Striptiz bar
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
densy - Cosmofrik
- Na forumu od: 5. 3. 2006
jullia_ napisal/-a:densy napisal/-a:ene parkrat sem celo debatirala z eno in jo naštimala, da se je na enega kolega spravla..
Na samskega, I hope. V nasprotnem primeru je bila to precej svinjska scena.
nažalost jih je večina v moji družbi samskih (vseen mi je tut če se na mojga sprav).. itak tm pet min densa po njem, mi imamo pa pol še cel večer material, da ga zajebavamo, ker mu je blo tok nerodno..
sicer ne vem zdej o kakšnih striptizetah vi to govorite, da tako paniko zganate.. ampak te, ki so bile takrat so pač po vsakmu densale ene 20 sekund, tipu je blo čist nerodno in to je to..
sem se pol z eno zgovarjala in je rekla, da je ponavadi tko, da je vsakmu nerodno in da je smotan delat, ker te vsi stran podijo
nisem še nikoli slišala za primer, da bi se striptizeta in fant zaljubila med dvajsetsekundnim plesom v lokalu in bi potem fant pustil punco ter s striptizeto srečno živel do konca svojega življenja.
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
densy napisal/-a:nisem še nikoli slišala za primer, da bi se striptizeta in fant zaljubila med dvajsetsekundnim plesom v lokalu in bi potem fant pustil punco ter s striptizeto srečno živel do konca svojega življenja.
sploh ne gre za to. mojega nima kaj da dira. po tvojem se pa lahko komot vlači, če je tebi prav. njemu očitno je.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
-
densy - Cosmofrik
- Na forumu od: 5. 3. 2006
ma jaz itak nič erotičnega ne vidim na uni študentki.. če bi bili kakšni vibratorji v igri bi bilo pa tudi meni prizadeto vse skupaj..
enkrat je imela kolegica najetega striptizerja za praznovanje roj dneva v enem lokalu.. meni je šlo tako na živce, ko se je hotel nekaj name spravt.. bolj uživam ko gledam kako je drugim potem nerodno. kar vidim kako si vsi želijo, da se spelje do naslednjega
enkrat je imela kolegica najetega striptizerja za praznovanje roj dneva v enem lokalu.. meni je šlo tako na živce, ko se je hotel nekaj name spravt.. bolj uživam ko gledam kako je drugim potem nerodno. kar vidim kako si vsi želijo, da se spelje do naslednjega
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]