haj
Že vnaprej hvala za dobrodošlico.. kar nekaj časa že prebiram forum, ker pomaga do ženskih src (in gat), ko sem pa prebral to temo in videl nasvete Horusa, Džekija in Jochie-a (same legende) sem si pa rekel da se moram registrerat pa napisat še svoje.
Somehow, sam sem bil skoraj izrezan primer tebe (mal mlajši no), tipičen good guy, velik frendic, vsem sem bil "perfekten" (v smislu tega, kar punce iščejo), preveč ustrežljiv, namočit ga pa nikakor nisem mogel, res pa sem tu pa tam kakšno zavrnil tako za zasrat kot za kej več (tega mi je danes žav), ker mi pač ni bla noro všeč in ker sem verjel v tapravo... ki pa je ni.. oziroma nevem zakaj bi moral na suhem čakat na tapravo.
Sem pa naredil res natanko tako kot je tebi svetoval najprej Horus.. zanihav nihalo, tu pa tam izpadel prasec.. a glej ga zlomka, punce pa ni več tako težko dobit

Dejansko skoraj vse govorijo da bi rade prijaznega tipa, ustrežljivega, ki jo bo cenil in ji dal občutek da je bolj pomembna, podzavestno pa takih nočejo in v postelji končajo z "bad guyi". No govorim za večino punc, kar jih jaz poznam in ne za celo žensko populacijo, seveda obstajajo zlate izjeme.
Pač evo lotil sem se pisat, ker sem sam v praksi naredil točno to kar so ti svetovali "levi" v tej temi.. res nikakor ne poslušat antilope ki ti pravi kako jo ulovit, nima smisla.
No vsem predstavnicam nežnejšega spola se res opravičujem, ker že v svojem prvem postu delujem proti vašim nasvetom (večini vsaj), ampak res, več kot očitno je da same žensk nikakor nebi znale dobit v moški koži..
kot zanimivost v tej temi lahko še napišem da ko sem bil pred nekaj časa nekje v tujini (lokacija skrivnost

) in potem zunaj v diskačih, sem bil pa zaradi očitno drugačnih navad sam "antilopa", "napaden" od 2-3 res fletnih deklet vsak večer (če bi štel še manj direktne signale bi napisal enkrat večjo cifro) med vikendom.. žal pa o mi jezik, pomankanje fukplaca in to, da je bilo malo weird, ker sem to prvič doživel, preprečila kaj več
http://vigrxplus-nakup.si/