Star sem 27 in samski
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 225 prispevkov
• Stran 14 od 15
•
Prejšnja
1 ... 11, 12, 13, 14, 15
Naslednja
- kataya
- Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 7. 2008
Se strinjam z Mahagonijem, ni tako preprosto. To, kar je Schpella navedla, je spreminjanje stvari na zavestni ravni. Dokler pa obstaja blokada na podzavestni ravni, se nič ne bo izboljšalo. Prijatelj, o katerem sem že pisala, precej hodi ven, sploh zvečer, pleše v diskotekah, ima službo, avto, se lepo oblači itd....ko pa je treba pristopit do punce, tukaj se vse ustavi.Mahagonij napisal/-a:Haha dvomim da je tko preprosto.Schpella napisal/-a:Res oprosti, ampak mislim da si asocialen. Star si 27 let pa NIČ? Čisto NIČ? Nevem no, mal gela na lase, eno hudo srajčko+jeans pa v napad...bo šlo lažje, če pa še mal jezik stegneš boš pa zmagal
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
Toty napisal/-a:Spraševala me je po izkušnjah.positive vibration napisal/-a:Pokaži ji, da nima razloga, da bi jo to motlo
Zakaj si ji sploh šel to pravit?
Aja. Eh, zdaj si ji te že povedal, če bi bla na tvojem mestu, bi jaz verjetno spremenila temo pogovora (čeprav osebno bi tudi odgovorila, ker se mi to ne zdi nič takega, da nimaš izkušenj).
Ja, in kaj boš zdaj naredil?
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
- Toty
- Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 8. 2007
Moral bom počakat na njeno odločitev.positive vibration napisal/-a:Aja. Eh, zdaj si ji te že povedal, če bi bla na tvojem mestu, bi jaz verjetno spremenila temo pogovora (čeprav osebno bi tudi odgovorila, ker se mi to ne zdi nič takega, da nimaš izkušenj).
Ja, in kaj boš zdaj naredil?
- Mahagonij
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: LJ
Don't. Zenske so neodlocne, oziroma ponavadi motovilijo v nedogled, ce jim pustis. Ce ne bos prevzel pobude ne bo nic iz tega. Ce zenska rece da mora premislit je to iztocnica zate "to go make it happen".
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
Dejansko se strinjam z mahagonijem. Kaj ti je rekla, da ji pusti čas za premislek in te fore?
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
pure and easy
Playing so free,
-
g00fy_qa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 8. 2006
Toty napisal/-a:Ona pravi, da mi iz principa ne pusti blizu, čeprav sem ji zelo všeč. Namreč ima pomisleke glede mene, kakšen tip moram biti, če se niti poljubljal še nisem.Zvoncica napisal/-a:Ja pa a njo si že? In če ne, kaj čakaš?
Iz principa? Wtf to pomeni?
In ona ti direkt v obraz pove, da ima glede tebe pomisleke, češ, kakšen tip neki si, da se še nisi poljubljal? Svašta. Kot da si serijski morilec.
Jah jaz bi na tvojem mestu premislila, če sploh hočem imeti kaj z osebo, ki me noče niti spoznati in je taka do mene samo na podlagi nekih predsodkov.
- *srčica*
- Debatorica
- Na forumu od: 22. 10. 2005
- Kraj: okolica ljubljane
Toty napisal/-a:Ona pravi, da mi iz principa ne pusti blizu, čeprav sem ji zelo všeč. Namreč ima pomisleke glede mene, kakšen tip moram biti, če se niti poljubljal še nisem.Zvoncica napisal/-a:Ja pa a njo si že? In če ne, kaj čakaš?
ok, moj nasvet: prvo kot prvo bodi malo bolj oster, v tem smislu da ne stojiš pred njo kot moker cucek, ampak mej pristop bol na boli te k... to ne pomeni da si nesramen, daleč od tega( da ne boš narobe razumel )
ampak da pokažeš neko samozavest, ne smiljenje samemu sebi ker nimaš izkušenj. drugo kar bi pa jst na tvojem mestu nardila(je sicer mal riskantno, ampak brez nič ni nič)pa je, konkretno zažvalila. pa naj pol presodi če je kul al pa ne. pa nič ne skrbi če nimaš izkušenj, ti lahko iz svojih povem da eni so naravni talenti, pri drugih se pa vprašaš če je že mel kero, pa čeprav veš da jih je mel že kr neki za sabo...
Prvi neprebran prispevek • 225 prispevkov
• Stran 14 od 15
•
Prejšnja
1 ... 11, 12, 13, 14, 15
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov