Star 22 let in še nedolžen
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- jerry444
- Komunikatorka
- Na forumu od: 13. 3. 2008
- Kraj: Ljubljana
Problem nastane,ko se ženske začnejo spraševat,zakaj je pa ta še junfr pa je že 20+ let star,sicer pa če bi ženske razmišljale podobno kot moški,se nihče ne bi sekiral,kdaj bo izgubil nedolžnost,ker bi jo lahko na vsakem vogalu,tako pa mamo,kar mamo.
- somehow
- Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 5. 2010
positive vibration napisal/-a: Samo zanima me, kam je zdaj avtor teme zginu? Nič se ne oglasi.
En lep pozdrav vsem nazaj, ni me blo ker ...
jerry444 napisal/-a:Če se veliko pojavljaš vsepovsod in nasploh veliko družiš z vrstniki,te prej ali slej doleti,da kakšna bejba uleti do tebe,pa za to ne rabiš niti s prstom mignit.
... no, ni nobena bejba uletela do mene, sem se pa kot ponavadi dosti ''pojavljav'' in družil z vrstniki. Bejba pa ni uletela v mene, ker ...
Horus napisal/-a:Tud ce hodi vn pa ima kupe prijateljic, dokler ne bo aktivno nekaj zacel pocet, ne bo nic. Pa magari samo da si v mindset vtepe, da pa tud on lahko dobi zensko.
... morem v sebi pošlihtati določene stvari, pridobiti samozavest, da bom lahko bolj aktiven v tej smeri. To pa lahk nardim da grem na bad side ...
čuftika napisal/-a:Jz te ne razumem, od kod prvo mnenje da so ženske več vredne, takoj za tem da so prasice.
... no to je bil moj prvi korak v transformaciji v bad boy-a. Ženske ste prasice in hočete prasce. Nevem kolko krat sem že sišal od žensk: Dedi so prasci. Js sm ves čas to dojemal kot nekaj slabega. Sam očitno je to dobro, ker še vedno so se vrnale k starim prascem.
No js bom šel grem mal na ono stran, da dobim prepotrebno samozavest. Sicer nevem točno kaj morem delati, da bom bad boy, sam čuje se pa dobro.

puslušam pa samo levjo stran(razn jerry444) na forumu, ker sm naredo že skoraj vse kar tule antilope pravijo. Očitno se antilope res neznate postavit v levjo kožo.
Pa čeprav so antilope postale zelo samozavestne, samostojne in izbirčne, mora še vedno lev narediti 90% vsega. Biti na preži, najti primerno in jo napaditi, antilopa hitrejša ko je, dlje se bo izmikala napadu leva, ki pa mogoče nebo uspešen in se bo poražen vrnil in bo napadel naslednjo, šibkejšo, če seveda nebo preutrujen. Samo kako naj v množici teh levov, ki so vsako dnevno uspešnu pri lovu, naj js najdem pravo antilopo za mene, morem res iti na najšibkejšo?
@smrketka@ napisal/-a:pa kam je šel avtor teme.jaz bi rada izvedela ali so se zadeve kaj premaknile?
no, tu sem in ja, mal so se premaknile

kalanhoja napisal/-a:Horus napisal/-a:Sramezljivost je direktna posledica nedolznosti.
Prej obratno.
pri meni sramežljivost posledica nedolžnosti in nedolžnost posledica sramežljivosti, tak da se vrtim v začaranem krogu.
... lp, oz. oink!

-
linkica - Kofetarica
- Na forumu od: 5. 3. 2006
somehow napisal/-a:Najlepša hvala vsem za hitre odgovore
Pri tebi se s vsem strinjam horus.
Res mam miselnost, da so ženske več vredne od mene. Čeprav niste (pfuj prasice)! In da zaradi te ustrežljivosti dobivam samo nove prijateljice namesto, da bi tud kiro o teh tudi položo.
Ful me moti to ko mam na eni strani prijatlje, kak se na babe spravjo, da se zalubijo v njih, pol pa jih on prevara, na koncu se pa ženske njemu opravičujejo ... pa take fore. Pol na drugi strani mam pa prijatlce, ko so te babe, ko padajo na te fore, kot sem prej omenil, pa recimo na to, da se kao nemore odločit pa to če bi bla skup al pa ne, pa jo ma sam za f**. Pa še miljon podobnih for. Js nočem bit eden od teh, ali morem bit?
Pa ravno ena od teh kolegic, ko sem ji tud povedal, da mi je všeč pa to, mi je ves čas govorila kak mora bit njen fant, ki ga hoče met za stalno, prijazen, spoštljiv, nevem kaj vse(vglavnem same dobre lastnosti katere js po večini mam), zaj pa je trenutno v sobi z enim, ki ji je prek MMS-a sliko od tiča poslav. Čeprav se je takrat, ko je dobla sporočilo sam režala pa govorila ka ga bo odfukala, pa da taki debili nimajo šans pri njej. Kak naj pol nebom zmedenŽenske pač
Drugače navsploh sem kr samozavesten, dosti se šalim ... sam to je sam pri starih prjatlih, prijatelcam, sošolci itd. Pri novih puncah včasih zamrznem, al pa zardimNism edn tistih ko bi znali v prazno mlatit slamo. Pa tud vem ne, kdaj bi bil pravi čas za kaj več.
Drugače zej že pol leta sploh ne gledam za punco, sam zato kr grem kmal na erasmus, pa pol nevem kak bi blo ko me cel let nebi bilo, res pa nebi rad kire prizadel (sam očitno bom mogel). Sej bom že kiro na erasmusi al pa na absolventu, ko grem prej, položo, sam nočem slabe reklame za Slovenijo tam narditi, pol si bojo vsi mislili da so vsi v slo nedolžniDrugače sem pa zej v kratkem na feštah z eno 3x zasral, bi jo tud že ziher položo, če nebi bil vedno cimer v sobi. Pa nevem ka naj nardim v primeru ... lahk bi blo kaj v tem primeru. Sicer mi pa ta ženska sploh ni všeč :S sam vseeno mi je čist vseen trenutno.
Drugače pa hvala, vsa mnenja bom upošteval. Še useeno me pa skrbi kaj si bo ženska mislila o tem, pa če bo povedala naprej ...
bravo! punce se bodo kar lepile nate... NOT! s taksnim obnasanjem bolj tezko!
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 21:48, skupaj popravljeno 1 krat.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Ampak dejansko, koliko ženskam je stalna fraza "tipi so prasci", ampak ker to pač reče ženska se noben ne zgraža, ko pa fant na račun punc, je pa cela norišnica in en kup zgražanja.
somehow- mah naskoč že tisto tvojo občasno, da bo mir s tem. A je res tako težko prosit cimra, če ga kdaj ni doma?

somehow- mah naskoč že tisto tvojo občasno, da bo mir s tem. A je res tako težko prosit cimra, če ga kdaj ni doma?

Zadnjič spremenil *mala*, dne 27. Maj. 2010 21:45, skupaj popravljeno 1 krat.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- somehow
- Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 5. 2010
emanuela napisal/-a:Mhm, jaz ti čisto verjamem da si šel iz nesamozavestnega tipa, ki je bolj kot ne v družbi punc v samozavestnega playboja....yea right
branje ne škodi ...
iz nesamozavestnega tipa grem počasi v bad boya (ki pošle kiro v 3pm, pove v fris ka ženska noče slišat, ... pa še miljon drugih stvari ki se mi jih neda razlagat), da bom dobo potrebno samozavest
Glede one, ni tak lahko

Zadnjič spremenil somehow, dne 27. Maj. 2010 21:50, skupaj popravljeno 1 krat.
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
Ti samo pazi, da ne boš postal nesamozavesten luzer, ki se povrh še grdo obnaša in se dela, da je bog i batina. V resnici pa joka za vogalom.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
- čuftika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 10. 2009
somehow napisal/-a:
... no to je bil moj prvi korak v transformaciji v bad boy-a. Ženske ste prasice in hočete prasce. Nevem kolko krat sem že sišal od žensk: Dedi so prasci. Js sm ves čas to dojemal kot nekaj slabega. Sam očitno je to dobro, ker še vedno so se vrnale k starim prascem.
No js bom šel grem mal na ono stran, da dobim prepotrebno samozavest. Sicer nevem točno kaj morem delati, da bom bad boy, sam čuje se pa dobro.
puslušam pa samo levjo stran(razn jerry444) na forumu, ker sm naredo že skoraj vse kar tule antilope pravijo. Očitno se antilope res neznate postavit v levjo kožo.
Prvo podčrtani del, OK, tvoje mnenje pač s katerim se ne strinjam, ampak tak brezveze je karkoli razlagat zarad počrtanega dela, ker polsušaš le mnenje tipov na tem forumu, s katerim se osebno največkrat ne strinjam, pa ne zato ker so tipi, saj se najde tut marsikatera punca s katero se ne strinjam tukaj gor.
Ampak, OK, tipi tule gor so ti nafilali glavo z nečem v kar oni verjamejo, ti svetovali kako se moreš obnašati, dejansko pa niso odkrili nič revolucionarnega in z njimi se povečini ne strinjam... Pač ne smet biti copata (no to si če maš kero), z drugimi besedami ne bit pretirano prijazen do punc, ker takrat bom samo prijatelj (to sem ti tut jz rekla če me spomin ne vara), kar pa ne pomeni da moreš biti prasec in mislit da smo vse prasice. Ker nismo, tako kot vsi tipi niso prasci. (no pa sm mogla

Drugače me veseli da se stvari naprej premikajo in upam da zapustiš svet nedolžnosti, če se ti tako zelo mudi in če si tega tako želiš, sicer pa sej ne veš kaj zamujaš, ampak OK

Zadnjič spremenil čuftika, dne 27. Maj. 2010 21:53, skupaj popravljeno 1 krat.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
emanuela- morm vprašat, kakšne lastnosti ima zate bad boy? 

But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
Hm, to mi je zelo zakomplicirano, verjetno se moja teorija malo zelo razlikuje od splošne.
Zame je bad boy kot neki motorist, ki se mu je*e za cel svet, flegmatik, ki se ne klanja standardom, ne pa neki nesamozavestnež, ki se ne zna obnašati v smislu spoštovanja-kletvic itd.
Kje ste pa videli, da rečeš ženski o ti prasi*ka, greva nekam itd?
Mi je kar smešno
Zame je bad boy kot neki motorist, ki se mu je*e za cel svet, flegmatik, ki se ne klanja standardom, ne pa neki nesamozavestnež, ki se ne zna obnašati v smislu spoštovanja-kletvic itd.
Kje ste pa videli, da rečeš ženski o ti prasi*ka, greva nekam itd?
Mi je kar smešno

The world is as you are.
- čuftika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 10. 2009
emanuela napisal/-a:Kje ste pa videli, da rečeš ženski o ti prasi*ka, greva nekam itd?
Mi je kar smešno
Se strinjam ja, bi me odvrnilo od potencialnega kandidata, pomoje bi ga sam pogledala v stilu pa kaj tebi ni jasno, tragikomično prav

Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov