Star 22 let in še nedolžen
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 291 prispevkov
• Stran 3 od 20
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 20
Naslednja
- Horus
Uživajte še naprej Lep pozdrav od Horusa
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:28, skupaj popravljeno 1 krat.
- Horus
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
No, men pa nebi blo všeč, da bi bil moj fant nedolžen.
Avtorju teme: Če te moti, da si še nedolžen in bi rad to spremenil. Just do it Če je ONS ne rabiš nič povedat. Meni se ta opevana nedolžnost ne zdi nič posebnega in zame seks nikol bil neki, za kar je treba čakat neko posebno osebo. Pač po občutku.
Avtorju teme: Če te moti, da si še nedolžen in bi rad to spremenil. Just do it Če je ONS ne rabiš nič povedat. Meni se ta opevana nedolžnost ne zdi nič posebnega in zame seks nikol bil neki, za kar je treba čakat neko posebno osebo. Pač po občutku.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Kar je hotel povedat, če sem prav razumela, je: ženska prej dobi sex kot moški oz. z manj truda.kalanhoja napisal/-a:A moški jo pa ne more izgubiti v eni uri?
- Horus
- kalanhoja
- Kofetarica
- Na forumu od: 28. 7. 2008
- Kraj: Ljubljana
purple_rain napisal/-a:Kar je hotel povedat, če sem prav razumela, je: ženska prej dobi sex kot moški oz. z manj truda.kalanhoja napisal/-a:A moški jo pa ne more izgubiti v eni uri?
Saj smo vsi razumeli. Itak, da prej. Ne pomeni pa, da ga moški ne more.
Kot je rekla *mala* a misliš, da žensk za ONS se pa ne dobi, če bi se tako rad znebil nedolžnosti.
- kalanhoja
- Kofetarica
jullia_ napisal/-a:Dobit žensko za ONS ni ravno enostavno (če ne upoštevamo pijanih, neprištevnih najstnic v KMŠ-ju), še sploh za sramežljivega in nesamozavestnega devičnika.
Potem je problem sramežljivost, ne nedolžnost.
Drugače pa ne misli, da se ne najdejo. Je pa vprašanje kdo takšne hoče. Jaz jih ne bi.
- Horus
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Js sm bolj mislna na tole deklino, da izkoristi
Je pa res, da na povprečni fešti išče ONS 90% fantov, medtem ko le 10% punc (nebi vedla statističnih podatkov, tako da ugibam). Torej, kdo lažje pride do ONS?
Drugače sem pa zej v kratkem na feštah z eno 3x zasral, bi jo tud že ziher položo, če nebi bil vedno cimer v sobi. Pa nevem ka naj nardim v primeru ... lahk bi blo kaj v tem primeru. Sicer mi pa ta ženska sploh ni všeč :S sam vseeno mi je čist vseen trenutno.
Je pa res, da na povprečni fešti išče ONS 90% fantov, medtem ko le 10% punc (nebi vedla statističnih podatkov, tako da ugibam). Torej, kdo lažje pride do ONS?
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- kalanhoja
- Kofetarica
*mala* napisal/-a:Js sm bolj mislna na tole deklino, da izkoristiDrugače sem pa zej v kratkem na feštah z eno 3x zasral, bi jo tud že ziher položo, če nebi bil vedno cimer v sobi. Pa nevem ka naj nardim v primeru ... lahk bi blo kaj v tem primeru. Sicer mi pa ta ženska sploh ni všeč :S sam vseeno mi je čist vseen trenutno.
Od kje ti te cifre?
Prvi neprebran prispevek • 291 prispevkov
• Stran 3 od 20
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 20
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov