj naredit?
Hvala za pomoč!

Sem moški star 30 let in sva s punco skupaj že 3 leta, razumeva se vredu, razen majnših prepirov. Tudi ljubim jo zelo, prav tako enako čutim od nje.
Težave so se zacele nekaj časa nazaj, ko mi je med sexom, zmanjkalo erekcij in nisem vedel zakaj. Potem se je še to zgodilo dvakrat in sedaj me je vedno strah, da ne bo spet. Prej sva pri sexu oba uživala, sedaj kr nekaj hitim, da čim prej zaključim, da nebi prišlo spet do težav.
Punca se zelo sekira, ker misli da mi ni več zanimiva inprivlačna, vendar ji ne znam povedat zakaj se je to zgodilo, vem pa koliko čutim do nje in kako zelo mi je privlačna!
Ali je že kdo, ali katera imela podobne težave in kaj naredit?
Hvala za pomoč!

-
miteq - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 11. 2004
Zadeva je verjetno psihične narave. To je splošno znano, da če ti enkrat pade erekcija, se začne začaran krog, saj se boš naslednjič spet bal, da ti bo ponovno splahnel. In krog se nadaljuje.
Mogoče imaš v glavi nekaj nerazčiščenih stvari, lahko tudi na čisto drugem področju kot je ljubezensko. Lahko si pod stresom (služba, družina, prijatelji, finance,...), pa se to pozna potem v tvoji nesproščenosti in kasnejši izgubi erekcije.
Problem se bo verjetno rešil takrat, ko boš rešil problem, ki te muči, ali pa, ko boš ugotovil, da nisi nič manj moški, če imaš dneve, ko ti zgubiš erekcije.
p.s.
Svoji baburi pa povej, naj ne bo tako smotana, da že s prve misli, da ti ni privlačna. Baba nora.
Mogoče imaš v glavi nekaj nerazčiščenih stvari, lahko tudi na čisto drugem področju kot je ljubezensko. Lahko si pod stresom (služba, družina, prijatelji, finance,...), pa se to pozna potem v tvoji nesproščenosti in kasnejši izgubi erekcije.
Problem se bo verjetno rešil takrat, ko boš rešil problem, ki te muči, ali pa, ko boš ugotovil, da nisi nič manj moški, če imaš dneve, ko ti zgubiš erekcije.
p.s.
Svoji baburi pa povej, naj ne bo tako smotana, da že s prve misli, da ti ni privlačna. Baba nora.
Cosmopolitánka -e ž (á) naivna in tečna ženska; kokoš : kako je tečna - ta je prava cosmopolitanka; ti si rojena cosmopolitanka, ni ti pomoči; kako je lahko takšna cosmopolitanka dobila tako super moža?
Vir: SSKJ
-
snezinka* - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2008
Elektroncek, sicer ti težko kakorkol svetujem, ker nism mela do zdej takih izkušn, sam glede na to kar si napisal, bi ti svetovala, da se ne sekiraš več, če se ti je to pač dvakrat zgodilo. Mogoče si imel takrat za sabo naporen, stresen dan, mogoče nisi bil v mislih pr kaki težavi takrat in posledično si imel probleme z erekcijo. Razumm tvoj strah, da bi se ponovilo, predvsem, ker to v tvoji punci vzbudi sekiranje v stilu: "joj, kaj je zdej narobe, al mu nisem več sexy?", ker večina punc hitro pride do takega sklepa, če pride do kakih težav pri sexu. Samo mogoče, bi ji še enkrat omenil, da je tut teb hudo, če ona tako misli, da niti sam ne veš kaj je takrat bilo, da pač nočeš da si zdej predstavlja, da ne čutiš več istega do nje kot prej, ker to ni res in da si pač takrt mel smolo, si bil po stresom. Mislim, da bo slabše, če se boš s tem še naprej obremenjeval, ker ti bo še prej vse dol padlo in še punco boš s tem tvojim hitenjem prikrajšu za kak užitek več.
Pa srečno
Pa srečno

-
miaw - Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 5. 2009
- Kraj: MARIBOR
vidiš, prau zaradi tega, ker se sekiraš in hitiš in kr nekaj se pol to zgodi. pa tut punca mislim da bi ti mogla pomagat in namesto, da se sekira itd. bi lahko vedla, da ti bo najbolj pomagala tak, da bo razumevajoča.
mojemu fantu se tut en× ni fstau. pa valda da sem pomislila da nisem dovol dobra al pa kaj. ampak nisem nič zagnjaula. sem mu rekla da ni problema sploh, pa da čist razumem in mislim, da glih zaradi tega se to ne dogaja več.
mojemu fantu se tut en× ni fstau. pa valda da sem pomislila da nisem dovol dobra al pa kaj. ampak nisem nič zagnjaula. sem mu rekla da ni problema sploh, pa da čist razumem in mislim, da glih zaradi tega se to ne dogaja več.

- elektroncek
- Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 5. 2009
Hvala za odgovore.
Vem da se to dogaja zaradi psihe, vendar ne morem kr prenehat mislit na toin me je še vedno strah. Punco pa tudi razumem, ker prej nikoli ni bilo težav in je blo vse OK, potem pa kr naenkrat ta zadeva.
Upam da se ne bo več to ponavljalo.

Vem da se to dogaja zaradi psihe, vendar ne morem kr prenehat mislit na toin me je še vedno strah. Punco pa tudi razumem, ker prej nikoli ni bilo težav in je blo vse OK, potem pa kr naenkrat ta zadeva.
Upam da se ne bo več to ponavljalo.

-
miteq - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 11. 2004
Pomembno je, da tudi če se bo, te naj ne bo sram.
Cosmopolitánka -e ž (á) naivna in tečna ženska; kokoš : kako je tečna - ta je prava cosmopolitanka; ti si rojena cosmopolitanka, ni ti pomoči; kako je lahko takšna cosmopolitanka dobila tako super moža?
- naja87
- Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 3. 2009
upam da se je ta primer rešil in da je bilo vse v psihi.
sama imam enak problem s fantom le da pač doživi erekcijo a žal kaj kmalu erekcijo zgubi... sama vem kako je bilo težko za tvojo punco kr sm sama najprej pomislila da je sm jst kriva.. tako da povsem razumem tvojo punco.
upam da se tudii pri naju reši ta težava.. je pa res da sva nov parček ki se pozna že nek časa in je prevelika trema očitno al nevem kaj bi rekla?
sama imam enak problem s fantom le da pač doživi erekcijo a žal kaj kmalu erekcijo zgubi... sama vem kako je bilo težko za tvojo punco kr sm sama najprej pomislila da je sm jst kriva.. tako da povsem razumem tvojo punco.
upam da se tudii pri naju reši ta težava.. je pa res da sva nov parček ki se pozna že nek časa in je prevelika trema očitno al nevem kaj bi rekla?
-
renatka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 30. 1. 2006
Možno, da je razlog nekje globoko v podzavesti, lahko je trema, mogoče je celo iz fizičnega oz. zdravstvenega razloga?
Nama se do zdaj to še ni zgodilo, ampak priznam, da bi na hitro (avtomatsko) mogoče pomislila, da mu ni. Sicer bi se hitro "streznila" in ugotovila pravi razlog, ker ga zelo dobro poznam.
Pogovori se s punco in ji povej, da ni ona kriva - lahko je miljon razlogov. In ne razmišljaj o tem, samo uživaj v vsajinih skupnih trenutkih. Pa probaj si dneve naredit čimmanj stresne.
Nama se do zdaj to še ni zgodilo, ampak priznam, da bi na hitro (avtomatsko) mogoče pomislila, da mu ni. Sicer bi se hitro "streznila" in ugotovila pravi razlog, ker ga zelo dobro poznam.
Pogovori se s punco in ji povej, da ni ona kriva - lahko je miljon razlogov. In ne razmišljaj o tem, samo uživaj v vsajinih skupnih trenutkih. Pa probaj si dneve naredit čimmanj stresne.

Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
-
Seyfullah - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 6. 2009
- Kraj: Ljubljana
Ja sam zakaj ženske prvo pomislijo na to,da so one krive,da niso dovolj privlačne KAR NAENKRAT....Pač dopovej ji,da ni ona kriva,pač maš probleme za katere še očitno ne veš!Torej dobro razmisli kaj bi lahko šlo narobe in uživaj potem 

***Everything is possible...Impossible just takes a while longer***
- Dule
- Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 8. 2009
No js mam pa drug problem, men pa noče dol padet, lahk bi skoz seksal, tud ko mi pride, že ene petič, še kr stoji. Se vam to zdi normalno, al je kej narobe z mano?
Tak, da po eni strani je fajn, po drugi pa ne vem, morda bom imel, ko bom starejši kakšne težave s tem?
hvala za odg.
LP
Tak, da po eni strani je fajn, po drugi pa ne vem, morda bom imel, ko bom starejši kakšne težave s tem?
hvala za odg.
LP
-
virginiaNOmore - Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 8. 2005
^^ Zakon! 

Ko boš prišla na Bled, boš moja punčka spet. Za naju ves bo svet kot češnjev cvet.
Prvi neprebran prispevek • 14 prispevkov
• Stran 1 od 1
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov