Star sem 27 in samski
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- m-3
- Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 8. 2007
ah, ne berete kar sem napisal. ne pomeni to, da zdej pa čakam da mi bo prava padla v roke in ja tko kot ste napisale bo kr držalo, je treba v svet pa spoznat kako itak pa to če je prava ne ugotoviš kr tko hitro, tko da je treba mal več spoznavanja ženske
-
tani24 - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 1. 2007
glej če je tle tak problem da se punce ohladijo ko slišijo da nimaš izkušenj pa bod tih vsaj dokler te mal bol ne spozna, tud sramežljivost se da premagat saj živimo v svetu tehnologije, chatov, zmenkarij in podobnih stvari tko da če ti v živo ne gre pa probi prek interneta tko sm js spoznala enga fanta in čeprov se ni razvil v kej več sva zdej najbolša prijatelja. vsaj pr seb opažam da je velik lažje komunicirat.
-
*_nincy_* - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 2. 2006
Ja jz niti ne vem zakaj govoriš že na samem začetku da nisi nikoli imel punce....pa bodi tiho.
Sicer jaz osebno bi raje imela takega,ki je še ni imel kod takega ki je dal pol mesta skozi.
Sicer jaz osebno bi raje imela takega,ki je še ni imel kod takega ki je dal pol mesta skozi.
najprej imej sebe rad in potem te bodo imeli tudi drugi
- Toty
- Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 8. 2007
Sem poskusil, pa je vse zaman. Poleg tega sem zasledil, da to uporabljajo samo tisti, ki imajo hude težave z družabnostjo. Mi je zbilo moralo.tanika* napisal/-a:tko da če ti v živo ne gre pa probi prek interneta tko sm js spoznala enga fanta in čeprov se ni razvil v kej več sva zdej najbolša prijatelja. vsaj pr seb opažam da je velik lažje komunicirat.
-
metuljčica* - Cosmofrik
No, dobro. Bom pa zdaj jaz malo grda ( ) in priznam, da ne bi imela moškega, ki še nikoli ni imel punce.
Najprej bi pomislila, ali je kaj narobe z njim ali pač nobena ni dovolj dobra zanj.
Sicer pa, kot je ena že rekla, če še nikoli nisi imel punce, potem tako ne moreš vedeti, s kakšnim dekletom bi lahko ali ne bi mogel funkcionirati v zvezi...
Da ne bi začel hoditi s punco, ker si v dvomih, ali je the one, je tudi traparija. Poskusiš, pa boš videl... Sicer pa se nikoli ne bosta našla človeka, ki se 100 % ujemata, vedno so potrebni neki kompromisi!! In povem ti, tudi prilagajanje ima svoj čar (če niso razlike le prevelike ) in če imaš človeka rad, ti ni težko.
Joj, sem zakomplicirala...
BISTVO: Če ne reskiraš, ne profitiraš!!
Najprej bi pomislila, ali je kaj narobe z njim ali pač nobena ni dovolj dobra zanj.
Sicer pa, kot je ena že rekla, če še nikoli nisi imel punce, potem tako ne moreš vedeti, s kakšnim dekletom bi lahko ali ne bi mogel funkcionirati v zvezi...
Da ne bi začel hoditi s punco, ker si v dvomih, ali je the one, je tudi traparija. Poskusiš, pa boš videl... Sicer pa se nikoli ne bosta našla človeka, ki se 100 % ujemata, vedno so potrebni neki kompromisi!! In povem ti, tudi prilagajanje ima svoj čar (če niso razlike le prevelike ) in če imaš človeka rad, ti ni težko.
Joj, sem zakomplicirala...
BISTVO: Če ne reskiraš, ne profitiraš!!
-
*Laura* - Debatorica
- Na forumu od: 28. 12. 2006
- Kraj: Pariz
Toty napisal/-a:In situacija postane problem, ko komu povem, da še nisem imel punce, namreč takoj nastane oh in sploh, kako to, pa ono, itd. Folk me potem postrani gleda, se mi smeji.
ne delat tega!
meni se ne zdi, da si čudak. si pač ne nek način nedružaben in na nek način ne znaš navezovat stikov. me zanima, od kod to izhaja pri tebi, oz. zakaj?
pojdi več v družbo, in (prosim!) če že, išči dekleta primerna sebi. to pomeni predvsem po izžarevanju energije, po intelektu,... malo moraš met občutka za to, koliko pač lahko navežeš stikov oz. do kam lahko pelješ komunikacijo z eno vrsto deklet.
pa res ne vsem govorit, da še nisi mel punce. to jih ne prestraši, ampak jim da občutek, da iščeš eno pač samo zato, da bi že enkrat mel punco.
- Mahagonij
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: LJ
Haha, razen ce zgledas kot zvezdnik tega v zivljenju ne bos slisal od zenske, ki je ne poznas.McLarnovc napisal/-a:punca ne bo prišla h tebi pa ti rekla kej v stilu "ej ful si mi všeč, greva na eno pijačo?"
Sicer se mi je ze zgodilo, da je kaka prisla in mi delala job interview (kako ti je ime, od kod pa si....), sam to je ful redko.
wow, to opcijo si opustil, ker je nekdo rekel, napisal neki tazga? Bad.Toty napisal/-a:Poleg tega sem zasledil, da to uporabljajo samo tisti, ki imajo hude težave z družabnostjo. Mi je zbilo moralo.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
-
tani24 - Kofetarica
to da so na chatih samo taki ki imajo hude težave s družabnostjo definitivno ni res. v tistih časih ko sm js gor visela sm imela še preveč prijateljev in smo vsi skupaj gor visel ko pač nismo bili zuni in je bilo to razvedrilo, spoznavanje novega folka, loh sm v miru prbila kar sm hotla, itd. sm spoznla tud enga fanta s katerim sva se dopisovala še par let potem in tudi hodila. s tem je tako nima te kej bit sram ker če nočeš ni treba nobenemu vedet kdo si, če ti kdo ni všeč preprost skenslaš.
-
kiny - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 8. 2007
- Kraj: over the rainbow
Ne nisi čudak, mislm ne vem mal je čudn da nisi mel niti punce, sam sj štekam pač vrjetn ti ni blo do ženske al pa se zagledaš u napačno.
Al pa mogoč tvoj pristop do ženske ni taprav.....
Al pa mogoč tvoj pristop do ženske ni taprav.....
Live your life like you want
-
LaBonita - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 2. 2007
Toty napisal/-a:Če še nisem imel punce, to ne pomeni da nisem bil v stiku z njimi. Samo nikoli ni prišlo dlje kot do pogovarjanja.
In situacija postane problem, ko komu povem, da še nisem imel punce, namreč takoj nastane oh in sploh, kako to, pa ono, itd. Folk me potem postrani gleda, se mi smeji.
ja potem pa to skrivnost zadrži zase....jaz bi v tvojem primeru naredila one night stand z neko punco ( pazi na zaščito!) da vidiš kako vse to skupaj sploh zgleda ( zalizovanje, sex pa to) .... po moje ti bo lažje...in potem v napad po resno dekle!
- m-3
- Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 8. 2007
LaBonita napisal/-a:Toty napisal/-a:Če še nisem imel punce, to ne pomeni da nisem bil v stiku z njimi. Samo nikoli ni prišlo dlje kot do pogovarjanja.
In situacija postane problem, ko komu povem, da še nisem imel punce, namreč takoj nastane oh in sploh, kako to, pa ono, itd. Folk me potem postrani gleda, se mi smeji.
ja potem pa to skrivnost zadrži zase....jaz bi v tvojem primeru naredila one night stand z neko punco ( pazi na zaščito!) da vidiš kako vse to skupaj sploh zgleda ( zalizovanje, sex pa to) .... po moje ti bo lažje...in potem v napad po resno dekle!
jaz pa ne bi naredil tega. to, da si doživel svoj prvič s svojo punco (mogoče tudi ženo) je nekaj najlepšega
tko kot je rekla Maudisa, pomojem edini pametni post v tej temi, res.
tiste pa ki govorite da ne bi mogle bit s takim, ki še ni imel nobene.. wtf? kaj ko bi vam to rekel vaš prvi fant? to je en najneumnejših predsodkov, kar jih lahko imaš.
Ne razglašaj okoli, da še nisi imel punce, če te vpraša ji povej, drugače pa pač kasneje
lp
- Mahagonij
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: LJ
Haha dvomim da je tko preprosto.Schpella napisal/-a:Res oprosti, ampak mislim da si asocialen. Star si 27 let pa NIČ? Čisto NIČ? Nevem no, mal gela na lase, eno hudo srajčko+jeans pa v napad...bo šlo lažje, če pa še mal jezik stegneš boš pa zmagal
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov