Sem poskusil, pa je vse zaman. Poleg tega sem zasledil, da to uporabljajo samo tisti, ki imajo hude težave z družabnostjo. Mi je zbilo moralo.tanika* napisal/-a:tko da če ti v živo ne gre pa probi prek interneta tko sm js spoznala enga fanta in čeprov se ni razvil v kej več sva zdej najbolša prijatelja. vsaj pr seb opažam da je velik lažje komunicirat.
Toty napisal/-a:In situacija postane problem, ko komu povem, da še nisem imel punce, namreč takoj nastane oh in sploh, kako to, pa ono, itd. Folk me potem postrani gleda, se mi smeji.
Haha, razen ce zgledas kot zvezdnik tega v zivljenju ne bos slisal od zenske, ki je ne poznas.McLarnovc napisal/-a:punca ne bo prišla h tebi pa ti rekla kej v stilu "ej ful si mi všeč, greva na eno pijačo?"
wow, to opcijo si opustil, ker je nekdo rekel, napisal neki tazga? Bad.Toty napisal/-a:Poleg tega sem zasledil, da to uporabljajo samo tisti, ki imajo hude težave z družabnostjo. Mi je zbilo moralo.
Toty napisal/-a:Če še nisem imel punce, to ne pomeni da nisem bil v stiku z njimi. Samo nikoli ni prišlo dlje kot do pogovarjanja.
In situacija postane problem, ko komu povem, da še nisem imel punce, namreč takoj nastane oh in sploh, kako to, pa ono, itd. Folk me potem postrani gleda, se mi smeji.
LaBonita napisal/-a:Toty napisal/-a:Če še nisem imel punce, to ne pomeni da nisem bil v stiku z njimi. Samo nikoli ni prišlo dlje kot do pogovarjanja.
In situacija postane problem, ko komu povem, da še nisem imel punce, namreč takoj nastane oh in sploh, kako to, pa ono, itd. Folk me potem postrani gleda, se mi smeji.
ja potem pa to skrivnost zadrži zase....jaz bi v tvojem primeru naredila one night stand z neko punco ( pazi na zaščito!) da vidiš kako vse to skupaj sploh zgleda ( zalizovanje, sex pa to) .... po moje ti bo lažje...in potem v napad po resno dekle!
Haha dvomim da je tko preprosto.Schpella napisal/-a:Res oprosti, ampak mislim da si asocialen. Star si 27 let pa NIČ? Čisto NIČ? Nevem no, mal gela na lase, eno hudo srajčko+jeans pa v napad...bo šlo lažje, če pa še mal jezik stegneš boš pa zmagal